Sfaturi in bucatarie


Sfaturi in bucatarie

Au fost gasite: 7 inregistrari



Ghid rapid despre cum sa gatiti carnea

Atunci cand vorbim despre gatirea carnii trebuie sa avem in vedere ca nu exista o varianta...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin

Pastele si secretele prepararii lor

  Cui nu ii plac pastele? Cine nu a mancat macar odata in viata o farfurie aburinda de...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin

Cum gatim orezul

Orezul se foloseste la prepaparea unor feluri principale de mancare, cum ar fi pilaful, ca...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin

Cum sa pastrati prospetimea verdeturilor congelate

Ierburile aromatice fac minuni in bucatarie!! O mana de verdeturi ofera culoare si gust chiar si...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Bezeaua, cunoscuta si ca meringue este un desert de baza, ce poate fi consumat ca atare sau se...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

3 comentarii
trimisa de admin

Unitati de masura standard in bucatarie

Daca nu aveti un cantar electronic, puteti folosi ca masura lingurita/lingura/paharul. Mai jos...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin

Despre soteuri

Soteurile acompanieaza in general fripturile si trebuie sa aiba o culoare proaspata, o...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...