Unitati de masura standard in bucatarie


Home » Articole-si-sfaturi » Sfaturi-in-bucatarie » Unitati de masura standard in bucatarie


Unitati de masura standard in bucatarie

Rating   ( 12 voturi)

5 12

click pentru marirea imaginii.


Voteaza acest articol  

Daca nu aveti un cantar electronic, puteti folosi ca masura lingurita/lingura/paharul. Mai jos sunt enumerate cateva ingrediente principale si echivalentul lor in grame.
 

 Masura  faina gris  malai zahar  orez  vin  otet  ulei  sare
 1 lingura rasa  16gr 20 gr  20gr 25 gr 25 gr  20gr  20gr  20gr 25 gr
 1 lingurita rasa  4 gr 5 gr   5 gr  6 gr  6 gr       6 gr 
 1 pahar mare  110gr 170gr  125gr  210gr  210gr  240gr  240gr   240gr  

 



0
Comentarii si intrebari la: Unitati de masura standard in bucatarie

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni

Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa. Adaugam faina,...

Prajitura pufoasa cu crema de vanilie

Se bat albusurile tare, apoi se incorporeaza alternativ, zaharul, zaharul vanilat si...

Tort cu ciocolata si piscoturi

Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc. Se adauga zaharul putin cate putin si...

Gogosari cu otet si zahar

Spal, curat gogosarii si ii tai in patru. Asez toti gogosarii intr-un vas mai mare, amestec...

Gem de coacaze rosii

Se iau boabele de coacăze de pe crengute. Se spala si se aleg de impuritati ori frunze. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...