Retete culinare cu Bame


Retete culinare cu Bame


Mancare de bame

Se curata de codite si se spala bamele. Se curata, se spala si se toaca marunt ceapa. Se spala,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de maiarux

Bame gatite greceste

Bamele curatate de codite si spalate se pun int-un vas cu apa, sare si otet. Se incinge intr-o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de luana06

Bame cu carne de vita

Carnea se taie bucati, se sareaza si se inabusa cu putin ulei. Cand este gata si in sosul ramas...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de alinam

Bame cu suc de rosii

Bamele se curata, apoi se spala. Ceapa tocata se caleste in ulei incins, apoi se adauga bamele...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mancare de bame

Bamele se curata. Ceapa tocata se caleste in ulei incins, apoi se adauga bamele scurse de apa si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Bame grecesti

Bamele trebuie sa fie tinere si proaspete. Se rup coditele si se oparesc cu bors sau otet indoit...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Miel cu bame

Taiati capetele bamelor cu ajutorul unui cutit ascutit. Scufundati timp de 30 de minute bamele...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de admin

Bame gratinate

Se curata bamele si se spala apoi se lasa in otet cu sare 30 minute. Separat se prajeste cepa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...