Retete culinare cu Bors


Retete culinare cu Bors


Ciorba de rata

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,se spumeaza de cate ori este nevoie. Intr-o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Sarmele de varza cu ciuperci

Se curate varza in foi care se oparesc cu bors. Se lasa la scurs si intre timp se curata si se...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de fasole pastai

Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece (neaparat! ) si lasati sa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bors de crap

Intr-o oala se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, rosia si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de loboda

Curatam cartofii si morcovi (ii spalam). Cartofi ii taiem cuburi, iar morcovul il dam prin...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de adriana

Ciorba de miel

Carnea de miel am spalat-o bine, in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare. Am...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de dovlecel

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Morcovul, pastarnacul si radacina de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de loboda

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape. Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de salata

Ceapa tocata marunt se caleste pana devine sticloasa. Apoi se adauga morcovul dat pe razatoare,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de crap

Intr-o oala se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, rosia si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Bors de hribi

Zarzavatul se curata, se spala, se asaza intr-o oala cu apa, sare si se lasa sa fiarba. Se aleg...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de fasole boabe

Fasolele se pun la inmuiat intr-un castron cu apa si se lasa cateva ore pana se umfla, apoi le...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de perisoare

Intr-un bol se amesteca carnea tocata cu orezul spalat, oul batut si condimentam. Din acest...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de salata dreasa cu ou

Salata am spalat-o bine si am taiat-o in bucati marisoare. Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de perisoare din manzat

Am pus apa la fiert, iar cand a inceput sa clocoteasca am adaugat legumele date prin razatoare:...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cornulete cu nuca

Amestecam ingredientele lichide, dupa care adaugam ingredientele uscate si faina treptat, pana...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Cioba de legume

Ceapa tocata marunt, morcovul tocat si taiat rondele, pastarnacul tocat si taiat rondele, telina...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba cu afumatura

Se pune carnea afumata la fiert intr-o cratita cu apa, se lasa sa fiarba cateva clocote, adunand...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de vacuta

Carnea am spalat-o bine, schimband de mai multe ori apa. Rosiile le-am oparit in apa cu sare. Am...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba cu perisoare din peste

Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin ulei, iar cand si-a schimbat culoarea,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de porc

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, iar morcovul si pastarnacul se rade si se taie...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de cartofi

Se curata toate legumele. Cartofii se taie cuburi mai mari si se pun in apa rece. Ceapa tocata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba cu afumatura

Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de perisoare

Intr-o oala se caleste ceapa, dupa care se adauga restul legumelor tocate marunt, lasandu-se sa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de copanele de pui

Se curata ceapa. Se toaca marunt si se caleste putin, se adauga morcovul dat prin razatoare,...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de adriana

Ciorba de peste

Se curata, in primul rand, pestele de solzi, intestine si branhii, apoi se spala bine si se taie...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sarmale de curcan

Se aleg frunze de varza mari pentru a inveli bine compozitia, se taie de nervurile groase si se...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cornulete cu gem si migdale

Se cerne faina intr-un bol, se adauga untul moale, sarea, borsul caldut, smantana si coaja de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba din ciolan de porc

Ciolanul l-am spalat bine si l-am pus la fiert cu putina sare. Cand a fost fiert, adica cam o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba din ciolane de porc afumate

Am spalat bine oasele in mai multe ape, apoi le-am pus in oala la fiert in apa cu putina sare,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de perisoare

Se toaca sau se dau prin razatoare legumele (morcovul, pastarnacul, telina, ardeiul si ½...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba de vacuta

Taiem carnea cuburi si o punem la fiert. Intre timp curatam si taiem legumele. Scoatem spuma de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba de potroace

Se pun in oala la fiert tacamurile de pui. Se toaca cat mai marunt legumele sau se dau prin...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba de varza cu spata de porc

Se taie varza sau se poate da prin razatoare si se amesteca cu putina sare. Se adauga legumele...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Ciorba de fasole cu fidea

Punem fasolea la umflat de cu seara sau cu cateva ore inainte. O fierbem cu apa cu sare,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Varza dulce cu kaizer afumat

Tocam ceapa marunt si o calim in ulei doar pana incepe sa devina translucida. Adaugam kaizerul...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii

Ciorba de perisoare

Punem o oala cu 2 l de apa la fiert, la foc mare, si adaugam legumele curatate si taiate...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Ciorba de loboda

Indepartam coditele frunzelor de loboda, apoi le spalam bine. Intr-o tigaie calim ceapa, adaugam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Cornulete

Amestecam toate ingredinetele, adaugam faina treptat si framantam. Intindem o foaie, taiem...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de adriana

Clatite de post cu gem

Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine o pasta de consistenta unei...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Biscuiti de casa

Ouale se spala, se sparg intr-un castron inalt si se amesteca bine cu lingurile de zahar pana ce...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors cu perisoare

Se amesteca carnea tocata marunt cu ceapa, ouale batute, orezul spalat si scurs si patrunjelul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de pui a la grec

Spalam pipeptul de pui, il curatam de piele si il portionam in fasii groase de 1 cm. Intr-o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors de stevie

Se taie cartofii cubulete, telina, morcovul si ceapa verde se toaca marunt, se adauga apa si se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Ciorba de vita

Se spala bine oasele, se oparesc, apoi se pun la fiert si se aduna din cand in cand spuma. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Bors moldovenesc de gaina

Se curata, se spala si se transeaza gaina, apoi se pun bucatile la fiert in 1. 5l apa rece cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors de dovlecei cu carne

Se spala si se curata dovleceii, dupa care se taie transversal si se scobesc cu ajutorul unei...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors romanesc cu carne

Se curata si se spala carnea, se taie si impreuna cu oasele sparte se pune la fiert intr-un...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors taranesc din carne de miel

Carnea se taie bucati egale, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza si pe parcurs se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Bors din carne de gasca

Se spala carnea si se pune la fiert cu apa si sare. Se spumeaza si dupa 75 de minute de adauga...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...