Retete culinare cu Branza Camembert


Retete culinare cu Branza Camembert


Mini tarte cu fenicul, rosii uscate si camembert

Mod de preparare preparare aluat pentru mini tarte: se amesteca faina cu sarea, untul si se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Lasagna cu branza

Pentru sosul de rosii, adaugam uleiul in tigaie, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Rulouri de piept de pui cu sos camembert

Preparare rulouri: pieptul de pui se spala si se sterge bine cu un servet absorbant de...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Tarta cu Camembert si smochine

Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius. Bateti Ricotta cu mixerul pana devine ca o spume....

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Tarta fina cu branza Camembert

Aluatul fraged se prepara cu aceleasi cantitati ca in reteta Aluat fraged fara zahar . Dupa ce...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

reteta testata
0 comentarii
trimisa de admin

Croque madame

Se ung toate feliile de paine cu un strat subtirel de unt pe toate partile. Feliile de paine se...

Retete-culinare » Sandwichuri

reteta testata
0 comentarii



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...