Retete culinare cu Branza Cedar


Retete culinare cu Branza Cedar


Tarta cu branza si rosii

Se pune faina, ½ de lingurita de sare si untul intr-un blender si se mixeaza –...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paine cu malai

Inainte de a pregati compozitia este indicat sa dai drumul la cuptor pentru ca acesta sa fie...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de mitinita

Chifle cu orez si linte

Se pun orezul, lintea si supa la fiert. Cand dau in clocot, se micsoreaza flacara se acopera si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Burrito sunrise

Intr-un bol se bat ouale cu sare si piper, dupa gust, se adauga sunca si apa, se amesteca bine...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Supa de ceapa reteta clasica

La aceasta reteta trebuie folosite cat mai multe feluri de ceapa, dar obligatoriu si praz. Toata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

reteta testata
0 comentarii
trimisa de admin

Cartofi la cuptor cu parmezan

Se curata cartofii, se taie felii fine si se asaza intr-o tava, se presara sare si se asezoneaza...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Supa de broccoli cu lapte

Se dezgheata broccoli si se pune la fiert alaturi de ceapa tocata. In acest timp, se topeste...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...