Retete culinare cu Branza


Retete culinare cu Branza


Musaca de miel

Ceapa, usturoiul si morcovii se taie marunt si se calesc in 50 ml ulei. Se adauga carnea tocata....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Omleta cu branza de vaci

Se bat ouale cu 1 lingurita de zahar praf si se amesteca cu laptele si sarea. Din acesta...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eminul

Omleta in trei culori

Se bat ouale cu sare si se impart in trei. O parte se amesteca cu verdeata, o alta parte se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eminul

Omleta cu cartofi fierti

Cartofii fierti se taie cubulete si se amesteca cu ouale batute, branza si ouale. Se prajeste in...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Omleta cu branza de oi

Se bat ouale spuma, se adauga smantana, se amesteca cu branza rasa si se prajete omleta in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eminul

Branza cu chimen

Branza data prin razatoare se freaca bine cu untul. Se adauga boia, chimenul si sarea,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Galuste cu branza

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se dau prin sita. Se pun intr-un castron si se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Chiftele de cartofi cu branza de oi

Se curata cartofii si se fierb, se scurg de apa si se dau prin sita, se amesteca cu branza,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Chifle umplute cu branza

Se taie chiflele in doua si se inmoaie in lapte. Branza rasa se amesteca cu ouale, maraul tocat...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de eminul

Balmus

Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliga mai subtire. Cand este gata se...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de eminul

Alivanca

Se freaca branza cu ouale, se adauga sare, 2 linguri smantana, ulei si se amesteca, apoi se pune...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Chiftelute de vinete

Se coc vinetele, se curata si se las sa se scurga. Se toaca, apoi se pun intr-un castron se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci umplute

Ciupercile se spal?? ???i li se desfac codi???ele, apoi se a???eaz?? cu lamelele...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Georgiana

Teleparizer

Se taie telemeaua in cubulete, parizerul feliute si apoi cubulete, patrunjelul se toaca fin,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Mistret cu mamaliga

Carnea se taie cubulete. Se toaca o ceapa, se pune peste carne, iar deasupra se adauga ruloul de...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Vinete pline cu branza

Vinetele necuratate se taie in doua pe lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Varza alba cu orez si branza

Varza se taie felii subtiri. Ceapa se caleste in ulei si peste ea se pune varza si chimenul. Se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Varza de Bruxelles la cuptor

Se curata verzele si se spala, apoi se fierb in apa sarata dupa care se scurg de apa. Intr-o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Risotto cu sos de rosii

Se prajeste orezul in ulei si se stinge cu apa rece. Se fierbe acoperit 20 minute pana scade...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Butoiase din castraveti cu branzeturi

Se spala castravetii si se sterg cu un prosop absorbant. Se curata cu un cutit castravetii in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de LALY

Prajitura cu branzica de vaci

Se bat albusurile spuma cu zaharul si se amesteca usor cu galbenusurile frecate cu ulei (ca la...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Bulzisori din mamaliga cu branza

Se face o mamaliguta din ingredientele de mai sus. Se amesteca branza cu untul si cu verdeata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Dovlecei cu branza de vaca

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lung, se scobesc de miez si se sareaza. Se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Conopida cu branza

Conopida se fierbe in apa cu sare apoi se scurge si se pastreaza o parte din zeama. Se prepara...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Terina de ciuperci cu bacon la cuptor

Se aseaza intr-o tava de chec sau de yena tapetata cu ulei bucatile de bacon una langa alta,...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de aidutza3

Ciuperci cu macaroane

Se fierb macaroanele dupa care se scurg. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Ciuperci umplute cu branza de vaca

Ciupercile se curata si apoi se scot cotoarele, care se toaca si se inabusa in unt. Palariile...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Gogosi dospite din cartofi

Se prepara un pireu din cartofii ferti fara coaja, se amesteca cu ouale batute, drojdia inmuiata...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Chiftele din cartofi cu branza

Cartofii curatati si taiati bucatele, se fierb in putina apa. Cand s-au inmuiat se scurg si se...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Cartofi cu branza la cuptor

Cartofii se spala apoi se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie felii. Intr-o tava se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Andive gratinate cu branza

Se curata andivele se spala si se fierb in apa clocotita, apoi se strecoara. Se prepara sosul:...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Mic dejun eneglezesc

Carnatii se pun intr-o tava unsa impreuna cu rosiile taiate felii sau sferturi. Se introduce...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Cocolos ca la Spalnaca

Se pune la foc apa. Cand fierbe se adauga faina de malai toata odata. Se pune sare peste malai....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Pizza cu piept de pui

Se framanta un aluat elastic din faina cu apa calduta in care dizolvi drojdia si sare. Se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Chec cu fructe confiate

Se aleg stafidele , se curata de codite si se pun sa se inmoaie in rom. Se taie fructele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Salata asortata

Salata, castravetii, ardeiul gras, rosiile si ceapa se spala, se curata si se taie in felii...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Placinta olteneasca

Se curata prazul, se taie fideluta si se puna la calit in 50 ml ulei, se lasa sa se raceasca, se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Orez cu muschiulet

Se fierbe orezul. Se taie muschiul afumat in cubulete, care se calesc in sucul propriu (fara...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Budinca din macaroane

Se fierb macaroanele in apa clocotita cu sare. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Separat se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chifle cu telemea

Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se pun toate ingredientele pentru aluat in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Georgiana

Macaroane cu branza

Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si ouale...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Mamaliga in straturi

Se prepara mamaliga, se rumeneste kaizerul si intr-un bol termorezistent se aseaza straturi...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii

Vinete cu branza

Se coc vinetele, dupa care se curata apoi se toaca. Se pun intr-o cratita cu ulei fierbinte si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eminul

Chec aperitiv delicios

Taiem sunca si castravetii cubulete. Cascavalul si branza le dam pe razatoarea cu ochiuri mari....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de LALY

Tarta cu branza si visine

Pentru aluat: -amestecam apa minerala cu uleiul si un praf de sare. Se adauga faina pana iese un...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de LALY

Mamaliga cu branza la cuptor

Facem o mamaliguta mai moale. Kaizerul il taiem feliute subtiri si il prajim pana devine rumen....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de LALY

Tartelette

1. Se prepara intai aluatul pentru tarte. Se bate cu mixerul zaharul cu galbenusurile si praful...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de LALY

Rulouri de miel cu rucola

Intr-un bol mic se amesteca maslinele maruntite, usturoiul, branza si uleiul de masline. Se bat...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Broccoli gratinat

Se marunteste broccoli-ul si se pune intr-un bol pentru mixer, se combina cu sosul de branza,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Aperitiv cu bacon

1. Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. 2. Se intinde crema...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de LALY



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...