Retete culinare cu Branza


Retete culinare cu Branza


Sufleu gustos de cartofi

Se fierb cartofii in apa cu sare si, dupa ce sunt fierti, se face din ei un piure la care se...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Rulada cu sos de cascaval

Se intind fileurile de pui, se sareaza, se condimenteaza cu piper si se presara coriandru. Intre...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Sufleu de conopida

Se fierbe conopida, se opresc cateva buchetele, iar restul se sfarama. In zeama clocotita de la...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cartofi frantuzesti, cu afumatura

Curatam cartofii de coaja si-i fierbem ( nu foarte tare ), apoi ii feliem. Ungem un vas de yena...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Ina

Macaroane cu unt si branza

Se fierb macaroanele conform indicatiilor de pe punga. Se incalzeste untul, se adauga...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Spanac cu smantana

Într-o crati??â€??„?’ se pun 2 - 3 linguri de ulei, se pune pe foc ??â„?i se adaug?„?’...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Georgiana

Mancare macedoneana

Se spala ardeii dupa care se prajesc intregi in ulei incins. Apoi se racesc si se curata de...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Tarta cu dovlecei

Se caleste ceapa in ulei, dupa care se adauga dovleceii feliati si se calesc un pic pana se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de eminul

Paste cu porumb

Se fierb pastele cu un praf de sare, iar in apa se adauga 1 lingurita de ulei in timp ce fierb....

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de eminul

Saratele cu mac si susan

Branza se rade pe razatoare sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta. Se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de LALY

Vareniki

Incepem prin a prepara un aluat din faina, ou, sare si apa. Aluatul se pune deoparte timp de 1...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de lucianna

Penne rigate cu branza si cascaval

Topim untul intr-o craticioara. Adaugam faina si mestecam continuu pentru a nu se arde faina,...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de LALY

Prajitura cu branza de vaci

Se separa albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca bine cu 150 g zahar, se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de altmannmariana

Salata de spanac cu branza de capra si rosii cherry

Se curata bine spanacul si se taie marunt. Se adauga rosiile cherry, branza de capra taiata...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de andreea

Hering marinat cu sos de iaurt si branza

Toci marut ceapa, verdeata, ardeiul. Decojesti marul si il dai prin razatoare mica, iar ca sa nu...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Budinca din macaroane cu branza

Ouale se spala si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, adaugandu-se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Aperitiv din branza a la Angelica

Branza se freaca bine cu dosul furculitei sau cu mixerul, amestecandu-se apoi cu smantana. In...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Saratele de casa

Se amesteca faina, margarina, branza si praful de copt pana aobtineti aluatul. Se framanta...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gabriela26

Bulgarasi veseli

Freci branza dulce scursa cu untul si cu un praf de sare pana obtii o crema omogena. Dai...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Salata greceasca

Rosiile si castraveti se spala, ceapa se curata de foi. Se taie ceapa si castraveti cat mai...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Papanasi fierti

Se amesteca branza de vaci cu oul si o lingura de zahar. Cand compozitia devine omogena se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de lorela02

Prajitura cu gem de caise si branza

Din branza proaspata de vaci vom folosi 250 gr pentru aluat, restul ramanand pentru umplutura....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Paste cu rosii cherry si branza

Se taie ceapa ?…?¸i se caleste în ulei de m?„?’sline al?„?’turi de frunzele...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Musuroi de vinete

Se taie vanata in felii subtiri, care se frig pe gratar. Branza dulce se amesteca cu ceapa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de mihaela21

Coronita aperitiv

Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de LALY

Rosii surpriza

Taiem capacul rosiilor si incercam sa le scobim cu ajutorul unei lingurite, dar cu grija pentru...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Alivenci

Branza se pune intr-un castron adanc si se freaca spuma cu ouale puse pe rand. Sarezi amestecul,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de alinam

Placinta cu branza

Radem telemeaua pe razatoare sau o mixam bine. Intr-un vas incapator amestecam branza dulce,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de LALY

Spagetti cu sos de rosii si carnati

Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Papanasi prajiti din branza de vaci

Se amesteca toate, se ia cate o lingurita, se pune pe o foaie de material plastic presarata cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Aperitiv din branza de vaci

Atat branza, cat si smantana sa nu fie acre si cu miros neplacut. Branza se faramiteaza bine cu...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Budinca de franzela cu legume

Franzela muiata in lapte se lasa sa absoarba tot laptele, apoi se trece prin masina impreuna cu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Saratele (facute la aparatul de waffe)

Intr-un bol incapator punem branza data prin ochiurile mici ale razataoarei, unutul ( ras...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

1 comentarii
trimisa de alina1983

Chiftelute de dovlecel

Dovleceii bine spalati si curatati , se dau prin ochiurile mari ale razatoarei, apoi se lasa un...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de alina1983

Budinca de macaroane

Se pune apa la fiert intr-o oala cu un praf de sare si doua linguri ulei. Cand apa clocoteste...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Rulada de spanac cu branza

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul (eu am pus congelat,daca aveti...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Poale in brau

Dizolvam drojdia in cateva linguri de lapte caldut. Adaugam cateva linguri de faina pana obtinem...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Branza Feta coapta in folie

Intr-o folie de aluminiu punem branza feta, iar peste adaugam usuturoiul feliat, condimentele si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alina1983

Cartofi gratinati cu friptura de a doua zi

Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, se scurg, se curata si se taie felii. Se unge cu unt...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de fructe de padure

Se asaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarma piscoturile si se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cartofi cu oua si cascaval

Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, se scurg si se curata. Separat, se fierb ouale,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Budinca de creier

Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu ciupercile taiate in felii subtiri, in tot untul,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ardei copti cu sos alb

Ardeii mai grasi si drepti se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii late...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Budinca de spanac cu slanina afumata

Dupa ce s-a spalat, spanacul se fierbe 5 minute si se lasa in strecuratoare pina se raceste....

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chiftele de dovlecel

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare. Se presara cu sare si se lasa intr-un...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de admin

Oua umplute cu sardine

Untul se freaca bine impreuna cu fileurile de sardina tocate marunt. Ouale se fierb, se curata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Ciuperci umplute cu branza

Curatati ciupercile de pielita si de codite, puneti-le intr-o tava cu scobitura in sus si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Bulete de cartofi cu branza

Cartofii se spala si se pun la fiert cu coaja in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert, se curata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Unitati de masura standard in bucatarie

Daca nu aveti un cantar electronic, puteti folosi ca masura lingurita/lingura/paharul. Mai jos...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin

Mamaliga cu branza si smantana

Se prepara mamaliga conform retetei de baza - vezi reteta Mamaliga. Se pune cu lingura mamaliga...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...