Retete culinare cu Branza


Retete culinare cu Branza


Varza gratinata la cuptor

Varza se toaca marunt si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa fiarba...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de admin

Sos de branza Cedar

Untul se topeste intr-o tigaie, dupa care se adauga faina "in ploaie", se amesteca si...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Sos de branza (Mornay)

Untul se topeste intr-o tigaie sau craticioara mica, apoi se adauga faina "in ploaie"...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Salata cu hamsii

Pestele se lasa la desarat circa o ora. In acest timp se pregateste sosul: Se amesteca...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de admin

Salata de primavara cu hamsii

Pestele se lasa la desarat circa o ora. In acest timp se pregateste sosul: Se amesteca...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de admin

Dovlecei umpluti cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua jumatati pe lung. Cu o lingurita li se scobeste...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de admin

Coltunasi cu branza de vaci

Se face un aluat din faina, 2 oua, lapte si un praf de sare. Aluatul se da 10 minute la rece si...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de admin

Sufleu de branza

Se amesteca galbenusurile de la 3 oua cu branza rasa pe razatoare, 100 gr de unt topit, faina si...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de admin

Chiftelute de vinete

Se coc vinetele ca pentru salata, se curata de coaja si se lasa la scurs cel putin 30 de minute....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Chifle cu branza la cuptor

Se taie chiflele jumatati, ca pentru hamburgher. Se scoate din fiecare jumatate putin miez....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Supa de rosii cu branza telemea

Rosiile se pun cateva secunde in apa clocotita. Se scot si se curata de pielita, apoi se dau pe...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de admin

Budinca de cartofi

Se coc cartofii in coaja intr-o tava la cuptor. Cand se inmoaie, se scot, se lasa cateva...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de admin

Budinca de cartofi cu smantana

Se fierb cartofii in coaja intr-o cratita cu apa. Cand se inmoaie, se scot, se lasa...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de admin

Cartofi umpluti cu branza

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi si cu coaja. Se lasa pana cand sunt fierti pe...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de admin

Budinca de paste fainoase

Se pun pastele la fiert intr-o cratita cu apa clocotita, sare si o lingura de...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...