Retete culinare cu Cacao


Retete culinare cu Cacao


Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se topeste...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Prajitura televizor 2

Foile-intr-un vas mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele si amestecam bine,adaugam...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Prajitura rasturnata cu prune

In forma de copt unsa cu ulei se pune hartia de copt si se pun prunele taiate in doua, se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Checuri marmotate

Intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga zaharul si apoi se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura de casa cu crema de vanilie

Se iau 2 boluri in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu glazura de ciocolata

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Piersici umplute cu crema

Aluatul: într-un castron, se amestecă zahărul, untul, smântâna, ouăle,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa clasica

Pentru compozitie se pun la fiert pana dau 2 clocote urmatoarele ingrediente: 1 pachet unt (200...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Nutella de casa

Alunele de padure si curmalele se lasa la hidratat peste noapte sau macar cateva ore. Toate...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa cu ciocolata

Ciocolata rupta bucatele si untul taiat cubulete le topim la foc mic sau la microunde. Nu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu nuca

Am separat ouale, galbenusurile le-am pus intr-un castron, albusurile intr-un bol adanc....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Melci cu nuca si cacao

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat oul cu laptele caldut, zaharul si esenta de vanilie....

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tort amandina

Mai intai am pregatit blatul: albusurile le-am batut spuma impreuna cu un praf de sare, adaugand...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Prajitura tavalita

Pentru blat am separat ouale, albusurile impreuna cu 4 linguri de zahar le-am batut spuma. Peste...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Strudel cu nuci, gem de gutui si cacao

Aluatul l-am lasat sa se decongeleze. Nucile macinate, cacaoa, zaharul si esenta de vanilie...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac fara framantare

Faina, ouale si drojdia le-am lasat sa ajunga la temperatura camerei. Faina am cernut-o de doua...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tiramisu cu mascaropne 2

Se iau cele 3 oua si se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un vas se adauga galbenusurile...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu pere

Curatam perele de coaja. Îndepărtăm miezul și sâmburii. Tăiem perele felii....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu banane

Pentru blat se amesteca ouale cu zaharul si apoi se fierbe compozitia la bain-marie pentru 10...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bulgarasi cu nuca si visine

Intr-un bol se amesteca biscuitii macinati, zaharul, nuca, cacaoa si ciocolata data pe...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort in doua culori

Pentru blat galbenusurile trebuie amestecate cu 4 linguri zahar si doua de ulei. Albusurile se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura economica 2

Intr-un castron se amesteca bine albusurile de la cele 6 oua cu zaharul pudra, apoi se adauga pe...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tarta cu branza si fructe de padure

Incingem cuptorul si pregatim o forma de tort cu marginea detasabila. Biscuitii ii dam pe...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni

Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa. Adaugam faina,...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort cu ciocolata si piscoturi

Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc. Se adauga zaharul putin cate putin si se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose tricolore

Incalziti cuptorul la 180c. Intr-un castron combinati faina , zahar , cacao , praf de copt ,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa cu nuca de cocos

Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul treptat, gemul, laptele (apa), cacao, bicarbonatul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cozonac cu nuca si stafide

Faina se cerne de doua ori. Laptele se pune la incalzit impreuna cu zaharul si esenta de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Padurea neagra

Separam ouale,galbenusurile le frecam cu zaharul pana se dubleaza cantitatea. Adaugam cacaoa...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort racoros cu iaurt

Pentru blat, albusurile se bat spuma tare, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, pana isi...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura rapida

Intr-un castron incapator se amesteca faina, zaharul, sarea, cacaua, praful de copt si nucile...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort cu crema de vanilie

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma cu zaharul. Se adauga...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura sah

Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam spuma. Separat mixam galbenusurile cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Tort cu crema de gris

Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le mixam cu zaharul,treptat adaugam compotul si...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Briose cu smantana

Mixam margarina cu zaharul pana se topeste. Adaugam ouale mixate cu cacaoa si esenta. In timp ce...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Tavalite cu nuca macinata

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si continuam sa mixam pana se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negrii in camasi albe

Se separa cele zece oua , albusul de galbenus, pastrind impreuna galbenusurile si impartind in...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort cu ciocolata si visine

Pentru blatul cu cacao, incingeti cuptorul la 200 grade celsius. Bateti cele trei oua cu trei...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Kati teszta

Din ingredientele de la blat se framanta un aluat moale care se imparte in trei , doua parti...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa cu glazura

Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musuroi de cartita

Topim untul si il racim, dupa care il amestecam cu ouale. Adaugam pe rand zaharul, laptele,...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa pufoasa

Incalziti cuptorul la 175 grade. Bateti albusurile spuma tare. Intr-o craticioara la foc mic,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cheesecake cu ciocolată si capsuni

Rupeti biscuitii cu cacao in bucati, dupa care macinati-i fin intr-un robot. Topiti untul si...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec traditional

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma tare, pana cand stau fara sa cada...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tiramisu cu mascarpone

Se iau cele 3 oua si se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un vas se adauga galbenusurile...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cozonac pufos

Se cerne faina intr-un bol de plastic si se lasa la temperatura camerei impreuna cu restul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Televizor

Blat cacao: albusurile le mixam cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. In...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Briose cu ciocolata 2

Pentru inceput puneti margarina (care trebuie sa fie moale pentru a se amesteca mai usor)...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec marmorat cu visine

Intr-un castron am spart ouale intregi ,am adaugat paharul de zahar si zaharul vaniliat si am...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...