Retete culinare cu Capere


Retete culinare cu Capere


Salată de paste cu sos pesto si capere

Se amestecă ceapa, caperele, sosul pesto şi uleiul. Se fărâmiţează tonul...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pasta de masline

Usturoiul se taie in 2-3 bucati si se pune in blender impreuna cu maslinele, carperele,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mini tarte cu ton

Pentru prepararea aluatului de tarte, se amesteca faina cu sarea si apoi cu untul si se framanta...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Pasta de masline

Usturoiul curatat se taie marunt si se pune pe bolul mixerului impreuna cu fileurile de ansoa,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spaghete in fantanita

Pregatim fantana din aluat. Dizolvam drojdia si zaharul in putin lapte caldut. Punem faina...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Vita in sos de gulie si capere

Carnea condimentata se pune intr-un vas in care adaugam 50 ml ulei masline, sosul de soia,...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Salata cu somon afumat

Tocati legumele si pestele intr-un bol de salata. Asezonati cu sare si piper, apoi adaugati...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Pastrav la gratar

Pastravii se curata, se spala, se usuca pe servetele absorbante si apoi li se taie aripioarele....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Liliana

Oua fierte japoneze cu pilaf de scoici

Ouale se fierb 5-6 minute, iar dupa ce au stat in apa rece se curata de coaja. Se face un pilaf...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Salata tartara cu legume

Castravetii se curata, se taie in cate 5 bucatele si se scobesc la un capat. Se prepara salata...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de alinam

Sos Frascati

Se prepara maioneza din ulei, galbenusuri, sare si piper. Creierul se curata de pielita si se...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Canapele cu heringi

Canapelele se prajesc in ulei si cand s-au racit se ung cu unt amestecat cu mustar. Fileurile de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Ton cu capere

Caperele se pun la desarat in apa rece. Intre timp, tonul scurs de ulei si ouale se trec prin...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Sos de sardele tip lissa

Se face un rantas putin rumenit din unt cu faina si o ceapa taiata marunt. Se curata sardele si...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Sos cu masline negre

Decojiti oul fiert tare, taiati-l in jumatate si scoateti galbenusul pe care il puneti intr-un...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Tipar cu ciuperci si costita in foitaj

Tiparul se taie bucati de 3 cm, se scot oscioarele si pielea si se spala. Se pune intr-un vas...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Oua japoneze

Ouale se fierb tari si se curata. Se trece apoi la prepararea garniturii pentru oua japoneze. Se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Salata de fasole verde cu crutoane

Taiati capetele pastailor de fasole, apoi taiati fiecare pastaie in jumatate. Spalati pastaile...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de admin

Rosii umplute cu ton si maioneza

Incepeti prepararea acestei retete prin a spala rosiile. Taiati capace rosiilor, apoi scobiti-le...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de admin

Salata cu grau spelta

Sunt deja cunoscute beneficiile si gustul foarte bun ale graului spelta, de aceea va propun o...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de admin

Gustare picanta

Se spala bine cartofii si se pun la fiert, in coaja, intr-un vas cu apa si sare. Cand sunt gata,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Ardei copti cu ansoa

Taiati ardeii in jumatate, pe lungime, si indepartati semintele. Treceti jumatatile de ardei...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de admin

Rosii cu biban la cuptor

Orezul se fierbe 15 minute in apa sarata, apoi se scurge intr-o sita. Ceapa taiata fin se...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Ficat de pui cu capere si castraveti murati

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei incins. Ficatul, curatat si spalat, se pudreaza cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de luana06

Oua umplute cu maioneza si capere

Se taie ouale in doua, pe lungime, se indeparteaza galbenusurile si se pun intr-un vas, se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Sos cu iaurt si ton

Puneti iaurtul, caperele, tonul, sarea si piperul in blender si amestecati-le pana obtineti o...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de admin

Somon cu lamaie si ciuperci

Sucul de lamaie se amesteca cu sarea , piperul , condimentele pentru peste , usturoiul maruntit...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Salata de ciuperci cu capere

Ciupercile curatate se taie bucati mici si se inabusa in ulei impreuna cu verdeturile tocate,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Pizza cu ton si rosii

Incalziti cuptorul bine. Intr-o oala, puneti la fiert un litru de apa si lasati sa dea in...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Ciuperci pane cu maioneza si capere

Amesteca caperele tocate cu maioneza si sucul de lamaie si pune-le in frigider. Curata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de carmen



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...