Retete culinare cu Cas


Retete culinare cu Cas


Paine cu branza si usturoi

Intr-un vas incapator punem faina, drojdia bucatele mici, zaharul, sarea si galbenusul. Incalzim...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de gaby_d

Vinete in sos de rosii

Vinetele se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 15 minute, apoi se spala si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Clatite pentru bere

Se amesteca galbenusul cu laptele, sarea, uleiul de masline si apoi faina. Pentru o omogenizare...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Alice_ciobanu

Pateuri cu trei feluri de branza

Se lasa la dezghetat aluatul, apoi se intinde putin cu sucitorul sa se uniformizeze, se taie...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de adnia

Salata cu doua feluri de branza

Se rupe salata cu mana in bucati, apoi se adauga restul ingredientelor (branza si casul se taie...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sandvisuri multibranza

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecati branza cu rosiile uscate si...

Retete-culinare » Sandwichuri

0 comentarii

Ochiuri in cuib

Alegem doua rosii mai mari si mai tari. Taiem un capacel si cu o lingurita scobim miezul. Punem...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Rulada taraneasca cu branza

Intr-o craticioara se topesc 150 gr margarina care apoi se amesteca cu faina. Se incorporeaza...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Crochete cu cas

Cartofii curatati se fierb si se fac piure. Casul, ouale, cartofii si condimentele se amesteca...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Mamaliga cu cas

Se pune apa la fiert si se adauga un praf de sare. Cand apa da in clocot, se adauga faina de...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de iudita22

Placinta cu branzeturi, ciocolata si stafide

Aluat: Într-un lighean sau bol mare ??i înc??p??tor, se înmoaie ??i se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de gina

Pachetele cu branza

Se amesteca bine branza cu mixul de condimente. Peste fiecare tortilla se intinde cate 1...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Melcisori cu spanac

Lasam aluatul de foietaj sa se dezghete. Amestecam spanacul oparit si bine scurs cu casul dat pe...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii

Cartofi cu cas la cuptor

Cartofii se curata si se taie rondele. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se fierb 10...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Terina de ciuperci cu bacon la cuptor

Se aseaza intr-o tava de chec sau de yena tapetata cu ulei bucatile de bacon una langa alta,...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de aidutza3

Muschiulet haiducesc

Muschiuletii se cresteaza cu cutitul, se impaneaza cu feliute de slanina afumata si catei de...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata cu sunca si cas

Se taie sunca fasii sau cuburi, casul se sfarama cu mana, mai mare sau il taiati in cuburi. Se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...