Retete culinare cu Cascaval


Retete culinare cu Cascaval


Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas de...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a devenit...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de creta

Se taie vinetele felii, care se presara cu sare si se lasa o ora sa iasa apa din ele. Apoi se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate de...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mini omleta

Ceapa verde, se spala, se curate si se taie rondele cat mai subtiri. Ouale se bat spuma cu un...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Budinca de cartofi cu peste afumat

Cartofii i-am curatat si taiat felii, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare pentru cca 10...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cartofi copti cu sunca si cascaval

Cartofii i-am spalat si i-am dat la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora. Dupa...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cartofi cu smantana si carnat semiafumat

Cartofii i-am curatat si taiat rondele de cca 5 mm grosime. Intr-un vas am pus apa la fiert...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tortellini cu ciuperci si sos cu smantana

Se fierb pastele tortellini, se scurg si se pastreaza la cald. Se toaca usturoiul marunt. Se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Omleta cu broccoli sparanghel

Se bat bine ouale cu putina sare si piper,apoi se pune in tigaia bine incalzita cu putin ulei ,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata usoara cu spanac

Spanacul se spala frunza cu frunza, se indeparteaza coditele si se da deoparte. Se spala si...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de ceapa

Untul se pune intr-un vas de microunde si se lasa 30 de secunde la putere maxima. Se pune pe foc...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Broccoli gratinat

Se fierbe brocoli cam 10 min in apa cu sare si apoi se strecoara. Se tapeteaza un vas cu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza rapida

In vasul de la robotul de bucatarie punem faina,poi adaugam laptele,oul,uleiul si sarea. Mixam...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de LALY

Pizza delicioasa

Pentru blatul de pizza dizolvam sarea, zaharul si drojdia in 250 ml apa calduta, punem trei...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu mamaliga

Pregatesti o mamaliga moale din apa, malai si un praf de sare si adaugi 50 g cascaval ras....

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza mamaliga cu branza si jumari

Intr-un ceaun sau într-o oală de circa 3 litri se pune apă cu sare, iar când apa...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu blat de casa

Se prepară blatul astfel: făina se cerne, se face o adâncitură în mijloc şi se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Painici cu branza si cascaval

Batem oul cu un praf de sare si zahar, drojdia se dizolva cu putin lapte, se rastoarna in vasul...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Painici umplute cu bacon

Batem oul cu un praf de sare si zahar, drojdia se dizolva cu putin lapte, se rastoarna in vasul...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tortellini quatro formaggiTortellini quatro formaggi

Se fierb tortellini conform instructiunilor de pe pachet. Cascavalul, mozarella si branza...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec aperitiv 2

Sunca se taie bucatele , maslinele fara sambure se taie cubulete mici. Ouale se mixeaza bine ,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Saleuri cu cascaval

Se pun toate ingredientele intr-un castron si le framanta bine. Se lasa 40 de minute la rece. Se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Praz gratinat

Cureti prazul, il speli sub jet de apa rece si il tai, oblic, bucati de circa 2-3 cm. Le calesti...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ravioli cu smantana si masline

Am fiert ravioli conform instructiunilor de pe pachet si apoi le-am strecurat. Le-am pun intr-un...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu blat de iaurt

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se bat ouale intregi cu sarea si iaurtul intr-un castron...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spaghete carbonara cu vin

Pentru a face sosul de carbonara trebuie sa folositi parmezan, vin alb si sunca. Se curata...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi legati

Se spala cartofii, se invelesc in folie de aluminiu si se pun in tava la copt, pentru 45 minute....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Galuste din branza de vaci cu sos

Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care nu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Sandwichu-uri calde

Feliile de panie se ung cu smantana. Se taie salamul si peiptul de pui marunt. Se pun seasupra...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ochiuri cu cascaval

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le spargem...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Penne cu carnati

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp, intr-o...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spaghete carbonara

Se curata cateii de usturoi, se taie in doua si se prajesc in uleiul incins, amestecand intruna...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu arei si ciuperci

Pentru blatul de pizza dizolvam sarea, zaharul si drojdia in 250 ml apa calduta, punem trei...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose aperitiv cu kaiser si ardei

Amesteci intr-un castron mare, faina, drojdia, untul, smantana, un ou, ardeiul curatat si taiat...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de cartofi

Se curata si se taie cuburi cartofii si ceapa. Se pun intr-o oala cu ulei, sare si piper si apoi...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tarta cu carnati

Pentru aluat, se amesteca faina, untul si sarea. Se folosesc degetele si, dupa ce ingredientele...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rulada de carne cu legume

Fierbi morcovii si-i lasi la racit. Inmoi painea in lapte si o tii 10 minute. Amesteci carnea...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sandvis brad

Feliem carnatul. Taiem cascavalul in bucatele. Taiem castravetele cu tot cu coaja,marimea sa fie...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mitinita

Cartofi umpluti

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei, ii...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de adriana

Cornuri cu branza si cascaval

Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de LALY

Friptura impanata de vitel

Se bate putin pulpa de vitel, se unge cu ulei si se acopera cu amestecul format din celelalte...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii

Rulouri de pui cu cascaval

Pieptul de pui il spalam si il taiem felii subtiri, intr-un vas pisam usturoiul, adaugam...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de adriana

Pizza cu salam

Pentru aluat, intr-un vas se amesteca drojdia, apa si zaharul. Se amesteca si se lasa 5 minute...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Lasagna delicioasa

Incepem sa pregatim sosul bechamel si punem la incalzit laptele. Separat, intr-un vas cu fundul...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Canelonni bolognese

Prima data am pregatit sosul bolognese. Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Orez cu suc de rosii si cascaval

Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati marunt,...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Canneloni cu carne

Se fierb pastele 20min de preferat in forma de tub cat mai mari, paralel se rumeneste carne...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de IrinaAndreea



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...