Retete culinare cu Ceapa


Retete culinare cu Ceapa


Tocanita de linte

Curatam legumele. Le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune le...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie pestisori...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala bine,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt, iar...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Fasole cu carnati

Se pune fasolea intr-o oala cu apa, cam 8-9 ore, ca sa iasa toxinele din ea. Apa se schimba din...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa doua...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul amar....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ceafa de porc la cuptor in vin

Carnea de porc se condimenteaza cu condimente pt porc, cimbru, rozmarin, sare, piper si se pune...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la scurs....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Jambalaya

In ulei se pune carnea taiata cuburi la calit. Dupa ce s-au rumenit, se scoate si se pune ceapa,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sos mexican

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda 2 minute in apa clocotita, apoi se decojesc si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o oala...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a devenit...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mancare de fasole cu ciolan

In primul rand, daca aveti timp si planificati sa faceti fasolea cu ciolan, ar fi bine s-o...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume cu crutoane

Legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe sau rondele. Pentru început se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la fiert....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de creta

Se taie vinetele felii, care se presara cu sare si se lasa o ora sa iasa apa din ele. Apoi se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bors de salata cu omleta

Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta 2

Burta si oasele de vita se spala bine si se pun la fiert intr-un recipient mare, cu aproximativ...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de cartofi

Alegeti 6-7 cartofi de marime medie pe care ii spalati si ii puneti la fiert in coaja, cu putina...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate de...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de pielita....

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sote de dovlecei cu spanac

Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei si se lasa 5 minute. Se adauga...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de dovlecei

Punem la inabusit intr-o oala cu 2 linguri ulei si putina apa, o ceapa taiata marunt, un morcov...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste bolognese

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Morcovul se curata si se da pe razatoare,...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de salata (de post)

Salata verde se spala bine, frunza cu frunza, asa incat sa nu ramana urme de pamant, apoi se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cuscus cu legume

Morcovii taiati rondele cu ceapa maruntita, concentratul si un pahar de apa se pun la fiert. Se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de rosii cu pui

Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece. Ceapa se toaca marunt...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta cu carne

Foile de placinta se decongeleaza din timp, lent, in ritmul lor. Ceapa si usturoiul le tai...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciuperci cu patrunjel

Ciupercile se curata si se spala rapid, se taie daca sunt prea mari si se lasa la scurs. In...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa taiata...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa greceasca cu pui

Puiul se curata, se spala, se portioneaza, si se pune la fiert cu apa rece, ceapa taiata in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am adaugat...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Supa crema de porumb

Legumele le-am curatat, spalat si tocat marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am stins cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Mancare de linte verde cu carnati

Lintea se spala bine cu apa rece, se scurge si se pune la fiert intr-o oala cu apa sarata in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi umpluti cu ciuperci

Cartofii bine spalati se fierb in coaja si apoi se face o taietura. Se scoate miezul cu grija...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Orez cu sos pesto

Ceapa taiata cuburi mici se pune la calit in ulei si dupa ce s-a inmuiat se adauga orezul care...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura sare,...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tocanita de porc cu cartofi

Intr-un vas am pus putin ulei si bucatile de carne lasandu-le la calit cateva minute, pana si-au...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Salata de vinete cu maioneza

Vinetele le`am copt, apoi le`am lasat la scurs pe plansete. Am pregatit maioneza din galbenusul...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Salata de vinete

Se coc bine vinetele in cuptor sau pe gratar. Cand s-au copt bine, se scot intr-un vas acoperit,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...