Retete culinare cu Ceapa verde


Retete culinare cu Ceapa verde


Cartofi umpluti cu ciuperci

Fierbem cartofii in coaja cca 30 min (sa intre furculita in ei), ii scurgem de apa si ii trecem...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Urzici cu orez

Spalam urzicile bine si le curatam foarte bine. Intr-o oala punem cca 5 l de apa la fiert, iar...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Friptura Lacul Lebedelor

Feliem muschiul de porc, il condimentam, apoi il punem intr-o tava cu apa si un pic de ulei la...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Salata verde cu ridichi si castraveti

Se spala salata si se scurge bine de apa, dupa care se taie. Se spala rosiile, castravetii si...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de adriana

Salata de rosii cu castraveti

Se curata ceapa, se spala si se taie. Se spala rosiile, ridichile, castravetii si se taie. Se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de adriana

Ciuperci umplute cu carne tocata

Tocam marunt piciorusele ciupercilor. Tocam si ceapa verde si o calim impreuna cu ciupercile in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Inimioare de oua

Taiem carnatii pe mijloc, dar nu pana la capat; intr-o parte (lasam cca 1 cm), unim capatele si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Placinta cu spanac

Amestecam faina cu sarea, drojdia uscata, adaugam uleiul si laptele treptat, apoi framantam pana...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Salata verde cu morcovi si rosii

Se spala salata si se scuge bine de apa. Se rupe bucati cu mana. Castravetii se curata de coaja...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Salata de ridichi rosii

Se inlatura frunzele si mustatile ridichiilor, se spala, se sterg si se trec prin razatoarea cu...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chiftelute prajite

Ceapa, mararul si patrunjelul le-am toacat marunt, usturoiul l-am pisat si am amestecat toate cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciuperci cu ou

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Se trec, apoi,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Chiftelute din peste

Eu am folosit carne de stiuca, dar puteti folosi orice alt peste, mai ales peste alb. Am spalat...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Chifle umplute cu legume si oua de prepelita

Din faina, drojdie, lapte caldut, sare si ulei facem un aluat pe care il lasam la crescut timp...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Orez prajit cu ou

Sapal orezul in apa cu sare. Batem ouale bine cu un praf de sare, adaugam firele de ceapa...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Sandwich cu mozzarella si salam

Pe una din cele doua felii de paine am asezat bucatile de salam, fasiile de castravete murat,...

Retete-culinare » Sandwichuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciuperci umplute pane

Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-i punem intr-o tigaie...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Liamaria

Ciorbita bogata cu aripi de curcan

Intr-o oala de 8l adaugam apa rece, aripa (bine spalata), 1 ceapa intreaga, cubul concentrat de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Liamaria

Ciorba de loboda

Indepartam coditele frunzelor de loboda, apoi le spalam bine. Intr-o tigaie calim ceapa, adaugam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Mancarica de mazare cu carne

Spalam carnea de porc si o taiem bucati potrivite, o prajim in putin ulei cat sa se rumeneasca...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Salata bulgareasca

Se fierbe pieptul de pui, apoi se taie cubulete. Restul ingredientelor se taie si ele in functie...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de maiarux

Stiuca umpluta

Avem nevoie de doua stiuci de apoximativ 1,5 kg bucata. Vom folosi carnea de la ambele stiuci si...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii

Coronita cu ciuperci

Calim ciupercile in doua linguri de ulei de masline. Adaugam ceapa tocata marunt si o lasam pana...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Ciupercute gratinate

Se spala ciupercutele, se scot coditele si se toaca marunt. Se amesteca cu patrunjelul, mararul...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de elenasandu

Crema de fasole boabe cu sunca afumata de porc

Curatam si spalam zarzavaturile, le punem in oala sub presiune, adaugam sunca (spalata si tinuta...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Liamaria

Sandwich pisica

Iata din nou o reteta de sandwich care ii va incanta pe cei mici prin aspectul frumos si gustul...

Retete-culinare » Sandwichuri

0 comentarii
trimisa de adriana

Salata cu miez de lapte

Spalam toate legumele si le scurgem bine de apa. Morcovi ii curatam si ii dam prin razatoare....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de adriana

Salata de conopida

Intr-o oala punem la fiert apa cu sare, iar cand fierbe adaugam buchetele de conopida si le...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de adriana

Sandvis cu salata de ou

Se pot toca ingredientele sau se pot da prin robot daca va plac mai fin taiate. Daca le dati...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mitinita

Supa de dovlecei cu curry

Se incalzeste uleiul si se adauga peste el usturoiul impreuna cu pudra de curry. Cele doua...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de mitinita

Salata de sardine

Tocati sardinele, gogosarul, cepele, ridichile si patrunjelul; scoateti samburii maslinelor....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Jumari de oua picante cu tofu

Sotati ciupercile in putin ulei de masline. Adaugati in tigaie ceapa verde si ardeiul (cu sau...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Chec aperitiv cu verdeata

Stropesti feliile de franzela cu lapte, apoi le tai cuburi. Tai sunca, cascavalul si salamul si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spaghete rapide cu somon afumat si andive

Fierbeti spaghetele. Tocati andivele si ceapa, taiati somonul fasii subtiri. Amestecati supa de...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii

Friptura de porc la tava

Se face o pasta din 3 linguri de mustar, 3 linguri de ulei, condimente si 4-5 catei de usturoi...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii

Omleta cu carnati si cascaval

Se caleste ceapa verde si ciupercile taiate felii in ulei sau in unt. Se adauga carnatul taiat...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mitinita

Salata cu somon afumat

Tocati legumele si pestele intr-un bol de salata. Asezonati cu sare si piper, apoi adaugati...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Drob de miel

Fierbi organele de miel ?…?¸i le la?…?¸i s?„?’ se r?„?’ceasc?„?’, dup?„?’ care le toci m?„?’runt...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de manolecarmen

Supa chinezeasca de ou

Da la foc mediu apa cu cubul de gaina. Intre timp, bate ouale si amesteca impreuna cu amidonul....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de mitinita

Orez prajit

Adauga uleiul intr-o tigaie si cand e fierbinte adauga ardeii si ceapa verde. Adauga ouale si...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de mitinita

Minidrob din ficat de miel

Ficatul se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert il lasam sa se raceasca...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii

Bors de stevie

Se taie cartofii cubulete, telina, morcovul si ceapa verde se toaca marunt, se adauga apa si se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Parjoale cu cartofi si spanac

Dam cartoful pe razatoarea mica si scurgem bine. Oparim spanacul, il scurgem de excesul de apa...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Salata cu cuscus

Se fierbe apa si se adauga peste cuscus. Se lasa 5 minute dupa care se amesteca cu furculita. Se...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de mitinita

Spaghete asiatice

Fierbe spaghetele al dente. Scurge-le de apa. Intr-o tigaie prajeste putin semintele de susan in...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de mitinita

Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde

Amesteca toate ingredientele, in afara castravetelui. Adauga sare si piper dupa gust....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mitinita

Orez prajit cu sos de stridii

Se amesteca pieptul de pui cu ghimbirul pudra si o lingura de sos de soia si se lasa deoparte 10...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de mitinita

Drob turcesc

Se curata organele de miel si se oparesc. Ceapa alba se curata, se taie cubulete si se caleste....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de mitinita

Carne tocata in stil corean

Ceapa se taie in jumatate si se feliaza subtire. Taiem si ceapa verde in rondele si le adaugam...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de mitinita

Mak kimchi muraturi coreene

Varza napa se taie in patru, apoi in bucati de cca 2 cm. Sarea se dizolva in apa si introducem...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de mitinita



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...