Retete culinare cu Ceapa verde


Retete culinare cu Ceapa verde


Pui cu maioneza

Legumele se curata, apoi se taie in patru si se pun la fiert in 2l de apa fiarta. Puiul se...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de eminul

Chiftelute de dovlecei

Dovleceii se scurg bine de apa dupa ce se dau pe razatoare. Cand sunt bine scursi, se amesteca...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mariutza

Paparaie cu orez

Se fierbe orezul in apa cu sare pana infloreste bobul. Se pune la scurs. Intre timp se taie...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de dovlecei

Se curata dovlecelul si se taie julien, apoi se prajeste in ulei incins. Apoi se taie la fel...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Salata cu cartofi si mezel

Crtofii se fierb si se taie cubulete. La fel se procedeaza si cu celelalte ingrediente, care se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Piure de bob

Se spala bobul si se pune la inmuiat 12 ore. Se inlatura pojghita care il acopera, se pune la...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ciorba cu cartofi

Pentru ciorba cu cartofi, se curata si se taie marunt ceapa, morcovul si ardeii. Se curata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ochiuri cu otet balsamic

Ceapa se curata si usturoiul si se toaca marunt. Se unge o tigaie cu otet balsamic apoi se pune...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Bors de urzici

Urzicile se spala bine si se oparesc. Se strecoara si se taie marunt. La fel se procedeaza si cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Stevie scazuta cu ciuperci

Se curata si se spala legumele in cateva ape. Se opareste stevia si se scurge bine. Intr-o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Ciorba de loboda

Se curata radacinoasele si verdeata, se spala, se toaca, iar ceapa se inabusa in ulei si putina...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Pui ca la Hanu lui Manuc

Se frig puii la cuptor incins 10 min. Se taie apoi sferturi si se aseaza in cratita cu rosiile...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Vinete gratinate cu carne de vita

Vinetele se curata si se taie pe din doua. Se soteaza in unt pe ambele parti si se aseaza...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Sos ateneu

Se face maioneza din ulei, galbenusuri si sare. Ciupercile, limba si ceapa se taie julien si se...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Salata din Delta Dunarii

Castravetii se curata, se taie felii subtiri si se sareaza. La fel se procedeaza si cu ardeii....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Buseuri dobrogene cu carne de miel

Carnea de miel se frige si apoi se taie marunt. In tava in care a fost fript se mai pun: faina,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Maioneza din branza de vaci

Branza de vaci, laptele, uleiul de masline, mierea si ceapa verde tocata marunt se amesteca bine...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de mariutza

Pajeon (clatite din Korea)

Se amesteca faina, apa si sarea. Se taie partea verde a cepelor verzi si se taie bucati. Se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mitinita

Bors de spanac

Se alege spanacul, se taie fasii, se pune la fiert in apa calda si se fierbe acoperit la foc mic...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Ficat de pui cu orez

Ficatul se spala, se curata de pielite, se sterge cu un prosop de hartie, se feliaza si se pune...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de alinam

Salata de rucola

Se spala bine frunzele de rucola si se pun la scurs, pe un servet. Se taie in doua si se aseaza...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de luana06

Friganele de orez cu legume din tigaie

Se amesteca ouale cu laptele si cu faina. Ceapa verde se spala, se curata si se toaca atent cu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Sos de ciuperci cu ceapa verde

Pentru acest sos de ciuperci cu ceapa verde, ceapa se toaca marunt, se rumeneste intr-o tigaie...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Loboda prajita

Loboda se spala si se toaca (numai frunzele). Ceapa se toaca si se inmoaie in ulei incins, apoi...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de mariutza

Dovlecei cu miez de lapte

Dovleceii se taie in doua pe lungime, se scoate miezul si se condimenteaza. Se presara si putin...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mariutza

Verdeturi asortate

Se spala si se scurg toate verdeturile. Se taie bucati potrivite si se amesteca cu restul...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de macris

Salata, macrisul si ceapa verde se curata, se spala, se scurg si se rup bucatele. Se amesteca cu...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ceapa verde cu bulion

Se spala bine ceapa verde si se taie rondele potrivite. Se amesteca cu bulionul si uleiul. Se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Salata de ridichi cu ceapa verde

Se spala ridichile si ceapa. Se scurg. Ridichile se taie rondele fara sa se curete de coaja....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Omleta cu carnati si crutoane

Incingeti o tigaie mare, adaugati carnatii taiati bucatele si prajiti-i la inceput la foc mic,...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Salata verde

Verdeturile se spala si se toaca fasii sau se rup cu mana in bucati potrivite. Mararul se toaca...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de mariutza

Salata asortata cu branza

Se spala salata, se rup frunzele, se pun intr-un castron si se adauga rosiile taiate rondele,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Sos pentru fripturi

Într-o tigaie se c?„?’le?…?¸te în pu?…Â?in ulei leg?„?’tura de ceap?„?’ verde/ceapa...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de gina

Sos de ceapa verde

Ceapa se spala si se taie fin, se amesteca cu maioneza si smantana. Se amesteca totul bine si se...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de luana06

Supa de naut

Se lasa nautul la inmuiat peste noapte. Se rad morcovii, se zdrobeste usturoiul, se prajeste...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Pui cu umplutura de miel

Se curata puiul bine, se desprinde pielita de pe piept, formand un saculet unde se va pune...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Dovlecei rulati, umpluti cu ficatei

Dovleceii: se spal?„?’ ?…?¸i li se taie ambele capete, apoi se feliaz?„?’ sub?…Â?ire pe lungimea...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de gina



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...