Retete culinare cu Creier de porc


Retete culinare cu Creier de porc


Creier pane

Se pune creierul de porc intr-un vas cu apa si se lasa aproximativ doua ore pentru a iesi...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Budinca de creier

Preincalziti cuptorul la 200. Puneti creierul in apa fiarta, cu usturoiul, foaia de dafin si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Creier pane

Creierul se curata de pelite fiind pus intr-un vas cu apa rece. In alt vas se pune pe foc in apa...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de luana06

Pateu ardelenesc de ficat

Se curata, se spala si se fierb separat(fiecare intr-un alt vas) in apa cu sare: slanina,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de luana06

Salata de creier

Se fierbe creierul. Dupa ce s-a racit, se freaca intr-un castron si se amesteca cu miezul de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Crema de creier

Se lasa creierul in apa rece, dupa care se fierbe in apa calda cu sare 15 minute. Se scoate, se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Sufleu de creier

Se tine creierul in apa rece, se curata de pielite si se pune sa fiarba in apa calda cu sare....

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Creier cu ciuperci si smantana

Creierul se fierbe in apa cu sare si apoi dupa ce s-a racit, se taie felii. Ceapa tocata se...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Spanac italian

Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu 2 linguri de unt, apa calda, sare si...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de alinam

Creier de porc a la grec

Creierul se spala, se curata, apoi se lasa deoparte in apa rece. Se trece la curatatrea si...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de alinam

Budinca de creier cu pesmet

Se spala creierul in apa rece si se fierbe in apa cu sare si cu otet. Se trece prin sita si se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cotlet de porc umplut

Cotletul alb, fasonat, fara os, se imparte in portii. Se despica, apoi fiecare parte in forma de...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de luana06

Creier prajit fara ulei

Creierul se spala, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturi macinate si se pune in tava...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mariutza

Creier pane

Creierul curatat de pielite si spalat bine se taie felii in lungime. Se usuca pe un servet...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de aglaia

Jumari cu creier

Se toaca ceapa si apoi se caleste in ulei, apoi se pune creierul curatat si feliat. Se lasa la...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Pulpa de miel umpluta

Se dezoseaza pulpa de miel. Se aplatizeaza cu ciocanul de snitele. Peste carne se pune baconul...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tocana mahmurului

Se taie carnea in fasii subtiri, se sareaza si se prajeste la foc iute. Se adauga carnatii...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Budinca de creier

Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu ciupercile taiate in felii subtiri, in tot untul,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de sasangelica



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...