Retete culinare cu Faina


Retete culinare cu Faina


Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile mixand...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de copt,bicarbonatul,esenta...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Prajitura cu ciocolata

Intr-o cratita adaugam ciocoalta rupta bucati impreuna cu frisca si punem pe foc pana se topeste...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Briose cu ciocolata

Intr-un bol amestecam faina,zaharul,coaja de portocale,praful de copt, in alt bol mixam ouale cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Prajitura televizor 2

Foile-intr-un vas mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele si amestecam bine,adaugam...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Negresa cu ciocolata

Ouale intregi se mixeaza bine cu zaharul pana se obtine o crema omogena. Se pune ciocolata rupta...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort de morcovi

Ouale si zaharul se mixeaza, se adauga esenta de vanilie, nucsoara, scortisoara si uleiul. Se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura rasturnata cu prune

In forma de copt unsa cu ulei se pune hartia de copt si se pun prunele taiate in doua, se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rulada cu gem

Freaca spuma galbenusurile cu zaharul si sarea. Adauga faina, amestecand usor sa nu dea inapoi....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Checuri marmotate

Intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga zaharul si apoi se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu branza

Pentru aluat, se freaca zaharul cu untul pana se topeste zaharul. Se pune faina si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clatite americane

Se amesteca faina, sarea, zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca bine cu laptele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o oala...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura de casa cu crema de vanilie

Se iau 2 boluri in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pandispan cu caise

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu zaharul si vanilia se bat spuma( ca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a devenit...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Urzici cu usturoi si mamaliga

Mai intai spalam foarte bine urzicile. Intr-o cratita punem apa si cand fierbe punem urzilcile....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de creta

Se taie vinetele felii, care se presara cu sare si se lasa o ora sa iasa apa din ele. Apoi se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe si stafide

Fructele se curata de coaja si seminte si apoi se mixeaza separat. Intr-un castron se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bors de salata cu omleta

Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cornuri cu gem

Pentru inceput pregatim maiaua amestecand drojdia cu 3-4 linguri de lapte, 1 lingura de zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Scovergi

Se dizolva drojdia cu putin zahar sau cu apa calduta. Se pune faina intr-un vas, se face o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe confiate

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu glazura de ciocolata

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosi cu dovlecel

Dovlecelul se curăţă de coajă şi de miezul cu seminţe, iar pulpa se dă prin răzătoarea...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Saleuri cu branza telemea

Într-un vas punem margarina, 2 ouă, brânza (200 g) dată pe răzătoare,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose cu fulgi de ciocolata

1. Faina se amesteca cu zaharul praf, cel vanilat si cu praful de copt. 2. Peste se sparg ouale,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu visine

Amestecam untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Le mixam pana se dizolva...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu prune

Prunele se spala, se taie jumatati si li se indeparteaza samburii. Se amesteca toate...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu capsuni

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi tripleaza volumul si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mucenici muntenesti

Pregatim aluatul din faina, apa calduta si un praf de sare. Framantam pana obtinem un aluat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu fulgi de cocos si piersici

Pentru blat, mixezi galbenusurile cu zaharul, iar albusurile le bati spuma, separat. Ulterior,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate de...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clafoutis cu visine 2

Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul si apoi se adauga ouale, unul cate unul si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma tare. Adaugati treptat 200 g zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu banane

Intr-un bol mare, punem bananele taiate felii si le paseram folosing o furculita sau ustensila...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chiftele de dovlecei

Dovleceii, se spala, se curate, se taie potrivit si se lasa 10 minute cu sare intr-o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose cu capsuni

Ouale batute bine cu un praf de sare, apoi adaugat pe rand zaharul, zaharul vanilat, iaurtul,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pandispan cu cirese

Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga zaharul si sarea si se amesteca 5 minute. Se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu de toate

Pentru aluatul de pizza, intr-un bol, se pun apa calduta cu zaharul si drojdia, se acopera si se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajiturici de fasole

Cu o seara inainte de preparare se pune fasolea la inmuiat, a doua zi apa se arunca si se fierbe...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cremes nemtesc

Se amesteca galbenusurile cu zaharulpudra, zaharul vanilat si margarina. Apoi se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura desteapta

Galbenusurile se separa de albusuri. Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa cu ciocolata

Ciocolata rupta bucatele si untul taiat cubulete le topim la foc mic sau la microunde. Nu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cozonac floare cu nutella

Se face maiaua din drojdie cu laptele caldut 100 ml si faina, se amesteca , se obtine un aluat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...