Retete culinare cu Ficat de rata


Retete culinare cu Ficat de rata


Supa din carne de gasca cu ciuperci si sparanghel

Se pune carnea la fiert cu apa si sare, apoi se spumeaza. Cand carnea a fiert, se pune si o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Omleta aromata, cu garnitura de ficat

Ficatul se pune intr-un vas cu capac si se inabuse cu 60gr unt, sare, piper, mirodeniile si 3...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Salata dobrogeana cu miel

Carnea de miel fripta se taie felii egale. Cartofii si morcovii se fierb si se taie julien,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de alinam

Ficat de rata cu sos de vin

Se aseaza ficatul in vas de pamant cu grasime de rata sau unt, se adauga rosiile (curatate de...

Retete-culinare » Retete cu carne de gasca si rata

0 comentarii
trimisa de sasangelica



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...