Retete culinare cu Gris


Retete culinare cu Gris


Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Gris cu lapte si sirop de zahar ars

Infierbantam laptele cu zaharul, batonul si vanilia, turnam in ploaie o cana nu prea plina de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de legume cu galuste

Curatim morcovii, cartofii, ardeiul si ceapa le spalam le taiem in doua si le punem la fiert...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pasca cu branza de vaci

Adaugati intr-un castron mare toate ingredientele, in aceeasi ordine ca in masina, si amestecati...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta cu branza de vaci

Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit....

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Foietaj cu dovleac

Dovleacul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu zahar, scortisoara dupa gust si zaharul pudra...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Foietaj cu branza dulce

Se amesteca intr-un castron: branza, zaharul, ouale, grisul si stafidele inmuiate in putin rom...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Papanasi fierti

Branza se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar,ouale,vanilia,dupa care adaugam faina,grisul si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Ardei umpluti la cuptor

Amestecam carnea cu condimentele,patrunjel,cimbru,marar,(spalate si tocate). Orezul il spalam si...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Chiftelute de pui

Se curata usturoiul si se piseaza se curata morcovii si se dau prin razatoare pieptul de pui se...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Pasca cu aluat de cozonac

Foarte important: toate ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temparatura camerei. Am...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Prajitura cu suc de rosii

Pentru obtinerea aluatului se amesteca uleiul cu zaharul pana acesta din urma se topeste, apoi...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Buby

Tort cu capsuni

Pentru blat, separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare....

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Placinta rapida cu branza dulce si stafide

Aluatul l-am lasat sa se decongeleze in frigider. Stafidele le-am pus in apa calduta si esenta...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Supa de rosii cu galuste

Curatam cartofi, dovleceii si morcovul si le taiem bucati. Punem legumele intr-o oala cu apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Cuib de carne tocata

Curatam ceapa, morcovii si usturoiul. Le spalam bine si le tocam cu ajutorul robotului sau in...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Chiftelute de pui cu cascaval

Tocam carnea cu morcovul, ceapa prin masina de tocat carne. Tocam patrunjelul si mararul....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de adriana

Chiftele de fasole mung in sos de rosii

Preparare chiftele: fasolea mung se spala sub jet de apa rece si se fierbe aproximativ 30 - 35...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa de pui cu galuste

Carnea de pui se opareste apoi se pune la fiert intr-o oala cu cca 2 l apa. Dupa ce a dat in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ravani

Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o compozitie cremoasa. Adaugam grisul, faina si laptele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Supa de pui cu galuste

Punem carnea la fiert in 3-4 litri de apa si am spumat cand a fost nevoie. Am adaugat apoi...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Pasca bu branza si stafide

Mixam untul cu zaharul, dupa care adaugam galbenusurile si mixam, amestecam faina cu praful de...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de adriana

Placinta cu foi fragede si branza dulce

Faina am amestecat-o cu praful de copt, cernandu-le impreuna. Intr-un bol am amestecat untura cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Chiftele de curcan umplute cu ciuperci in sos de rosii

Intr-un bol punem carnea tocata de curcan, morcovul tocat foarte marunt,usturoiul zdrobit,...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Galuste cu prune

Se fierb cartofii ca pentru pireu. Cand s-au fiert se amesteca bine si apoi se adauga ouale,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Coltunasi cu sfecla rosie si branza de capra

Se amesteca faina, piureul de sfecla rosie, sarea si ouale, apoi se toarna apa calduta...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Chiftele de ton in crusta de susan si in

Legumele se curata, se spala si se dau prin razatoarea mica. Intr-un bol punem tonul, legumele...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Broasca testoasa din clatite

Intr-un bol punem faina, oul, verdeturile italiene si sarea, iar la sfarsit adaugam laptele....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Biscuiti cu capsuni si mure

Intr-un castron amesteci margarina cu zaharul si esenta de portocale pana devine o pasta moale....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Galuste de gris pentru supa

Intr-un castron spargem ouale si le batem foarte bine cu o furculita sau un tel mic, pentru a fi...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Gris cu lapte si dulceata

Se fierbe laptele, apoi adaugam treptat grisul, amestecand in continuu. Se fierbe 5 minute (pana...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de maiarux

Papanasi cu ciocolata

Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam bine, adaugam galbenusurile,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Placinte cu branza II

Amestecam faina cu sarea, zaharul vanilat, zaharul si facem o gaura in mijloc. Adaugam drojdia...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Gris cu lapte

Punem laptele la fiert, cand se incalzeste un pic adaugam plicul de zahar vanilat,lingurile de...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Supa de pui cu galuste

Spalam carnea si o punem la fiert in apa cu sare. Luam spuma de cate ori este nevoie, dupa care...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Strudel cu dovleac

Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Guguluf cu dovleac

Margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina, apoi...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Pasca cu ciocolata

Amestecam faina cu cacaoa si le punem intr-un vas incapator, amestecam laptele cu apa si le...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Perisoare in sos

Pieptul de pui se trece prin masina de tocat. Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin,...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Supa de curcan cu galuste

Spalam carnea si o punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Adaugam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Strudel cu visine

Amestecam drojdia cu putin zahar si putina apa si lasam la dospit cca 10 minute. Topim untul si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Clatite cu branza

Se amesteca bine toate ingredientele pentru aluat si se lasa apoi pentru 30 minute sa se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chiftele aromate la cuptor

Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam legumele spalate si maruntite (eu le-am dat prin...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Pasca cu branza dulce si stafide

Stafidele se lasa sa se inmoaie 30 minute in esenta de rom, dupa care le punem intr-o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta cu spanac

Amestecam faina cu sarea, drojdia uscata, adaugam uleiul si laptele treptat, apoi framantam pana...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Felie de lapte

Pregatim crema. Mixam toate ingredientele pana obtinem o crema fina, dam la rece pana facem...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Chiftele marinate

Carnea tocata o amestecam cu ceapa tocata, scursa de apa. Adaugam morcovul si cartoful, razuite...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Chiftelute de dovlecei cu crema de branza

Curatam dovleceii si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari, ii saram si ii stoarcem bine. Ceapa...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Gris cu lapte

Se pune intr-o cratita laptele la fiert, cu plicul de zahar vanilat. Cand laptele clocoteste, se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata de icre

Se spala icrele si se pun la scurs. Se pun pe baie de aburi pana scoat toata apa din ele,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de adriana



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...