Retete culinare cu Hrean


Retete culinare cu Hrean


Salata de sfecla rosie

Se spala bine sfecla si hreanul se curata. Puneti sfecla la fiert cu tot cu coaja,si se fierbe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Hrean in otet

Hreanul l-am curatat de coaja, apoi a inceput distractia: datul din razatoare. Poate ar fi fost...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Castraveti in saramura

Castravetii bine spalati, i-am pus intr-un vas. Am pregatit saramura – 50 g sare la 1...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Struguri murati

Am spalat si desfacut de pe ciorchide boabele de strugure, apoi le-am asezat in borcane. Eu am...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Muraturi asortate

Legumele le-am curatat, apoi le-am taiat varza fideluta, morcovii rondele, iar conopida am...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Gogosari in otet

Se spala gogosarii, se taie bucati potrivite. Se amesteca otetul cu zaharul, sarea si aspirina,...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ardei murati, umpluti cu varza

Incepem prin a toca varza. Punem robotul la treaba. Eu nu tai cu razatoarea cu perforatii ca pt....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rosii cherry tricolore in saramura

Rosiile cherry se curata de codite, se spala si se aseaza pe o sita ca sa se scurga bine de apa....

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Gogosari si conopida murate

Gogosarii se spala, se curata de codite si seminte. Se taie in patru si se pun in otetul fiert...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sfecla umpluta pe pat de legume cu orez

Se aleg sfecle rotunde, mici in diametru, se spala si se pun la fiert cu coaja cu tot,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Rulada din piept de pui cu sfecla rosie si spanac

Sfecla rosie si spanacul se fierb separat in apa cu sare. Dupa ce au fiert se racesc, se...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Castraveti murati cu pikant fix

Castravetii mici si sanatosi se spala si se pun in borcane, in picioare. Se adauga in borcane...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosari marinati

Se spala gogosarii, se curata, apoi se taie. Peste gogosari se pune o marinata preparata la rece...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei pentru gatit

Se spala ardeii, se curata de codite si seminte si se taie fasii. Se pun ardeii intr-un lighean...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rosii murate

Se spala rosiile si se lasa la scurs pe un prosop. Intr-o oala facem saramura astfel: la un...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Rosii cu ardei pentru iarna

Rosiile bine coapte se taie in patru sau in opt, in functie de marime. Ardeiul se curata si se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Burgeri de vita cu sfecla

Radeti sfecla intr-o sita, pusa peste un castron (veti folosi zeama lasata la sos). Tocati...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii

Muraturi combinate

Varza am taiat-o marunt, ceapa julien, ardeii bucati potrivite, morcovii rondele, iar gogonelele...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Somon cu legume la cuptor

Mai intai am spalat bine-bine si in multe ape pestele filetat deja. Am pregatit o pasta din...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Conopida si gogosari in otet

Intr-o oala mare se pregateste otetul: 1 l otet de 9 grade, 2 l apa, zaharul, sarea, piperul,...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Varza rosie murata

Se face o saramura rece din apa si sare. Aceasta se toarna peste bucatile de varza asezate in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ardei gras si conopida murate

Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii lasam...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Liamaria

Salata de sfecla rosie

Coacem sfecla la cuptor cca 1 ora, o lasam sa se raceasca, dupa care o curatam si o dam prin...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Gogosari murati

Se curata gogosarii de cotor si se taie in 4. Se desface conopida in buchetele mici, iar...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Castraveti dulci acrisori

Se spala castravetii, apoi se aseaza in borcane. Se pun in fiecare borcan 10 boabe piper, 2-3...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosari cu miere

Otetul, apa, zaharul, mierea, sarea, condimentele se pun la fiert. Gogosarii se taie in patru si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Unt cu hrean

Se rade hreanul prin razatoarea mica, dupa care punem in mojar si pisam bine. Cand acesta este...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de luana06

Unt cu mustar

Se freaca untul spuma si se amesteca bine cu: hreanul ras si batut la mojar, bulionul, mustarul,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de luana06

Salata de sfecla rosie

Se alege dupa preferinta, sfecla rotunda, care este mai putin fibroasa, mai zemoasa si fierbe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Muraturi asortate

Toate legumele se spala si se lasa sa se scurga. Conopida se desface in buchetele, iar morcovii...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Conopida murata in otet cu sfecla rosie

Conopida aleasa trebuie sa fie alba, sanatoasa si proaspata. Aceasta se rupe in buchetele, se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei capia in otet

Se aleg ardei capa proaspeti, sanatosi, cat mai drepti. Ardeii se spala, se coc pe plita pe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosari marinati

Se spala gogosarii, se curata, apoi se taie in sferturi. Peste gogosari se pune o marinata...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de sfecla cu pere

Tocati toate legumele si caliti-le in putin ulei. Adaugati cimbru si chimen. Adaugati perele...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii

Salata de sfecla si castraveti

Coaceti sfecla intreaga, nedecojita, la 220 de grade cam 35 de minute. Dupa ce o scoateti,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Supa de iepure de casa

Carnea se taie bucati si se fierbe cu zarzavatul ,foaia de dafin si sare, cca 30min. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Rasol de gaina

Gaina se spala bine si se pune la fiert cu apa rece. Cand incepe sa fiarba, se spumeaza, se...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de alinam

Gogonele cu usturoi

Se spala legumele si se toaca dupa cum urmeaza: morcovii rondele, ceapa jumatati, hreanul in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Ardei kapia in otet

Ardeii se curata si se spala. Se amesteca otetul, apa, zaharul, sarea, foile de dafin, boabele...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Gogosari umpluti cu struguri

Se curata gogosarii de codite si seminte si se oparesc intr-un amestec de apa, otet, sare, ulei,...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii

Salata de varza rosie cu mere

Se taie varza fin, se sareaza, se stoarce, apoi se opareste cu otet. Separat se rad merele pe...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de alinam

Salata de sfecla cruda si somon afumat

Se da sfecla pe razatoare intr-un bol incapator. Se taie somonul bucatele mici. Se adauga...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii

Hrean la otet cu sfecla rosie

Hreanul si sfecla se curata de coaja si se rad apoi pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam o...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii

Salata de sfecla cu hrean

Se spala sfecla, se pune la fiert in apa rece si se fierbe acoperit 2 ore. Se scurge apa, se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de alinam

Varza murata

Se aleg verze indesate, care sa aiba frunza subtire, se curata de foile vestede de deasupra, se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Gogonele

Se aleg gogonelele mari si sanatoase, parguite, care se spala si se pun intr-un borcan de sticla...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Ardei gras pentru umplut

Se spala ardeii, se decupeaza capacelele si se scug cu gura in jos. Se aseaza in straturi,...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Pasta de rosii cu hrean

Rosiile, ceapa si ardeii grasi se spala, se curata, se taie marunt si se pun la fiert. Se trec...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Sos de coacaze

Gemul se freaca cu mustarul si cu galbenusul pana devine ca o pasta. Se adauga hreanul, uleiul...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Piure de urzici

Urzicile se spala, dupa care se fierb in apa clocotita cu putina sare 1 ora, apoi se strecoara...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...