Retete culinare cu Lamaie


Retete culinare cu Lamaie


Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Suc de rosii de vara

Dam rosiile prin masina de tocat cu separator. Punem pulpa impreuna cu zeama obtinuta intr-un...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta 2

Burta si oasele de vita se spala bine si se pun la fiert intr-un recipient mare, cu aproximativ...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cheesecake cu zmeură

Pentru inceput puneti toata zmeura intr-o craticioara impreuna cu cele 75 g zahar si cele 2...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sorbet de pepene rosu

Pulpa de pepene curatata bine de seminte si coaja si se mixeaza cu zaharul, sucul de lamaie si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sirop de zmeura fiert

Sucul de zmeura se pune la fiert cu zaharul. Lasam sa fiarba la foc iute timp de douazeci de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Socata fara drojdie

Florile de soc , proaspat culese, se scutura usor de impuritati, avand grija sa nu se scuture....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de capsuni cu menta

Se spala capsunile, se inlatura coditele si se impart in jumatate sau in sferturi, in functie de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cheesecake cu căpşuni la rece

Amesteca foarte bine biscuitii faramitati cu untul topit. Pune compozitia intr-o tava cu inel...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spuma de capsuni simpla

Pasaţi sau zdrobiţi cu o furculiţă fructele împreună cu zahărul. Bateţi cu ajutorul...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata si sirop de capsuni

In primul rand spalam cu grija capsunii si le indepartam coditele. In oala in care urmeaza sa...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rulouri cu crema de vanilie

Se intinde aluatul de foietaj. Se pune putina faina peste aluat si se intinde usor. Dupa ce...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa greceasca cu pui

Puiul se curata, se spala, se portioneaza, si se pune la fiert cu apa rece, ceapa taiata in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata verde cu cuscus

Peste cuscus se toarna 250ml de apa clocotita, se adauga coaja de lamaie si se lasa sub capac...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata de fenicul cu avocado

Feniculul taiat in 2 ,pe verticala si apoi pestisori. Se toaca avocado maruntel se amesteca fara...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Socata fara drojdie

Florile de soc le-am scufundat in apa rece, atat cat sa se elimine toate impuritatile. Intr-un...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Salata de vinete cu maioneza

Vinetele le`am copt, apoi le`am lasat la scurs pe plansete. Am pregatit maioneza din galbenusul...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Citronada rece

Am gasit in bucatarie, tulpina de menta, lime, ghimbir si in loc de miere sau zaharel am pus...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 5-6 bucatele...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Biscuiti prajiti-banane prajite

Intr-o cana punem bicarbonatul si cateva picaturi de lamaie sau otet si amestecam bine pentru a...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de LALY

Suc verde

Fructele si legumele se spala si se curate de coaja. Se adauga in storcator si se obtine un suc...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Limonada 2

Lamaile le-am spalat, le-am taiat pe jumatate si apoi le-am stors. Sucul l-am pus intr-o cana...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Limonada cu capsuni

Cu cateva ore inainte sa facem limonada, punem cateva linguri de zahar peste 300 - 400 grame de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de caise 2

Speli caisele, le scurgi, dupa care le rupi in doua si le scoti samburii. Le asezi intr-o...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Limonada cu ghimbir

Speli bine lamaile, le tai in jumatate si le storci. Ca sa obtii mai mult suc de la o lamaie,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc vitaminizat

Fructele se curata de coaja, se taie bucatele si se dau prin storcator. Se adauga apa si gheata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura economica 2

Intr-un castron se amesteca bine albusurile de la cele 6 oua cu zaharul pudra, apoi se adauga pe...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pastrav cu legume la cuptor

Pastravii se spala, se cresteaza putin se sareaza bine peste tot si se lasa sa se odihneasca....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ravioli cu smantana si masline

Am fiert ravioli conform instructiunilor de pe pachet si apoi le-am strecurat. Le-am pun intr-un...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de loboda cu legume

Tocam legumele marunt - ceapa verde, dovlecelul, cartoful, ardeiul, morcovul si telina si le...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Compot de pere 2

Alege pere de toamna, din soiuri aromate. Spala fructele si curata-le de coaja. Pentru a nu se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de capsuni

Se spala bine capsunile, se curata de codite si se lasa la scurs. Intr-un vas se pune un strat...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gem de capsuni

Se spala capsunele si se amesteca cu zahar pana a doua zi. Se strecoara siropul se pune la foc...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu foi de miere si crema de lamaie

Pentru foi: batem ouale intregi spuma cu zaharul, apoi adaugam untul moale si mierea de albine....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta moale cu mere

Curatati merele, scoateti casuta de la mijloc si semintele, taiati-le felii subtiri, apoi...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Calamar la gratar

Se spala calamarul si se curata (in caz ca nu este curatat deja). Se pregateste o tigaie in care...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Caracatita fripta in stil grecesc

Am spălat și-am curăţat caracatita. Apoi, am aruncat-o într-o oală cu foarte puţină...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tzatziki grecesc

Amesteci uleiul cu usturoiul si condimentele, dupa care adaugi iaurtul. Cureti un castravete si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Calamar pane

Spalam bine lamelele de calamar in apa rece, apoi , daca este nevoie le taiem in fasii mai mici;...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de trandafiri bio

Petalele se curata de partea alba si se spala bine cu apa rece. Intr-un castron se amesteca o...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sirop de soc cu lamaie

Intr-o oala punem apa si florile la fiert. Dupa ce fierbem strecuram si adaugam zaharul, punem...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort papusa 2

Blat-intr-un bol mixam galbenusurile cu 4 linguri de zahar,coaja de lamaie,pana obtinem o crema....

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Panettone

Intr-un vas mic se combina apa si laptele cald peste care se presara drojdia. Se lasa sa stea la...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Aripioare in stil indian

Se bat ouale cu sare, curry, piper si apoi se amesteca bine cu faina, patrunjelul tocat si sosul...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Baclava

Mai intai am pregatit siropul: apa si zaharul le-am pus pe foc 20 de minute, cand s-a format un...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tocanita de peste

Se taie pestele bucati mai mici, iar ceapa se toaca foarte marunt si se pune la calit in ulei....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 2 morcovi,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pasca traditionala 2

Pentru aluat se amesteca drojdia cu putin lapte si o lingurita de zahar. Se oparesc 3-4 linguri...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Socata

Florile de soc se spala foarte bine pana nu ramane fir de praf sau picior de musculita pe ele....

Retete-bauturi » Bauturi fara alcool

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...