Retete culinare cu Lapte


Retete culinare cu Lapte


Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Briose cu ciocolata

Intr-un bol amestecam faina,zaharul,coaja de portocale,praful de copt, in alt bol mixam ouale cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Prajitura televizor 2

Foile-intr-un vas mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele si amestecam bine,adaugam...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Crema de zahar ars

Puneti zaharul intr-o oala inalta si lasati-l pe foc, sa se topeasca. N momentul in care s-a...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Checuri marmotate

Intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga zaharul si apoi se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clatite americane

Se amesteca faina, sarea, zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca bine cu laptele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Budinca de orez cu mere

Orezul se pune la fiert in lapte cu o lingura de zahar, amestecand pentru a evita prinderea. Se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura de casa cu crema de vanilie

Se iau 2 boluri in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a devenit...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de creta

Se taie vinetele felii, care se presara cu sare si se lasa o ora sa iasa apa din ele. Apoi se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe si stafide

Fructele se curata de coaja si seminte si apoi se mixeaza separat. Intr-un castron se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bors de salata cu omleta

Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cornuri cu gem

Pentru inceput pregatim maiaua amestecand drojdia cu 3-4 linguri de lapte, 1 lingura de zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gris cu lapte si sirop de zahar ars

Infierbantam laptele cu zaharul, batonul si vanilia, turnam in ploaie o cana nu prea plina de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paine cu ou

Intr-un bol se pune laptele, iar in altul se adauga ouale batute. Se ia cate o felie de paine si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe confiate

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Negresa clasica

Pentru compozitie se pun la fiert pana dau 2 clocote urmatoarele ingrediente: 1 pachet unt (200...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose cu fulgi de ciocolata

1. Faina se amesteca cu zaharul praf, cel vanilat si cu praful de copt. 2. Peste se sparg ouale,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu prune

Prunele se spala, se taie jumatati si li se indeparteaza samburii. Se amesteca toate...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu fulgi de cocos si piersici

Pentru blat, mixezi galbenusurile cu zaharul, iar albusurile le bati spuma, separat. Ulterior,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate de...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma tare. Adaugati treptat 200 g zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu bucati...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pandispan cu cirese

Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga zaharul si sarea si se amesteca 5 minute. Se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Milkshake de capsuni cu inghetata

Se pun capsunile in blender , iar apoi se paseaza. Se adauga laptele si se omogenizeaza. Intre...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rulouri cu crema de vanilie

Se intinde aluatul de foietaj. Se pune putina faina peste aluat si se intinde usor. Dupa ce...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi cu rosii la cuptor

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Se lasa numai 20 minute si apoi se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cremes nemtesc

Se amesteca galbenusurile cu zaharulpudra, zaharul vanilat si margarina. Apoi se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura desteapta

Galbenusurile se separa de albusuri. Se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc, se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cozonac floare cu nutella

Se face maiaua din drojdie cu laptele caldut 100 ml si faina, se amesteca , se obtine un aluat...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec din albusuri cu agrise si ciocolata

Albusurile le-am mixat putin cu un praf de sare, apoi am adaugat zaharul, mixand pana capata...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pasca cu branza, stafide si ananas

Toate ingredientele pentru aluat vor trebuie sa fie la temparatura camerei, asadar le-am scos cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tort cu crema de zahar ars

Mai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca putin,...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Budinca de cozonac

Cozonacul l-am taiat felii, apoi am eliminat marginile si am taiat bucati de cca 2-4 cm pe care...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac cu multa nuca si cacao

Punem intr-un vas drojdia, peste ea 3-4 linguri din faina si citeva linguri de lapte , se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort cu ciocolata

Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte le punem la topit in laptele fierbinte, apoi lasam sa se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Pasca traditionala cu branza si stafide 2

Se amesteca faina cu zaharul si sarea. Se bat ouale si se amesteca cu laptele, apa si untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Melci cu nuca si cacao

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat oul cu laptele caldut, zaharul si esenta de vanilie....

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Placinta turnata cu branza

Stafidele le-am pus in putina apa calduta si esenta de rom. Am batut usor cele 3 oua, am adaugat...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Prajitura tavalita

Pentru blat am separat ouale, albusurile impreuna cu 4 linguri de zahar le-am batut spuma. Peste...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cornuri de bratislava (pozsonyi kifli)

Mai intai am pregatit aluatul: laptele l-am incalzit usor, apoi am pus drojdia in el, lasand la...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pizza cu salam crud uscat si rosii uscate

Mai intai am pregatit aluatul: faina am cernut-o intr-un bol. Am adaugat oul, drojdia, laptele...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Inghetata de ciocolata cu afine

Smantana, laptele si ciocolata trupta bucati le-am pus intr-un vas pe foc mic, lasand sa se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Limonada cu pepene rosu

Mai intai am pus apa si zaharul intr-un ibric pe foc mic pentru cateva minute, fara sa...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ecler cu crema de vanilie si frisca

Apa am pus-o la fiert impreuna cu uleiul, untul, zaharul si sarea. Cand a inceput sa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...