Retete culinare cu Malai


Retete culinare cu Malai


Mamaliga in straturi

Pentru mamaliga, se pune apa la fiert si, cand se da in clocot, se toarna malaiul in ploaie,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Guvizi crocanti

Guvizii se eviscereaza, se curata de solzi si se spala bine cu apa rece. Stegem guvizi cu un...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de luana06

Antreu gustos cu mamaliga

Se prepara mamaliga, care se toarna in tava mare a aragazului unsa putin cu grasime. Se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Briose cu capsuni

Intr-un vas amestecam faina, malai, zahar, praf de copt. In alt vas mixam oul cu un praf de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de adriana

Macrou prajit

Pestele il curatam si il spalam, dupa care il stergem cu un prosop amestecam sarea, piperul si...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de adriana

Mamaliguta cu branza, smanta, ou

Preparam mamaliguta: se pune apa rece intr-o oala. Cand a dat in clocot, se adauga sarea si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mamaliga

Se pun la fiert apa cu sarea si se lasa pana da in clocot. Cand fierbe se adauga malaiul in...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Strudel cu dovleac

Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Mamaliga in straturi

Punem apa cu sare si putin malai la fiert, cand incepe sa fiarba adaugam faina si amestecam,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Pancakes cu malai

Topim unutul si il lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam untul si mixam...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Tochitura cu mamaliguta, ou si telemea

Carnea se taie cubulete, cabanosul se taie marunt. Intr-un ceaun se pune ulei de masline si se...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de gurita_ta2005

Bulz orasenesc

Pentru inceput am calit un pic kaiserul, iar cand s-a rumenit un pic l-am scos si l-am lasat...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tochitura moldoveneasca

Prajim carnea de porc in grasimea proprie. Pentru o tochitura moldoveneasca autentica va...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii

Turta taraneasca

Se incepe prin prepararea pasatului, care e doar o mamaliga mai moale. Reteta e la fel ca la...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mamaliguta in straturi, cu branza si carnati

Am facut o mamaliga mai moale din malai, lapte si smantana. Am uns un vas yena cu putin unt si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Malai moldovenesc

Amestecam intr-un bol canile de faina alba, canile de malai si zaharul. Dupa ce le-am amestecat...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Chisca moldoveneasca

Se curata temeinic intestinal de grasimi, dupa care se spala in mai multe ape, se freaca bine cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paine cu malai

Inainte de a pregati compozitia este indicat sa dai drumul la cuptor pentru ca acesta sa fie...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de mitinita

Peste prajit cu malai

Pestele proaspat se curata si se da prin sare sau condimente speciale pentru peste si se lasa...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura din malai cu lapte

Intr-un vas de 3 l se pun laptele, untul, sarea si se fierbe. Cand da primul clocot, se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de vandas3

Mamaliga cu lapte la cuptor

Se face o mamaliga mai moale dintr-un litru de lapte si malai cat cuprinde. Se da la o parte, se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Tortillas de porumb cu busuioc

Se face o mamaliga post-moderna - puneti apa la fiert cu putin malai presarat deasupra, si cand...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Mamaliga cu friptura de vanat cu pene

Se curata legumele, se taie rondele, se amesteca bine si se pun in tava unsa bine cu 200 g unt....

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Bulz ciobanesc

Se pune zerul la fiert si cand este cald bine, se adauga malaiul in ploaie. Se pune sare la...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Prajitura cu malai

Se pune malaiul intr-un castron mare. Bicarbonatul se "stinge" intr-o lingurita de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Friganele de mamaliga

Se pune la fiert laptele indoit cu apa si malaiul, din care se face o mamaliga ceva mai moale....

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Ciulama de gaina

Se taie gaina bucati egale, se opareste, se spala din nou si se pune la fiert cu 2 l de apa,...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Mamaliga cu branza la cuptor

Se prepara o mamaliga inlocuid apa cu laptele. Cand este gata se ia de pe foc si se amesteca cu...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Bors de casa

Stim cu totii ca conservele si mancarurile produse in casa au un gust incomparabil mai bun fata...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Rulada din piept de pui

Se bate pieptul de pui ca pentru snitel; spanacul se fierbe, se scurge si se toaca marunt. Ouale...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Tochitura olteneasca

Se spala si apoi se taie carnea in cate 3-4 bucati pentru fiecare portie. Se pune la prajit in...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de luana06

Pomana porcului

Pulpa de porc si rinichii se transeaza in cuburi mici si se prajesc in ulei impreuna cu putina...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de luana06

Snitel dunarean

Pulpa de porc se transeaza, se bate si se portioneaza in snitele. Se dau prin faina, ou si apoi...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de luana06

Bors de casa

Toate ingredientele se adauga in borcan de 10l, peste care se toarna apa calduta pana se umple...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de mariutza

Pastrav cu faina de malai

Pastravii se curata, se dau prin faina de malai amestecata cu condimentele, se pun la prajit in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de iudita22

Mamaliga cu cas

Se pune apa la fiert si se adauga un praf de sare. Cand apa da in clocot, se adauga faina de...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de iudita22

Balmus

Se prepara o mamaliga din lapte, zer, sare si malai. Cand este bine fiarta se adauga branza, se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de luana06

Sufleu de mamaliga

Se face o mamaliga din faina de malai cu apa fiarta si sare. Cand este gata, se adauga untul si...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Mamaliga boiereasca

Se pune o cana de apa sa fiarba in ceaun. Malaiul cernut proaspat se pune sa fiarba cand apa...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de luana06

Alivenci moldovenesti

Sfaramitam branza cu furculita sau daca e mai tare o dam pe razatoarea mica . Adaugam ouale apoi...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Dovlecei pane

Dovleceii se curata de coaja si se taie in felii de 1 cm grosime. Se aseaza pe fundul unei...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cartofi cu branza

Cartofii, cam de aceeasi marime toti, se pun la copt in cuptor. Intre timp se amesteca telemeaua...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Malai cu stafide

Se pune la fiert un litru de apa. Cand fierbe apa se adauga, in ploaie, malaiul amestecat cu...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Cotlete de miel in crusta picanta

Se amesteca mierea cu otetul si cu frunzele de menta tocate marunt, se adauga o cescuta cu apa...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Chiftele de miel

Carnea de miel se trece prin masina de tocat impreuna cu feliile de franzela. Se amesteca apoi...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ied pane

Se feliaza pulpa de ied, se subtiaza cu toporul de snitele. Se da sare, piper si cimbru macinat....

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Chec cu ied

Carnea de porc, de vita si de oaie se da prin masina de tocat. Cartofii se curata, se spala, se...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Balmus

Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliga mai subtire. Cand este gata se...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de eminul

Alivanca

Se freaca branza cu ouale, se adauga sare, 2 linguri smantana, ulei si se amesteca, apoi se pune...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii
trimisa de eminul

Mistret cu mamaliga

Carnea se taie cubulete. Se toaca o ceapa, se pune peste carne, iar deasupra se adauga ruloul de...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de sasangelica



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni

Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa. Adaugam faina,...

Prajitura pufoasa cu crema de vanilie

Se bat albusurile tare, apoi se incorporeaza alternativ, zaharul, zaharul vanilat si...

Tort cu ciocolata si piscoturi

Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc. Se adauga zaharul putin cate putin si...

Gogosari cu otet si zahar

Spal, curat gogosarii si ii tai in patru. Asez toti gogosarii intr-un vas mai mare, amestec...

Gem de coacaze rosii

Se iau boabele de coacăze de pe crengute. Se spala si se aleg de impuritati ori frunze. Se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...