Retete culinare cu Morcovi


Retete culinare cu Morcovi


Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune le...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tort de morcovi

Ouale si zaharul se mixeaza, se adauga esenta de vanilie, nucsoara, scortisoara si uleiul. Se...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si cand...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt, iar...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o oala...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a devenit...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mancare de fasole cu ciolan

In primul rand, daca aveti timp si planificati sa faceti fasolea cu ciolan, ar fi bine s-o...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume cu crutoane

Legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe sau rondele. Pentru început se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta 2

Burta si oasele de vita se spala bine si se pun la fiert intr-un recipient mare, cu aproximativ...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musaca de cartofi

Alegeti 6-7 cartofi de marime medie pe care ii spalati si ii puneti la fiert in coaja, cu putina...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de dovlecei

Punem la inabusit intr-o oala cu 2 linguri ulei si putina apa, o ceapa taiata marunt, un morcov...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste bolognese

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Morcovul se curata si se da pe razatoare,...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de salata (de post)

Salata verde se spala bine, frunza cu frunza, asa incat sa nu ramana urme de pamant, apoi se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cuscus cu legume

Morcovii taiati rondele cu ceapa maruntita, concentratul si un pahar de apa se pun la fiert. Se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de rosii cu pui

Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece. Ceapa se toaca marunt...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa greceasca cu pui

Puiul se curata, se spala, se portioneaza, si se pune la fiert cu apa rece, ceapa taiata in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Piure de mazare cu menta

Ceapa, morcovul si firul de telina se taie marunt si se calesc in unt pentru 5 minute. Se adauga...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mancare de linte verde cu carnati

Lintea se spala bine cu apa rece, se scurge si se pune la fiert intr-o oala cu apa sarata in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura sare,...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tocanita de porc cu cartofi

Intr-un vas am pus putin ulei si bucatile de carne lasandu-le la calit cateva minute, pana si-au...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am curatat,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Salata de boeuf

Se pun radacinoasele curatate la fiert. Mazarea se fierbe in apa cu sare. Cat timp se fierb...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe cei...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de loboda cu afumatura

Se spala si se toaca marunt loboda. Restul legumelor se curata si se toaca. Calim carnea afumata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de rosii cu orez

Intr-o cratita,sau orice vas avem la indemana,punem apa si punem la fiert,pentru a opari...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de LALY

Ciorba de perisoare

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba. Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de LALY

Supa crema de rosii

Legumele se spala, se curata se fierb legumele si apoi se scurg si se pastreaza zeama. Legumele...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de mazare

Curatam morcovul, cartoful, ceapa le taiem bucati potrivite si le punem la fiert in apa cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata de boeuf

Cartofii cu tot cu coaja se spala,si se pun la fiert la foc potrivit cu un praf de sare,dar sa...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de LALY

Ciorba de curcan

Pentru inceput, spalam bine carnea si o portionam. Intr-o oala punem carnea si 5 litri de apa....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Castraveti bulgaresti in otet

Ceapa se taie solzisori. Morcovii se taie rondele sau bastonase. Hreanul se taie bastonase. In...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc sanatos

Toate fructele si legumele se taie marunt. Se mixeaza in storcatorul de fructe. Daca doriti...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pastrav cu legume la cuptor

Pastravii se spala, se cresteaza putin se sareaza bine peste tot si se lasa sa se odihneasca....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc natural

Fructele si legumele se curata de coaja si cu ajutorul storcatorului se pregateste un suc...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de ciuperci

Spalam bine ciupercile si le taiem felii. Punem intr-o oala ceapa, taiata marunt, morcovii...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume

Intr-o oala, incingeti uleiul si caliti un pic ceapa si usturoiul. Cand ceapa devine...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba cu perisoare

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o oala...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa cu galuste pufoase

1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Muratui asortate cu sfecla rosie

Zarzavaturile se spala se taie si se aseaza in borcane la alegere, se pun si condimentele si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pui pe sticla pt copii

Puiul se unge bine cu ulei. Astfel, va fi crocant, dar și fraged pe dinăuntru. Apoi se...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorbita de pui a la grec

Mod de preparare: puneti 3 l de apa la fiert, intr-o oala mare. Cand apa clocoteste, puneti...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pui cu ananas

Se spala pieptul de pui dupa care se taie cuburi si se marineaza la frigider in sos de soia cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de linte rosie

Lintea se spala bine in cateva ape. Turnati cam 2 litri de apa peste ea, puneti 1 ceapa taiata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tocana de linte rosie

Spalati lintea si puneti-o 10 minute la inmuiat. Lintea se pune la fiert in apa cu sare. Puneti...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pandispan cu dovleac si frisca

Mixezi ouale cu zaharul pana devin spumoase si isi dubleaza volumul. Adaugi coaja de lamaie rasa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu morcov

Intr-un vas de mixer se freaca cele 3 oua timp de 1-2 minute, pana aveti o compozitie spumoasa....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...