Retete culinare cu Oaie


Retete culinare cu Oaie


Biftec tartar (crud)

Se curata bine muschiul de grasime si de orice pielita. Se da prin masina. Cu lingura uda se fac...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de alinam

Jigot de oaie

Se spala carnea, se scoate osul, se desface cu lama unui cutit ascutit pe latul pulpei pana cand...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Cotlete de oaie orientale

Cotletele se spala, se usuca intr-un prosop de hartie si se pun la fript pe un gratar....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Ciorba cu macris si carne de oaie

Se fierbe carnea in apa cu ceapa tocata marunt si o lingurita de sare. Se spala macrisul, se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Fursecuri de turta dulce

Intr-un vas se pune mierea, zaharul si untul, iar vasul se pune la foc domol, amestecand...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Ghiudem

Carnea se curata de oase si de grasime, se trece prin masina de tocat si se lasa intr-un vas...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Pastrama de oaie

Carnea se curata de oase si grasime, apoi se taie bucati mari de 1kg, groase doar de 4cm. Se...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de alinam

Placinta dobrogeana

Se sparge oul, se adauga apa cat incape in 3 jumatati de ou, se pune un praf de sare si se cerne...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de alinam

Musaca turceasca

Se spala si se curata vinetele in fasii alternative, se taie in sferturi, apoi in bucati de cca...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Salata poloneza

Se curata sfecla coapta si se feliaza. Se feliaza ouale, castavetii si telina. Se amesteca totul...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de eminul

Papricas de berbecut

Ceapa taiata marunt se inabusa in grasime, se adauga sare, carnea taiata bucati si boia dulce de...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Ghid rapid despre cum sa gatiti carnea

Atunci cand vorbim despre gatirea carnii trebuie sa avem in vedere ca nu exista o varianta...

Articole-si-sfaturi » Sfaturi in bucatarie

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...