Retete culinare cu Pastarnac


Retete culinare cu Pastarnac


Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume cu crutoane

Legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe sau rondele. Pentru început se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata de boeuf

Se pun radacinoasele curatate la fiert. Mazarea se fierbe in apa cu sare. Cat timp se fierb...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de perisoare

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba. Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de LALY

Supa crema de legume

Intr-o oala, incingeti uleiul si caliti un pic ceapa si usturoiul. Cand ceapa devine...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa cu galuste pufoase

1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de urzici

Taiem legumele marunt si le punem la calit cu un pic de ulei, lasam 2 minute si adaugam apa....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de coaste afumate

Taiem coasta de porc in bucati potrivite, apoi o spalam cu apa calduta. Intr-o oala incapatoare...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de LALY

Piftie de curcan

Toata carnea se spala si se curata foarte bine, eventual se parleste la flacara aragazului. Se...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta

Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Zarzavat pentru supe si ciorbe

Se curata morcovul, pastarnacul, telina, patrunjelul. Se spala bine si se taie cubulete de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Crap de dunare umplut

Pestele l-am curatat si spalat foarte bine, apoi l-am sters cu servete de hartie. Am facut un...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de fasole boabe

Se spala fasolea in mai multe ape. De obicei, se lasa in apa de seara pana dimineata sa se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba radauteana

Curatam radacinile, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita. Adaugam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Ciorba radauteana

Spalam bine pieptul de pui, umplem o oala cu 4 litri de apa si punem pieptul la fiert. Cand...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de deyutzky

Zarzavat pentru ciorba

Se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare legumele. Se spala si se toaca frunzele de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Bors de crap

Intr-o oala se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, rosia si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa de pui cu taitei

Se spala tacamul de pui si se pune in apa la fiert. Intre timp curatam legumele si le spalam....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba de vacuta

Taiem pulpa de vacuta cuburi si o punem in oala plina la fiert. Curatam, spalam si taiem cat mai...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Supa crema de legume cu crutoane crocante

Legumele se curata si se spala, se taie cuburi sau bucati mai mari. Acestea se pun intr-o oala,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Ciorba de miel

Carnea de miel am spalat-o bine, in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa cu sare. Am...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Friptura de iepure in sos de vin rosu

Carnea de iepure se portioneaza,se spala si se lasa pentru cateva minute pe un servet curat....

Retete-culinare » Retete cu carne de gasca si rata

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Peste cu legume la cuptor

Intr-o tava se aseaza legumele taiate rondele, iar deasupra lor se pune pestele. Adaugam un pic...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciuperci cu smantana

Taiem ceapa, morcovul si pastarnacul si le punem la calit intr-un pic de ulei. Cand ceapa devine...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Rulouri din vinete cu orez si legume

Taiem cotorul vinetei, dupa care o taiem pe lungime in feliute subtiri pe care le frecam cu sare...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Sfecla umpluta pe pat de legume cu orez

Se aleg sfecle rotunde, mici in diametru, se spala si se pun la fiert cu coaja cu tot,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa crema de ciuperci

Se curata zarzavatul, se spala si se pune cu apa rece si sarea la foc,iar cand totul este foarte...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa de carne cu legume

Se taie carnea in bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare. Cand clocoteste, se ridica...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa la cesti sau consomme

Se spala carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cand incepe sa clocoteasca se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa ruseasca rece

1. Taiem legumele cubulete si le calim intr-un pic de ulei de masline. 2. Cand sunt aproape...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de dovlecei umpluti cu carne

Legumele se spala, se taie cubulete si se pun la fiert, dupa ce au fiert se blenduiesc. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Salata de boeuf

Punem la fiert carnea cu apa si sare (nu uitati sa spumati apa o data ce carnea incepe sa...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de dovlecel

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit in putin ulei. Morcovul, pastarnacul si radacina de...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Supa crema de ciuperci

Se curata zarzavatul, se spala si se asaza cu apa si sarea la foc, iar cand totul este foarte...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de adnia

Ciorba de burta

Burta am spalat-o bine si am lasat-o in apa rece cu otet pentru cateva ore. Piciorusele de porc...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de loboda

Loboda am curatat-o si spalat-o bine, in mai multe ape. Ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de pui cu legume

Spalam carnea de pui si o punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Curatam si spalam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba de urzici cu zdrente de ou

Spalam urzicile foarte bine in cateva ape. Punem o oala cu apa pe foc, iar cand apa incepe sa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de crap

Intr-o oala se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, rosia si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Bors de hribi

Zarzavatul se curata, se spala, se asaza intr-o oala cu apa, sare si se lasa sa fiarba. Se aleg...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa crema de cartofi cu tarhon

Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie solzisori, iar morcovii, pastranacul, telina,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Sarmalute in dovleac

Taiem ceapa marunt si o calim cu morcovul si pastarnacul. Adaugam carnea tocata, orezul,...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Piept de curcan cu pere si migdale

Pieptul de curcan il batem bine, il condimentan si il prajim pe gratar. Cele doua felii de paine...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa crema de legume

Se curata legumele si se taie. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Lasam sa fiarba...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba de fasole boabe

Fasolele se pun la inmuiat intr-un castron cu apa si se lasa cateva ore pana se umfla, apoi le...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de perisoare

Intr-un bol se amesteca carnea tocata cu orezul spalat, oul batut si condimentam. Din acest...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba radauteana

Se pun la fiert pulpele, legumele, spalate si curatate. Dupa ce au fiert se strecoara supa,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de salata dreasa cu ou

Salata am spalat-o bine si am taiat-o in bucati marisoare. Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de perisoare din manzat

Am pus apa la fiert, iar cand a inceput sa clocoteasca am adaugat legumele date prin razatoare:...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de Sim0na



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...