Retete culinare cu Praz


Retete culinare cu Praz


Salata de praz si morcov, cu maioneza

Prazul l-am curatat, eliminand foile exterioare, apoi l-am tocat marunt. Morcovul l-am curatat,...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Praz gratinat

Cureti prazul, il speli sub jet de apa rece si il tai, oblic, bucati de circa 2-3 cm. Le calesti...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata de cartofi

Cartofii impreuna cu cateii de usturoi, i-am pus la fiert in apa sarata pentru cca 30 minute....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ghebe cu morcovi si gogosari in otet

Ghebele proaspat culese din padure se curata si se spala in mai multe ape. Se oparesc ghebele in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Drob de ghebe si oua de prepelita

Ghebele se curata si se spala in mai multe ape, apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de loboda

Curatam cartofii si morcovi (ii spalam). Cartofi ii taiem cuburi, iar morcovul il dam prin...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de adriana

Mancare de praz

Ciupercile, le curatam de pielita si le taim felii. Prazul, il curatam, spalam si il taiem...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de adriana

Praz cu orez si ciuperci

Prazul, morcovul, telina se taie felii, apoi le punem la calit intr-un pic de ulei. Ciupercile...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Ciorba de dovlecei umpluti cu carne

Legumele se spala, se taie cubulete si se pun la fiert, dupa ce au fiert se blenduiesc. Se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Porc cu cartofi condimentati la cuptor

Legumele le-am curatat, spalat si taiat in bucati, felii, rondele, apoi le-am comdimentat cu...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de burta

Burta am spalat-o bine si am lasat-o in apa rece cu otet pentru cateva ore. Piciorusele de porc...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Rulouri din piept de pui la cuptor

Intr-un castron se face o marinata din zeama de lamaie, coaja de lamaie, prazul taiat rondele...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

reteta testata
0 comentarii
trimisa de admin

Tocana de iepure

Punem la incins o tigaie sau un vas incapator (care poate merge si in cuptor) in care am adaugat...

Retete-culinare » Retete cu vanat

reteta testata
0 comentarii
trimisa de admin

Mancare de spanac

Frunzele de spanac le-am spalat bine in mai multe ape. Intr-o oala mai mare am pus apa la fiert,...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ceafa de porc cu legume la cuptor

Bucata de ceafa am transat-o si am condimentat-o cu sare si piper. Am lasat la rece cca 1 ora....

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba din ciolan de porc

Ciolanul l-am spalat bine si l-am pus la fiert cu putina sare. Cand a fost fiert, cam dupa o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Supa de curcan cu galuste

Spalam carnea si o punem la fiert in apa cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Adaugam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Cioba de legume

Ceapa tocata marunt, morcovul tocat si taiat rondele, pastarnacul tocat si taiat rondele, telina...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciocanele de pui cu pilaf

Ciocanelele de pui le-am condimentat, amestecand bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Praz cu masline

Prazul, curatat si spalat, se taie in bucati de 4-5 cm lungime. Se opareste in apa cu sare, apoi...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba din ciolan de porc

Ciolanul l-am spalat bine si l-am pus la fiert cu putina sare. Cand a fost fiert, adica cam o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Taietei de orez cu pui si legume

Pieptul de pui, spalat si taiat fasii, se amesteca cu sosul de soia, ghimbir ras, putin ulei de...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Spirale cu crema de branza si praz

Amestecam crema de branza cu mararul si oul. Eu am folosit crema de branza cu usturoi si crema...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Supa de porumb cu chimen

Boabele de porumb se trec printr-un jet de apa si se lasa la scurs, iar ceapa si prazul se taie...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cuiburi cu spanac

Se fierb spaghettele al dente in apa cu sare si o lingura de ulei. Se scurg si se trec sub un...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii

Placinta cu praz

Punem intr-un bol faina, drojdia si sarea. Adaugam mierea, laptele si uleiul si omogenizam....

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Supa cu omleta

Se bate oul ca pentru omleta. Se adauga uleiul in tigaie si se face o omleta. Cand e aproape...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de mitinita

Placinta cu praz

Pentru inceput preparam aluatul acestei placinte delicioase. Cernem faina pe o planseta, apoi o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de manolecarmen

Supa parmentier

Se pun sa fiarba morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt fierte se scot din de supa si se pun...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Orez cu legume

Se pune orezul cu apa la fiert. Eu l-am pus la steamer dar se poate fierbe foarte bine si pe...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Friptura de vita impanata pe pat de legume

Frecam bine carnea cu mustarul. Pisam usturoiul si frecam din nou ca sa se patrunda bine....

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii

Orez cu legume in stil chinezesc

Fierbem orezul in apa cu sare sau la steamer. Taiem fideluta ardeiul si prazul (am pus partea de...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii

Sufleu de praz

Se curata prazul, se spala bine, se taie bucati potrivite si se fierbe in apa cu sare.. Sescoate...

Retete-culinare » Sufleuri

0 comentarii
trimisa de luana06

Pilaf de praz

Prazul curatat si spalat se taie rondele si se prajeste in ulei, apoi se adauga orezul curatat...

Retete-culinare » Retete vegetariene

0 comentarii
trimisa de luana06

Ciorba de zarzavat cu zeama de varza

Se curata zarzavatul, se spala si se pune la fiert intr-un litru de apa rece cu sare. Dupa ce...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Piept de curcan umplut

Pieptul de curcan se spala si se taie pe lungime. Se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si...

Retete-culinare » Retete cu carne de curcan

0 comentarii
trimisa de vandas3

Supa bretona

Se caleste ceapa si prazul in 60g unt. Se adauga putin piure si se lasa sa se inbusa la foc mic...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Supa crema de varza de bruxelles

Se curata, se spala, se taie in forma de pestisori ceapa si prazul, dupa care se inmoaie in 75 g...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Supa de cartofi cu praz

Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se pun la fiert intr-un litru de apa, impreuna cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Praz cu carne

Se curata carnea, se spala si se taie in bucati potrivite, prajindu-se intr-o cratita cu ulei...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de luana06

Supa din carne de gasca afumata

Gasca se taie bucati mari si se fierbe in apa. Pe parcurs se taie gogosarii, ceapa si prazul...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Salata de praz cu verdeata

Prazul se curata, se taie bucati de cca 5 cm si se fierbe 10-12 minute in apa clocotita cu sare....

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de alinam

Sos tirolez

Prazul, zarzavatul si marul curat se taie julien, scurt si se soteaza in unt, apoi se fierbe 1-2...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Sos sarbesc

Ardeiul si prazul se curata, se taie marunt si se soteaza in ulei si sare. Se face maioneza din...

Retete-culinare » Sosuri

0 comentarii
trimisa de alinam

Praz cu carne de vita

Carnea se taie bucati, se sareaza si se inabusa in ulei. Prazul se taie si se inabusa putin in...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de alinam

Supa de praz cu cartofi si costita afumata

Costita se taie marunt si se pune la foc cu untul si prazul taiat bucatele, amestecandu-se pana...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Porc cu bere

Se spala carnea si se taie in felii. Intr-o tigaie cu unt topit si ulei incins se inabusa...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de alinam

Supa de raci

Zarzavatul si sunca se taie julien si se fierb 20 de minute cu zeama de peste, apoi se pun...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Ciorba de praz cu cartofi

Zarzavatul taiat cuburi mici si cartofii taiati mai mari se pun la fiert in 3 litri apa cu sare...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de alinam

Praz cu smantana

Prazul se curata, se spala si se taie bucati, apoi se pune intr-o cartita cu supa, sare, 80gr...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de alinam



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...