Retete culinare cu Scoici


Retete culinare cu Scoici


Tagliatelle cu fructe de mare

Se curata foarte bine scoicile si se spala in jet de apa rece, apoi se scurg de apa. Intre timp...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Scoici cu lime si vin alb

Carnea de scoici se spala si se opareste in apa cu sare, se lasa sa dea un clocot timp de 2-3...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Scoici

Se curata scoicile de alge, se aleg sa nu fie sparte sau desfacute (daca sunt asa se arunca, nu...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de ArdeleanDaniela

Scoici prajite cu garnitura de orez cu legume

Calim legumele impreuna cu orezul, adaugam apa - dublul cantitatii de orez, deci o cana,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de IonelaB

Oua fierte japoneze cu pilaf de scoici

Ouale se fierb 5-6 minute, iar dupa ce au stat in apa rece se curata de coaja. Se face un pilaf...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Vinete cu scoici si raci

Vinetele se curata si se taie in 4, pe lungime. Se sareaza si se inabusa putin in ulei, apoi se...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alinam

Napi cu scoici si bureti

Napii se curata, se taie felii groase, se dau prin faina si se soteaza cu ulei pe ambele parti....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alinam

Canapele cu fructe de mare

Scoicile se fierb 6 minute in putina apa, sare si o lingurita otet. Se scot pe o farfurie si se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de alinam

Oua japoneze

Ouale se fierb tari si se curata. Se trece apoi la prepararea garniturii pentru oua japoneze. Se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de martin.adina

Scoici gratinate

Scoicile decongelate si spalate se pun la fiert in apa cu sare pret de 10 minute. Separat se...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alinam

Scoici flamande

Scoicile dezghetate se spala bine cu apa, apoi se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare....

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alinam

Midii pane

Midiile se dezgheata, apoi se fierb intr-un vas cu apa si sare. Cand sunt gata se scot cu paleta...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alinam

Midii cu sos a la grec

Scoicile se dezgheata lent, apoi se spala si se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare, cca...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alinam

Fructe de mare cu orez

Scoicile si sepia se spala. Ceapa, patrunjelul si usturoiul se curata, se spala si se taie...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de alinam

Spaghete cu scoici

Razuiti, spalati scoicile si puneti-le intr-o cratita din fonta, asezati-o la foc mare si...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Scoici la cuptor

Scoicile se pun la fiert timp de 10 min cu putina sare. Intr-o tigaie se pune putin unt la...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de gabriela26



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...