Retete culinare cu Smantana


Retete culinare cu Smantana


Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile mixand...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas de...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu branza

Pentru aluat, se freaca zaharul cu untul pana se topeste zaharul. Se pune faina si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Bors de salata cu omleta

Salata se desface foaie cu foaie si se spala bine in apa rece. Ceapa se taie marunt si se pune...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta 2

Burta si oasele de vita se spala bine si se pun la fiert intr-un recipient mare, cu aproximativ...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clafoutis cu visine 2

Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul si apoi se adauga ouale, unul cate unul si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tarta cu spanac

Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocoatita. Se scurge apoi si se...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi cu rosii la cuptor

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Se lasa numai 20 minute si apoi se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu smantana

Se bat albusurile cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul topity in putina apa, se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de porumb

Legumele le-am curatat, spalat si tocat marunt si le-am pus la calit in putin ulei. Am stins cu...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pasca traditionala cu branza si stafide 2

Se amesteca faina cu zaharul si sarea. Se bat ouale si se amesteca cu laptele, apa si untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura sare,...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cartofi cu smantana si carnat semiafumat

Cartofii i-am curatat si taiat rondele de cca 5 mm grosime. Intr-un vas am pus apa la fiert...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac fara framantare

Faina, ouale si drojdia le-am lasat sa ajunga la temperatura camerei. Faina am cernut-o de doua...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tortellini cu ciuperci si sos cu smantana

Se fierb pastele tortellini, se scurg si se pastreaza la cald. Se toaca usturoiul marunt. Se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de loboda cu afumatura

Se spala si se toaca marunt loboda. Restul legumelor se curata si se toaca. Calim carnea afumata...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Broccoli gratinat

Se fierbe brocoli cam 10 min in apa cu sare si apoi se strecoara. Se tapeteaza un vas cu...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de rosii

Legumele se spala, se curata se fierb legumele si apoi se scurg si se pastreaza zeama. Legumele...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu banane

Pentru blat se amesteca ouale cu zaharul si apoi se fierbe compozitia la bain-marie pentru 10...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Piept de pui cu smatana

Curățați ceapa și tocați-o cât mai mărunt. Taiati pieptul de pui bucatele mici....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pachetele cu ciuperci

Amestecam drojdia cu 3-4 linguri de apa (din cele 100 ml), sare si putin zahar, lasam 15 minute....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume

Intr-o oala, incingeti uleiul si caliti un pic ceapa si usturoiul. Cand ceapa devine...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tortellini quatro formaggiTortellini quatro formaggi

Se fierb tortellini conform instructiunilor de pe pachet. Cascavalul, mozarella si branza...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pasca cu branza de vaci

Adaugati intr-un castron mare toate ingredientele, in aceeasi ordine ca in masina, si amestecati...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta cu mere cu foi

Dezghetati aluatul la temperatura camerei. In acest timp spalati merele, taiati-le pe jumatate,...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta cu branza sarata

Am lasat foile la dezgetat in frigider. Am ras branza intr-un lighenas si am pus ouale si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosi cu ciocolata

Se cerne faina. Se inmoaie drojdia cu o lingura de lapte (caldut) si 1/2 lingurita zahar, apoi...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciulama de ciuperci cu pui

Carnea de pui se fierbe. Toaca marunt ceapa si las-o sa se caleasca putin in uleiul de masline,...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de dovleac

Tai dovleacul in doua, indepartezi casuta de seminte, fibrele, cureti coaja si tai pulpa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de dovleac

In oala de fiert se pune ceapa taiata pestisori la calit. Cand a devenit translucida, se adauga...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Papanasi prajiti cu smantana si dulceata

Cerneţi bine făina. Amestecaţi manual – dar şi mai bine într-un robot de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort diplomat cu fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu putin zahar si se lasa deoparte....

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pasta de peste

Se scurge tonul si apoi carnea de peste se faramiteaza cu furculita intr-un castron. Se adauga...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Praz gratinat

Cureti prazul, il speli sub jet de apa rece si il tai, oblic, bucati de circa 2-3 cm. Le calesti...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ravioli cu smantana si masline

Am fiert ravioli conform instructiunilor de pe pachet si apoi le-am strecurat. Le-am pun intr-un...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Budinca cu dovlecel

Cureti dovleceii si ii speli, ii tai rondele subtiri, le pui intr-un bol si le sarezi un pic. Le...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort cu fructe

Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam spuma. Separat galbeunsurile le mixam cu...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Prajitura sah

Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile le mixam spuma. Separat mixam galbenusurile cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Briose cu smantana

Mixam margarina cu zaharul pana se topeste. Adaugam ouale mixate cu cacaoa si esenta. In timp ce...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Blinuu cu omleta

Pentru clatite intr-o craticioara se incalzesc laptele cu smantana si in acest amestec se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Kati teszta

Din ingredientele de la blat se framanta un aluat moale care se imparte in trei , doua parti...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Musuroi de cartita

Topim untul si il racim, dupa care il amestecam cu ouale. Adaugam pe rand zaharul, laptele,...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Penne carbonara cu ceapa si smantana

Puneti mai multa apa la fiert, intr-o oala mare. Adaugati un pic de sare si, cand clocoteste...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spaghete carbonara cu smantana

Pastele se fierb al dente in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Baconul se taie...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Papanasi dulci

Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cheesecake cu zmeura

Pune biscuitii intr-o punga si zdrobeste-i cu sucitorul. Amesteca impreuna cu untul si intinde...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sandwichu-uri calde

Feliile de panie se ung cu smantana. Se taie salamul si peiptul de pui marunt. Se pun seasupra...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...