Retete culinare cu Telina


Retete culinare cu Telina


Conserva de fasole verde pentru salata

Am curatat fasolea verde , am spalat-o bine, am taiat-o ca pentru salata si am fiert-o timp de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Supa de pui cu galuste din pesmet

Intr-o oala de 5 litri punem apa impreuna cu sarea la fiert. Spalam carnea cu apa rece si cand...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume cu crutoane

Legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe sau rondele. Pentru început se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de fasole cu afumatura

Pune apa la fiert, se adauga uleiul in apa, se spala fasolea de 3-4 ori si se adauga la fiert....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu fidea

Pentru inceput pregatim supa: curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de burta 2

Burta si oasele de vita se spala bine si se pun la fiert intr-un recipient mare, cu aproximativ...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa greceasca cu pui

Puiul se curata, se spala, se portioneaza, si se pune la fiert cu apa rece, ceapa taiata in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de miel cu leurda si lapte batut

Carnea de miel am spalat-o bine in mai multe ape, apoi am pus-o la fiert in apa rece. Am adaugat...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Mancare de linte verde cu carnati

Lintea se spala bine cu apa rece, se scurge si se pune la fiert intr-o oala cu apa sarata in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de peste

Se pun la fiert in apa cau sare pestisorii marunti. Se fierb in timpul in careii cureti pe cei...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 5-6 bucatele...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de perisoare

Curatam si spalam toate legumele pentru ciorba. Cartoful se taie cubulete potrivite ca marime....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de LALY

Supa crema de rosii

Legumele se spala, se curata se fierb legumele si apoi se scurg si se pastreaza zeama. Legumele...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de curcan

Pentru inceput, spalam bine carnea si o portionam. Intr-o oala punem carnea si 5 litri de apa....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc vitaminizat

Fructele se curata de coaja, se taie bucatele si se dau prin storcator. Se adauga apa si gheata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Muraturi asortate

Legumele trebuie sa fie frumoase si nepatate cele atinse inlaturandu-se. Pe fundul borcanului se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Fundite cu sos napolitan

Se fierb pastele. Se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute. Se...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc natural

Fructele si legumele se curata de coaja si cu ajutorul storcatorului se pregateste un suc...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa crema de legume

Intr-o oala, incingeti uleiul si caliti un pic ceapa si usturoiul. Cand ceapa devine...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa cu galuste pufoase

1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Muratui asortate cu sfecla rosie

Zarzavaturile se spala se taie si se aseaza in borcane la alegere, se pun si condimentele si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorbita de pui a la grec

Mod de preparare: puneti 3 l de apa la fiert, intr-o oala mare. Cand apa clocoteste, puneti...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorbita de legume

Toate legumele se taie cat mai marunt si in apa cu un praf de sare se pune mai intai la fiert...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba radauteana 2

Carnea portionata se pune la fiert in apa rece cu sare si, din momentul in care incepe sa fiarba...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de pui a la grec

Se pune pieptul de pui, bucatele mici la fiert. Dupa ce se ia spuma se pune telina, un morcov, o...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Somon cu piure de legume

Se pun la fiert 7-8 buchetele de brocolii, jumatate de cartof rosu taiat bucatele, 2 morcovi,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Castraveti in otet

Fierbem apa cu cele 5 linguri de sare,o lasam sa se raceasca dupa care o adaugam peste...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de adriana

Ciorba de coaste afumate

Taiem coasta de porc in bucati potrivite, apoi o spalam cu apa calduta. Intr-o oala incapatoare...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de LALY

Salata de legume pentru iarna

Se curata legumele si se spala. Se taie pe rand toate legumele fideluta. Se pune in borcane...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de mihaela80

Ciorba de burta

Se spala osul si se pune la fiert. Cand face multa spuma se arunca apa, se spala carnea bine,...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Ciorba de perisoare a la grec

Amestecam carnea cu 3 linguri de orez, patrunjel (uscat am pus eu) sare, piper, 1 ou si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Ciorba de rata

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,se spumeaza de cate ori este nevoie. Intr-o...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Zarzavat pentru supe si ciorbe

Se curata morcovul, pastarnacul, telina, patrunjelul. Se spala bine si se taie cubulete de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Crap de dunare umplut

Pestele l-am curatat si spalat foarte bine, apoi l-am sters cu servete de hartie. Am facut un...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Salata de cruditati pentru iarna

Am spalat bine toate legumele, am curatat morcovii, telina si ceapa, iar ardeii si gogosarii...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Muraturi asortate

Legumele le-am curatat, apoi le-am taiat varza fideluta, morcovii rondele, iar conopida am...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ketchup picant

Asta este varianta la prima tura, respectand reteta originala: am spalat bine toate legumele si...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de fasole boabe

Se spala fasolea in mai multe ape. De obicei, se lasa in apa de seara pana dimineata sa se...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Ciorba radauteana

Curatam radacinile, le spalam, le taiem in bucati mai mari si le punem intr-o cratita. Adaugam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Zarzavat pentru ciorba

Se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare legumele. Se spala si se toaca frunzele de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Pulpa de miel in sos rosu

Carnea de miel am fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a...

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Ciorba de sfecla

Sfecla, morcovii, telina si ceapa se curata, se taie marunt si se calesc in ulei incins. Se lasa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu galuste

Carnea de pui se opareste apoi se pune la fiert intr-o oala cu cca 2 l apa. Dupa ce a dat in...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Fasole verde conserva

Pastaile se curata de codite si se spala foarte bine in mai multe ape reci. Pastaile se taie ca...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosari si conopida murate

Gogosarii se spala, se curata de codite si seminte. Se taie in patru si se pun in otetul fiert...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de legume cu paste

Spalam si curatam rosiile, telina, ceapa si morcovii de coaja si apoi le taiem cubulete. Spalam...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux

Supa de pui cu galuste

Punem carnea la fiert in 3-4 litri de apa si am spumat cand a fost nevoie. Am adaugat apoi...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Bors de crap

Intr-o oala se pune apa la fiert, cand clocoteste se adauga ceapa taiata marunt, rosia si...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Supa de pui cu taitei

Se spala tacamul de pui si se pune in apa la fiert. Intre timp curatam legumele si le spalam....

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de maiarux



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...