Retete culinare cu Varza de Bruxelles


Retete culinare cu Varza de Bruxelles


Varza de bruxelles cu sunca afumata

Se curata verzele de bruxelles, se spala si se fierb 3-4 minute in apa clocotita. Intr-o tigaie...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Varza de bruxelles in sos de rosii

Ceapa si morcovul, curatate si spalate, se taie marunt si se pun la calit cu un pic de ulei....

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Varza de Bruxelles sote

Fierbeti verzele in apa cu sare 10-15 minute. Taiati ceapa julienne si puneti-o alaturi de verze...

Retete-culinare » Garnituri

0 comentarii

Supa crema de varza de bruxelles

Se curata, se spala, se taie in forma de pestisori ceapa si prazul, dupa care se inmoaie in 75 g...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de luana06

Varza de bruxelles gratinata

Varza se curata si se fierbe 5 min in apa cu sare, apoi se strecoara. Separat se face un sos in...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de alinam

Varza de Bruxelles in aluat

Varza se spala si se clocoteste in apa cu sare. Se scurge si se da prin aluat de clatite facut...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de alinam

Varza de Bruxelles cu sos de curry

Incepeti prin a cali ceapa intr-o tigaie cu unt. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina si...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de admin

Varza de Bruxelles cu sos olandez

Intr-o craticioara se amesteca faina cu apa pana se omogenizeaza. In alta craticioara se topeste...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Varza de Bruxelles la cuptor

Se curata verzele si se spala, apoi se fierb in apa sarata dupa care se scurg de apa. Intr-o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de eminul

Varza de Bruxelles cu sunca

Se taie verzisoarele de bruxelles (sau daca doriti le puteti lasa intregi) , se pun intr-o oala...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de tudora_tanase

Salata belgiana

Varza se curata bine, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se raceste, se pune...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de NEGRU_RAMONA

Friptura de porc impletita

Carnea (daca e pulpa o taiem in 3 fasii egale, avand grija sa nu taiem la un capat) o...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de altmannmariana



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...