Retete culinare cu specific Ungaria


Retete culinare cu specific - Ungaria


Prajitura eberswald

Am pus apa, uleiul, zaharul si sarea la fiert. In momentul in care a inceput sa clocoteasca, am...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Papricas cu galuste

Carnea de pui se spala si se prajeste in putin ulei pana isi schimba culoarea. Scoatem carnea pe...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Paprikas de pui cu cartofi

Se curata pulpele de pui si se rumenesc putin un ulei. Se pun deoparte si se caleste ceapa...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de mitinita

Paprikas de iepure

Transam iepurele, dupa ce l-am spalat in apa rece. Legumele (fara cartofi) se curata, se spala...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Kurtos colac

Se face o maia din vreo 200 g faina cu drojdia inmuiata in putina apa calduta si 2 linguri de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Paprikas de pui

Se prajesc bucatile de pui in ulei, pana sunt rumenite. Se scoat din tigaie/oala si se adauga...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de mitinita

Papricas de vitel

Se taie carnea de vitel in bucati potrivite, se pune intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura...

Retete-culinare » Retete cu carne de vita

0 comentarii
trimisa de alinam

Papricas din carne de porc

Ceapa tocata se caleste in ulei, apoi se adauga boia si imediat carnea taiat cubulete si se...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de eminul

Papricas de pui

Se taie puiul bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se pune sare. Se prajeste...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de alinam

Gulas de porc

Carne de porc se portioneaza in cubulete potrivit de mari si se pun la prajit in ulei incins....

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de luana06

Haios cu untura

Pentru haios cu untura, faina se imparte in 2 parti: o parte (300 gr) se framanta cu untura si...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Taitei cu varza

Se taie varza cat mai marunt, se presara putina sare ca sa se inmoaie si se pune la calit intr-o...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de iudita22

Rulada cu cascaval

Se fierbe laptele. In laptele cald se adauga untul taiat bucatele. Se lasa sa se topeasca si se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de aglaia

Prajitura neagra cu branza

Toate ingredientele pentru blat se amesteca bine, apoi compozitia se imparte in doua, pentru 2...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de 27ralu

Balmus

Se prepara o mamaliga din lapte, zer, sare si malai. Cand este bine fiarta se adauga branza, se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de luana06



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...