Retete culinare cu grad de dificultate mediu


Retete culinare cu grad de dificultate mediu


Ciorba din oase de porc

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Fasole frecata cu ciolan afumat

Se spala fasolea si se pune la inmuiat in apa rece aproximativ 3 ore. Se schimba apa, se pune le...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Gem de afine

Se curaţă afinele de codiţe, se spală şi se pun într-o cratiţă, cu zahărul, un...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Sfecla rosie cu conopida murata

Se spala conopida se rupe buchetele sfecla se curata de coaja si se taie felii subtiri se pun in...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Salata de sfecla rosie

Se spala bine sfecla si hreanul se curata. Puneti sfecla la fiert cu tot cu coaja,si se fierbe...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Compot de zarzane rosii

Se culeg frumos din pom, sa nu fie batute, se spala si se aseaza in borcane, se adauga 3 linguri...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Conserva de fasole verde pentru salata

Am curatat fasolea verde , am spalat-o bine, am taiat-o ca pentru salata si am fiert-o timp de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de eugeniaavanu

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas de...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Plachie de peste

Pestele se curata si li se taie capetele si cozile. Eu am cumparat peste macrou. Se spala bine,...

Retete-culinare » Peste si fructe de mare

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura rasturnata cu prune

In forma de copt unsa cu ulei se pune hartia de copt si se pun prunele taiate in doua, se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Rulada cu gem

Freaca spuma galbenusurile cu zaharul si sarea. Adauga faina, amestecand usor sa nu dea inapoi....

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Checuri marmotate

Intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga zaharul si apoi se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Fasole cu carnati

Se pune fasolea intr-o oala cu apa, cam 8-9 ore, ca sa iasa toxinele din ea. Apa se schimba din...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu branza

Pentru aluat, se freaca zaharul cu untul pana se topeste zaharul. Se pune faina si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Supa de pui cu orez

Se curata tacamurile de pui si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa primul clocot, se arunca apa...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Suc de rosii conserva

Se aleg rosii coapte, se taie in felii mari si se trec prin separator. Sucul astfel obtinut se...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sos mexican

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda 2 minute in apa clocotita, apoi se decojesc si se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tocanita de oaie la ceaun

Pentru tocanita am opărit carnea în apă cu oțet, înainte de a o pune-n ceaun....

Retete-culinare » Retete cu carne de miel

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Friptura de porc in vin alb

Punem intr-un vas termorezistent uleiul, apoi carnea condimentata cu sare, piper si boia de...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de perisoare cu leustean

Toate zarzavaturile se curata si se dau pe razatoarea mare. Se pun la calit in ulei intr-o oala...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura de casa cu crema de vanilie

Se iau 2 boluri in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Mancare de fasole cu ciolan

In primul rand, daca aveti timp si planificati sa faceti fasolea cu ciolan, ar fi bine s-o...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Galuste delicioase cu prune

Intr-o cratita, puneti cartofii la fiert, in coaja. Adaugati si putina sare si lasati-i sa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta delicioasa cu dovleac

Baţi ouăle, adaugi zahărul şi baţi până devine spumă. Adaugi treptat uleiul,...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu fructe confiate

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chec cu glazura de ciocolata

Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca. Ouale si zaharul se freaca, se adauga untul...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gogosi cu dovlecel

Dovlecelul se curăţă de coajă şi de miezul cu seminţe, iar pulpa se dă prin răzătoarea...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ardei umpluti deliciosi

Cele 2 bucati de ceapa se taie marunt si se calesc pe 100 ml ulei la care se adauga 1 lingura...

Retete-culinare » Retete cu carne de porc

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Clafoutis cu visine 2

Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul si apoi se adauga ouale, unul cate unul si se amesteca...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cartofi noi cu ciuperci

Cartofii noi bine spalati si se pun la fiert in coaja. Intre timp, intr-o lingura de unt se pun...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Prajitura cu mac si nuca de cocos

Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma tare. Adaugati treptat 200 g zahar si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Sote de dovlecei cu spanac

Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei si se lasa 5 minute. Se adauga...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se stropesc...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Portofele cu capsuni

Se taie untul bucatele mici care se faramiteaza apoi cu furculita. Se adauga zaharul pudra si se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Dulceata de capsuni cu menta

Se spala capsunile, se inlatura coditele si se impart in jumatate sau in sferturi, in functie de...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza de vara cu branza si marar

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, si se completeaza cu bucati...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Foietaj cu fructe de sezon

Foietajul se decongeleaza. Intr-o tava tapetata cu foaie de copt se pune cate o foaie, se unge...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de dovlecei

Punem la inabusit intr-o oala cu 2 linguri ulei si putina apa, o ceapa taiata marunt, un morcov...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Chiftele de dovlecei

Dovleceii, se spala, se curate, se taie potrivit si se lasa 10 minute cu sare intr-o...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pizza cu felii de lapte

Tava de copt se tapeteaza cu folie de copt. Painea se feliaza, si apoi se inmoaie feliile in...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Pandispan cu cirese

Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga zaharul si sarea si se amesteca 5 minute. Se adauga...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Cuscus cu legume

Morcovii taiati rondele cu ceapa maruntita, concentratul si un pahar de apa se pun la fiert. Se...

Retete-culinare » Retete cu legume

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Ciorba de rosii cu pui

Se curata aripioarele de varfuri, se spala si se pun la fiert in apa rece. Ceapa se toaca marunt...

Retete-culinare » Supe, borsuri, ciorbe

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Spirale cu dovlecei la cuptor

2 dovlecei o punga spirale o rosie o ceapa rosie 3 linguri cascaval ras 5-6 ciuperci 100 g unt...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Salata usoara de vara

Legumele se spala si se taie cubulete. Castravetii se taie felii, iar telemeaua proaspata se...

Retete-culinare » Salate

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Placinta cu carne

Foile de placinta se decongeleaza din timp, lent, in ritmul lor. Ceapa si usturoiul le tai...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...