Retete culinare cu grad de dificultate mare


Retete culinare cu grad de dificultate mare


Pasca cu branza, stafide si ananas

Toate ingredientele pentru aluat vor trebuie sa fie la temparatura camerei, asadar le-am scos cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tort cu crema de zahar ars

Mai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca putin,...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac cu multa nuca si cacao

Punem intr-un vas drojdia, peste ea 3-4 linguri din faina si citeva linguri de lapte , se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Unt de casa

Laptele muls si nefiert se pune intr-o oala si se lasa 12 ore. Dupa acest interval se aduna...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Melci cu nuca si cacao

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat oul cu laptele caldut, zaharul si esenta de vanilie....

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cornuri de bratislava (pozsonyi kifli)

Mai intai am pregatit aluatul: laptele l-am incalzit usor, apoi am pus drojdia in el, lasand la...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Chiftelute in aluat de bere

Mai intai am pregatit chiftelutele, amestecand toate ingredientele. Cu mainile umede am modelat...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac feliat cu scortisoara

Intr-un vas am cernut faina, in mijlocul caruia am facut o adancitura. Laptele l-am incalzit...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac fara framantare

Faina, ouale si drojdia le-am lasat sa ajunga la temperatura camerei. Faina am cernut-o de doua...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Castraveti in otet

Fierbem apa cu cele 5 linguri de sare,o lasam sa se raceasca dupa care o adaugam peste...

Retete-culinare » Conserve si gemuri

0 comentarii
trimisa de adriana

Rotolo di ricotta e spinaci

Ceapa tocata marunt am calit-o in putin ulei, iar cand s-a inmuiat am adaugat spanacul congelat....

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Eclere cu crem?? de vanilie

Pt. Coji se pune la fiert apa, uleiul ???i sarea. Când d?? în clocot se...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Georgiana

Cozonac cu rahat si cacao

Se scot toate ingredientele de cu seara din frigider sau camara. Se separa galbenusul de albus....

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Pasca

Se face maiaua din drojdie, 3 linguri de lapte caldut, un praf de sare si 2 linguri de zahar....

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Mucenici moldovenesti

Mai intai, avem grija ca toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Laptele...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Gogosi pufoase

Laptele impreuna cu zaharul se pun intr-un vas pe foc, amestecand usor pentru a e dizolva...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pasca cu aluat de cozonac

Foarte important: toate ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temparatura camerei. Am...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tarta cu leurda, ciuperci si branza

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat faina cu margarina la temperatura camerei, oul, sare...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tort pavlova

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pana se intareste spuma, apoi adaugam in...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de maiarux

Prajitura tricolor

Am amestecat faina cu zaharul, sare si praful de copt. Ouale le-am mixat impreuna cu uleiul si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Inghetata de ananas si alune de padure in cosulete de ciocolata

Preparare cosulete de ciocolata: topim ciocolata pe baie de aburi impreuna cu untul. Ungem cu o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Gogosi cu ciocolata

Se cerne faina intr-un vas mai mare si amesteca cu sare si zahar, se face gaura in mijloc si...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de adriana

Cozonac cu nuca, rahat si stafide

Foarte important: toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei !!!! Punem la fiert...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de maiarux

Placinta cu foi fragede si branza dulce

Faina am amestecat-o cu praful de copt, cernandu-le impreuna. Intr-un bol am amestecat untura cu...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Prajitura clujeanca

Mai intai am pregatit blatul: am frecat galbenusurile cu praful de sare si cu 50g zahar, apoi am...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Pasca traditionala

Frecam drojdia cu o lingurita de zahar pana incepe sa se lichefieze. Adaugam 2 linguri de faina...

Retete-culinare » Placinte, tarte si budinci

0 comentarii

Tort ecler

Fierbem apa impreuna cu uleiul. Cand clocoteste o dam deoparte si adaugam imediat faina...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Macarons

Se amesteca pudra de migdale cu prima parte de zahar, prima parte de albus de ou si batoanele de...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Tort cu floare din capsuni

Mai intai am pregatit crema ganache, punand ciocolata la topit pe baie de aburi. Am adaugat...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Paine cu sana

Faina am pus-o intr-un vas, iar in mijlocul ei am adaugat drojdia uscata. Am amestecat bine,...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Melcisori cu scortisoara

Am batut putin oul, apoi am adaugat zaharul si sarea si am amestecat. Am incorporat uleiul putin...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Tort cu fructe de padure

Pregatim primul blat. Intr-un bol mixam albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Papucei cu branza si stafide

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu sare. In mijlocul castronului se face o...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Tort cu vanilie, ciocolata si cafea

Prima data pregatim blatul. Pentru cafeaua cu cardamom avem nevoie de 1 ceasca de apa, jumatate...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Tort cu cafea

Preparam mai intai blatul. Intr-un vas punem laptele, zaharul, untul, cacao si cafeaua. Dam in...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Tort aperitiv

Pentru prepararea blaturilor din paine, se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Tort cu crema de trufe

Batem galbenusurile cu zaharul. Separat, batem spuma albusurile. Adaugam peste galbenusuri, apoi...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Tort fin cu ness si crema de branza

Batem ouale cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa. Adaugam faina, cacao, nessul si...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Spaghete in fantanita

Pregatim fantana din aluat. Dizolvam drojdia si zaharul in putin lapte caldut. Punem faina...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Tort cu crema de portocale

Batem ouale cu zaharul si cand compozitia incepe sa se ingroase adaugam faina, amestecand pana...

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii

Tort cu nuca si bezea

Pentru blat, ouale se separa, iar albusurile impreuna cu zaharul se mixeaza pana se intareste....

Retete-culinare » Torturi

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Gasca salbatica fripta

Se curata gasca, se pune intr-un vas cu boabe de piper si vin si se lasa 24 de ore la macerat....

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de luana06

Potarniche cu orez

Potarnichea se spala, se dezoseaza si se taie cubulete. Se spala orezul, iar ceapa se taie...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de luana06

Porumbel cu masline

Se pune intr-o cratita unt, ceapa tocata si bucati de carne de porumbel. Se acopera si se lasa...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de luana06

Prepelita inabusita la cuptor

Se curata prepelitele si se invelesc in slanina, apoi se frig putin in unt. Se sareaza,...

Retete-culinare » Retete cu vanat

0 comentarii
trimisa de luana06

Chifle de casa

Am amestecat cele doua tipuri de faina cu drojdia si semintele de floarea soarelui. Am adaugat 1...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac trandafiri

Mai intai am pregatit stafidele, punandu-le in apa calda si o sticluta de esenta de rom. Dupa...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Cozonac cu nuca

Cernem faina intr-un vas. Adaugam zaharul si sarea si amestecam. Facem o gaura si adaugam...

Retete-culinare » Patiserie si prajituri

0 comentarii
trimisa de gaby_gabytza

Ciabatta

Am amestecat faina cu drojdia si cu apa (la temperatura camerei), framantand bine cateva minute...

Retete-culinare » Aluaturi si paine

0 comentarii
trimisa de Sim0na



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...