Meniu traditional de Pasti


Meniu traditional de Pasti

Trimite meniul pe email Genereaza lista de cumparaturi
Meniu traditional de Pasti

Pe langa iepurasii de ciocolata si ouale vopsite la care viseaza copiii, Pastele ne aduce mai aproape de preparatele culinare traditionale.
Daca va ganditi ce sa pregatiti in duminica de Paste pentru a bucura toata familia aruncati o privire la selectia de retete pe care am facut-o pentru dumneavoastra.



Recomandarile noastre



Trimite meniul pe email Genereaza lista de cumparaturi
Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Kati teszta

Din ingredientele de la blat se framanta un aluat moale care se imparte in trei , doua parti...

Prajitura rafaelo

Pentru aceasta prajitura cu nuca de cocos incepem prin a pregati ganache-ul de ciocolata...

Blinii cu ciuperci

Pentru clatite se amesteca toate ingredientele si se lasa aluatul sa se aseze timp de o ora....

Clatite americane cu fructe de padure

Intr-un bol mare amestecati faina cu zaharul, praful de copt si bicarbonatul. Separat bateti...

Pizza cu ardei si rosii

Pentru aluat se amesteca drojdia sfaramata cu 100 ml apa calda si 50 g faina si se lasa sa...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...