Meniu traditional de Pasti


Meniu traditional de Pasti

Trimite meniul pe email Genereaza lista de cumparaturi
Meniu traditional de Pasti

Pe langa iepurasii de ciocolata si ouale vopsite la care viseaza copiii, Pastele ne aduce mai aproape de preparatele culinare traditionale.
Daca va ganditi ce sa pregatiti in duminica de Paste pentru a bucura toata familia aruncati o privire la selectia de retete pe care am facut-o pentru dumneavoastra.



Recomandarile noastre



Trimite meniul pe email Genereaza lista de cumparaturi
Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu sunca de pui si edamer

Faina am cernut-o intr-un bol,apoi am adaugat drojdia si am amestecat. Am inceput sa adaug...

Chec din albusuri cu zmeura

Albusurile le-am batut bine, adaugand treptat zaharul. Faina am amestecat-o cu praful de...

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura...

Unt de casa

Laptele muls si nefiert se pune intr-o oala si se lasa 12 ore. Dupa acest interval se aduna...

Melci cu nuca si cacao

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat oul cu laptele caldut, zaharul si esenta de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...