Catalogul de produse la-baguette.roProducator Demeyere


Total produse marca "Demeyere": 65

Produsele sunt afisate dupa pret in ordine crescatoare

Au fost gasite 3 pagini

Set 4 mini-tigai - Demeyere
Pret: 208.00 Lei


Set mini-tigai 4 piese marca Demeyere, din inox 18/10, forma…

Set 4 mini-tigai - Demeyere

Descriere: Set mini-tigai 4 piese marca Demeyere, din inox 18/10, format din 4 vase cu capac, 12 cm diametru, 0,35 l capacitate.Baza vaselor are o grosime de 3,5 mm fiind formata din 3 straturi. La interior se afla un strat de inox18/10 urmat de un strat de aluminiu pur pentru o distribuire optima a caldurii. La exterior exista un strat de inox18/10 cu proprietati magnetice datorita caruia vasele din gama Resto pot fi folosite pe toate plitele, inclusiv la inductie.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI.

Stoc: 1

Puncte: 2288

Oala cu capac 30cm/16 l - Demeyere
Pret: 1272.00 Lei


Oala cu capac, marca Demeyere, 30 cm diametru, 16 l capacit…

Oala cu capac 30cm/16 l - Demeyere

Descriere:  Oala cu capac, marca Demeyere, 30 cm diametru, 16 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si manere din inox sudate.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.În sensul strict al cuvântului, fieberea semnifică prepararea alimentelor în apă a cărei temperatură se situează în jurul valorii de 100ºC, începutul fierberii fiind indicat de bulele de apă formate pe baza vasului.Fierberea inabusita consta in tehnica de a controla temperatura apei astfel încât punctul de fierbere să nu fie atins. Avantajul acestui mod de fierbere este ca nu se formează nici o bula de aer, integritatea alimentelor fine (gen peşte, ouă, legume, etc.) nefiind pusă în pericol. Pentru rezultate optime a procesului de gătit la oală, pereţii vasului nu ar trebui să transmita caldura de jos în sus, de la baza catre capac ci ar trebui să asigure păstrarea ei în interior. Baza unei oale de o calitate superioară trebuie să fie bună conductoare de căldură distribuind-o pentru întreaga suprafaţă a vasului. Sfaturi:1. Nu lăsaţi vasul gol pe aragaz sau să fiarbă până la uscare. Acest lucru va diminua performanţele vasului (îl poate deforma sau topi). Vasul trebuie folosit întotdeauna umplut cu o cantitate minima de apă.2. Un capac încălzit trebuie aşezat intors pe o plită vitro-ceramică. În caz contrar, procesul de răcire poate creea un vid ce va face dificila scoaterea acestuia.3. Sarea nedizolvată poate creea mici indentaţii (adâncituri) pe fundurile vaselor din oţel. Nu lasaţi preparate cu un conţinut ridicat de sare în oala dumneavoastră. 

Stoc: 2

Puncte: 13992

Oala cu capac 24 cm/7 l - Demeyere
Pret: 336.00 Lei


Oala cu capac marca Demeyere, din inox 18/10, 24 cm diamet…

Oala cu capac 24 cm/7 l - Demeyere

Descriere:  Oala cu capac marca Demeyere, din inox 18/10,  24 cm diametru, 7 l capacitate, cu aspect mat si manere sudate din inox.Baza vasului are 4 mm grosime si ii este aplicata tehnologia Triplinduc® Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.Termen de garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI.În sensul strict al cuvântului, fieberea semnifică prepararea alimentelor în apă a cărei temperatură se situează în jurul valorii de 100ºC, începutul fierberii fiind indicat de bulele de apă formate pe baza vasului.Fierberea inabusita consta in tehnica de a controla temperatura apei astfel încât punctul de fierbere să nu fie atins. Avantajul acestui mod de fierbere este ca nu se formează nici o bula de aer, integritatea alimentelor fine (gen peşte, ouă, legume, etc.) nefiind pusă în pericol. Pentru rezultate optime a procesului de gătit la oală, pereţii vasului nu ar trebui să transmita caldura de jos în sus, de la baza catre capac ci ar trebui să asigure păstrarea ei în interior. Baza unei oale de o calitate superioară trebuie să fie bună conductoare de căldură distribuind-o pentru întreaga suprafaţă a vasului. Sfaturi:1. Nu lăsaţi vasul gol pe aragaz sau să fiarbă până la uscare. Acest lucru va diminua performanţele vasului (îl poate deforma sau topi). Vasul trebuie folosit întotdeauna umplut cu o cantitate minima de apă.2. Un capac încălzit trebuie aşezat intors pe o plită vitro-ceramică. În caz contrar, procesul de răcire poate creea un vid ce va face dificila scoaterea acestuia.3. Sarea nedizolvată poate creea mici indentaţii (adâncituri) pe fundurile vaselor din oţel. Nu lasaţi preparate cu un conţinut ridicat de sare în oala dumneavoastră. 

Stoc: 1

Puncte: 3696

Oala cu capac 28 cm/20 l - Demeyere
Pret: 557.00 Lei


Oala cu capac marca Demeyere, din inox 18/10, 28 cm diamet…

Oala cu capac 28 cm/20 l - Demeyere

Descriere:  Oala cu capac marca Demeyere, din inox 18/10,  28 cm diametru, 20 l capacitate, cu aspect mat si manere sudate din inox.Baza vasului are 4 mm grosime si ii este aplicata tehnologia Triplinduc® Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.Termen de garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI.În sensul strict al cuvântului, fieberea semnifică prepararea alimentelor în apă a cărei temperatură se situează în jurul valorii de 100ºC, începutul fierberii fiind indicat de bulele de apă formate pe baza vasului.Fierberea inabusita consta in tehnica de a controla temperatura apei astfel încât punctul de fierbere să nu fie atins. Avantajul acestui mod de fierbere este ca nu se formează nici o bula de aer, integritatea alimentelor fine (gen peşte, ouă, legume, etc.) nefiind pusă în pericol. Pentru rezultate optime a procesului de gătit la oală, pereţii vasului nu ar trebui să transmita caldura de jos în sus, de la baza catre capac ci ar trebui să asigure păstrarea ei în interior. Baza unei oale de o calitate superioară trebuie să fie bună conductoare de căldură distribuind-o pentru întreaga suprafaţă a vasului. Sfaturi:1. Nu lăsaţi vasul gol pe aragaz sau să fiarbă până la uscare. Acest lucru va diminua performanţele vasului (îl poate deforma sau topi). Vasul trebuie folosit întotdeauna umplut cu o cantitate minima de apă.2. Un capac încălzit trebuie aşezat intors pe o plită vitro-ceramică. În caz contrar, procesul de răcire poate creea un vid ce va face dificila scoaterea acestuia.3. Sarea nedizolvată poate creea mici indentaţii (adâncituri) pe fundurile vaselor din oţel. Nu lasaţi preparate cu un conţinut ridicat de sare în oala dumneavoastră. 

Stoc: 1

Puncte: 6127

Cratita cu capac 20 cm/3 l - Demeyere
Pret: 270.00 Lei


Cratita marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 L capacitate, din…

Cratita cu capac 20 cm/3 l - Demeyere

Descriere:  Cratita marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 L capacitate, din inox 18/10 cu  aspect lucios. Are baza groasa multistratificata care retine caldura.Capacul inalt din inox 18/10 poate fi folosit si ca bol.Este ideala pentru gatit si servit scoici.Se poate folosi la toate tipurile de plita. Nu se foloseste la microunde.Garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Specialties pe care o puteti vizualiza AICI.Gătiţi scoicile direct în craţitele din inox, speciale pentu gătit scoici de la Demeyere.Fiecarui invitat îi vor fi servite scoicile după preferinţele sale. Capacul cu două feţe se poate folosi ca un vas pentru a depozita cochiliile. Datorită bazei groase pot fi folosite ca şi cratiţe obişnuite. Pot fi folosite pe toate tipurile de plită, inclusiv cea cu inducţie.

Stoc: 3

Puncte: 2970

Cratita cu capac 22 cm/4 l - Demeyere
Pret: 658.00 Lei


Cratita cu capac, marca Demeyere, 22 cm diametru, 4 l capac…

Cratita cu capac 22 cm/4 l - Demeyere

Descriere:  Cratita cu capac, marca Demeyere, 22 cm diametru, 4 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si manere din inox sudate.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI. Material multistratificat de ultimă generaţieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3mm distribuind căldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafaţă a vasului.Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafeţele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în funcţie de gamă). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate suprafeţele de gătireCratiţele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Datorită folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Nu doar funcţionale dar şi esteticeDemeyere găseşte important in a produce oale, cratiţe sau tigăi ce beneficiază de un aspect deosebit, în procesul de design fiind implicaţi designeri renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spălări în maşina de spălat vase, uzură profesională ori semi-profesională. Mai mult, Demeyere oferă produselor sale o garanţie de 30 de ani. 

Stoc: 1

Puncte: 7238

Cratita cu capac 28 cm/4 l - Demeyere
Pret: 822.99 Lei


Cratita cu capac, marca Demeyere, 28 cm diametru, 4 l capac…

Cratita cu capac 28 cm/4 l - Demeyere

Descriere:  Cratita cu capac, marca Demeyere, 28 cm diametru, 4 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si manere din inox sudate.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Material multistratificat de ultimă generaţieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3mm distribuind căldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafaţă a vasului.Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafeţele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în funcţie de gamă). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate suprafeţele de gătireCratiţele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Datorită folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Nu doar funcţionale dar şi esteticeDemeyere găseşte important in a produce oale, cratiţe sau tigăi ce beneficiază de un aspect deosebit, în procesul de design fiind implicaţi designeri renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spălări în maşina de spălat vase, uzură profesională ori semi-profesională. Mai mult, Demeyere oferă produselor sale o garanţie de 30 de ani.

Stoc: 2

Puncte: 9052.89

Cratita 16 cm/1,5 l - Demeyere
Pret: 367.00 Lei


Cratita, marca Demeyere, 16 cm diametru, 1.5 l capacitate,…

Cratita 16 cm/1,5 l - Demeyere

Descriere:  Cratita, marca Demeyere, 16 cm diametru, 1.5 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Se poate folosi pe toate tipurile de plita dar si la cuptor. Se poate spala la masina de vase.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI. Material multistratificat de ultimă generaţieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3mm distribuind căldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafaţă a vasului.Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafeţele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în funcţie de gamă). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate suprafeţele de gătireCratiţele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Datorită folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Nu doar funcţionale dar şi esteticeDemeyere găseşte important in a produce oale, cratiţe sau tigăi ce beneficiază de un aspect deosebit, în procesul de design fiind implicaţi designeri renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spălări în maşina de spălat vase, uzură profesională ori semi-profesională. Mai mult, Demeyere oferă produselor sale o garanţie de 30 de ani. 

Stoc: 3

Puncte: 4037

Cratita cu capac 16 cm/1,5 l - Demeyere
Pret: 450.00 Lei


Cratita cu capac, marca Demeyere, 16 cm diametru, 1.5 l cap…

Cratita cu capac 16 cm/1,5 l - Demeyere

Descriere:  Cratita cu capac, marca Demeyere, 16 cm diametru, 1.5 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Capacul 16 cm diametru este din inox 18/10 cu aspect mat si maner sudat din inox. Se potriveste la orice vas cu acelasi diametru.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI. Material multistratificat de ultimă generaţieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3mm distribuind căldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafaţă a vasului.Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafeţele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în funcţie de gamă). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate suprafeţele de gătireCratiţele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Datorită folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Nu doar funcţionale dar şi esteticeDemeyere găseşte important in a produce oale, cratiţe sau tigăi ce beneficiază de un aspect deosebit, în procesul de design fiind implicaţi designeri renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spălări în maşina de spălat vase, uzură profesională ori semi-profesională. Mai mult, Demeyere oferă produselor sale o garanţie de 30 de ani. 

Stoc: 1

Puncte: 4950

Cratita 18 cm/2.2 l - Demeyere
Pret: 339.99 Lei


Cratita, marca Demeyere, 18 cm diametru, 2.2 l capacitate,…

Cratita 18 cm/2.2 l - Demeyere

Descriere:  Cratita, marca Demeyere, 18 cm diametru, 2.2 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Se poate folosi pe toate tipurile de plita dar si la cuptor. Se poate spala la masina de vase.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI. Material multistratificat de ultimă generaţieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3mm distribuind căldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafaţă a vasului.Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafeţele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în funcţie de gamă). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate suprafeţele de gătireCratiţele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Datorită folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Nu doar funcţionale dar şi esteticeDemeyere găseşte important in a produce oale, cratiţe sau tigăi ce beneficiază de un aspect deosebit, în procesul de design fiind implicaţi designeri renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spălări în maşina de spălat vase, uzură profesională ori semi-profesională. Mai mult, Demeyere oferă produselor sale o garanţie de 30 de ani. 

Stoc: 1

Puncte: 3739.89

Cratita 20 cm/3 l - Demeyere
Pret: 435.00 Lei


Cratita marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 l capacitate, din…

Cratita 20 cm/3 l - Demeyere

Descriere:  Cratita marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Se poate folosi pe toate tipurile de plita dar si la cuptor. Se poate spala la masina de vase.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI. Material multistratificat de ultimă generaţieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3mm distribuind căldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafaţă a vasului.Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafeţele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în funcţie de gamă). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate suprafeţele de gătireCratiţele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Datorită folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Nu doar funcţionale dar şi esteticeDemeyere găseşte important in a produce oale, cratiţe sau tigăi ce beneficiază de un aspect deosebit, în procesul de design fiind implicaţi designeri renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spălări în maşina de spălat vase, uzură profesională ori semi-profesională. Mai mult, Demeyere oferă produselor sale o garanţie de 30 de ani. 

Stoc: 3

Puncte: 4785

Cratita cu capac 20 cm/3 l - Demeyere
Pret: 525.00 Lei


Cratita cu capac, marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 l capac…

Cratita cu capac 20 cm/3 l - Demeyere

Descriere:  Cratita cu capac, marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Capacul 20 cm diametru este din inox 18/10 cu aspect mat si maner sudat din inox. Se potriveste la orice vas cu acelasi diametru.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI. Material multistratificat de ultimă generaţieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3mm distribuind căldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafaţă a vasului.Toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafeţele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în funcţie de gamă). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate suprafeţele de gătireCratiţele Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Datorită folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Nu doar funcţionale dar şi esteticeDemeyere găseşte important in a produce oale, cratiţe sau tigăi ce beneficiază de un aspect deosebit, în procesul de design fiind implicaţi designeri renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spălări în maşina de spălat vase, uzură profesională ori semi-profesională. Mai mult, Demeyere oferă produselor sale o garanţie de 30 de ani. 

Stoc: 2

Puncte: 5775

Cratita cu capac 22 cm/4 l - Demeyere
Pret: 247.00 Lei


Cratita cu capac, marca Demeyere, 22 cm diametru, 4 l capac…

Cratita cu capac 22 cm/4 l - Demeyere

Descriere:  Cratita cu capac, marca Demeyere, 22 cm diametru, 4 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si manere din inox sudate.Baza are 4 mm grosime si ii este aplicata tehnologia Triplinduc®. Capacul este din inox 18/10 cu aspect lucios.Se poate folosi pe toate tipurile de plita dar si la cuptor. Se poate spala la masina de vase.Termen de garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI. 

Stoc: 1

Puncte: 2717

Cratita cu capac 28 cm/8 l - Demeyere
Pret: 332.00 Lei


Cratita cu capac, marca Demeyere, 28 cm diametru, 8 l capac…

Cratita cu capac 28 cm/8 l - Demeyere

Descriere:  Cratita cu capac, marca Demeyere, 28 cm diametru, 8 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si manere din inox sudate.Baza are 4 mm grosime si ii este aplicata tehnologia Triplinduc®.Se poate spala la masina de vase.Termen de garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI. 

Stoc: 1

Puncte: 3652

Cratita 18 cm/2,2 l - Demeyere
Pret: 160.00 Lei


Cratita, marca Demeyere, 18 cm diametru, 2.2 l capacitate,…

Cratita 18 cm/2,2 l - Demeyere

Descriere:  Cratita, marca Demeyere, 18 cm diametru, 2.2 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Baza are 4 mm grosime si ii este aplicata tehnologia Triplinduc®.Se poate folosi pe toate tipurile de plita dar si la cuptor. Se poate spala la masina de vase.Termen de garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI.  

Stoc: 1

Puncte: 1760

Cratita 20 cm/3 l - Demeyere
Pret: 151.00 Lei


Cratita, marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 l capacitate, di…

Cratita 20 cm/3 l - Demeyere

Descriere:  Cratita, marca Demeyere, 20 cm diametru, 3 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Baza are 4 mm grosime si ii este aplicata tehnologia Triplinduc®.Se poate folosi pe toate tipurile de plita dar si la cuptor. Se poate spala la masina de vase.Termen de garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI.  

Stoc: 1

Puncte: 1661

Tigaie 7-Ply 20 cm - Demeyere
Pret: 510.00 Lei


Tigaie marca Demeyere, 20 cm diametru, din material 7-PLY d…

Tigaie 7-Ply 20 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie marca Demeyere, 20 cm diametru, din material 7-PLY de 3 mm grosime, cu exterior finisat mat si maner sudat din inox 18/10.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaj special Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Se poate folosi la toate tipurile de plita. Nu se foloseste la microunde.Face parte din gama Demeyere-Skillets pe care o puteti vizualiza AICI. Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tehnica de prăjire se defineşte ca fiind procesul de încălzire a preparatului la temperaturi de peste 180°C. Suprafaţa alimentului se usucă iar conţinutul de apă al acestuia scade treptat de la exterior catre interior oferind aromă şi culoare.Demeyere este convins că prăjirea în cele mai bune condiţii se face în tigăi fără strat antiadeziv. Folosind tigaia corectă, împreună cu sfaturile noastre de mai jos veţi obţine rezultate optime din punct de vedere calitativ: setaţi temperatura la maxim şi topiti un pic de unt in tigaie când untul a prins o culoare galbui-maroniu, reduceţi temperatura cu 50%. asteptaţi circa 10 secunde puneţi preparatul în tigaie atunci când porii s-au uscat (după aprox. 1,5min) preparatul dumneavoastră se va desprinde cu usurinţă şi astfel va putea fi întors.Toate tigăile Demeyere sunt foarte uşor de utilizat şi de curăţat. Fiecare dintre acestea are un capac ce i se potriveşte iar prin tehnologia folosită, mânerele rămân suficient de reci pentru a fi manevrate în siguranţă. 

Stoc: 1

Puncte: 5610

Tigaie 24 cm/2.5 l - Demeyere
Pret: 560.00 Lei


Tigaie marca Demeyere, 24 cm diametru, 2.5 l capacitate, di…

Tigaie 24 cm/2.5 l - Demeyere

Descriere:  Tigaie marca Demeyere, 24 cm diametru, 2.5 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru porţii mai mari, un capac se poate adăuga pentru a domoli procesul de prăjire şi a găti porţiile corespunzător. Această metodă se aplică la gătirea legumelor, bucăţilor subţiri de carne sau peşte. 

Stoc: 2

Puncte: 6160

Tigaie 28 cm/4 l - Demeyere
Pret: 640.01 Lei


Tigaie marca Demeyere, 28 cm diametru, 4 l capacitate, din…

Tigaie 28 cm/4 l - Demeyere

Descriere:  Tigaie marca Demeyere, 28 cm diametru, 4 l capacitate, din inox 18/10 cu aspect mat si maner din inox, sudat.Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®. Baza are 5 mm grosime si este formata din 7 straturi prin tehnologia InductoBase®.Termen de garantie 30 de ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru porţii mai mari, un capac se poate adăuga pentru a domoli procesul de prăjire şi a găti porţiile corespunzător. Această metodă se aplică la gătirea legumelor, bucăţilor subţiri de carne sau peşte.

Stoc: 2

Puncte: 7040.11

Tigaie wok 7-Ply 26 cm - Demeyere
Pret: 645.99 Lei


Tigaie wok cu baza plata marca Demeyere, 26 cm diametru, 3…

Tigaie wok 7-Ply 26 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie wok cu baza plata marca Demeyere, 26 cm diametru, 3 l capacitate, din material 7-PLY de 2,3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, sudat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Se poate folosi la toate tipurile de plita. Nu se foloseste la microunde.Face parte din gama Demeyere Specialties pe care o puteti vizualiza AICI.Mulţi consideră bucătăria chinezească ca fiind cea mai bună din lume. Este cu siguranţă cea mai veche, cea mai completă şi cea mai sofisticată cu o tradiţie ce ne poartă cu mai bine de 3000 de ani în urmă. Pregătirea ingredientelor este o etapă foarte importantă, gătirea se face rapid şi cu foarte puţine fluide. Rezultatele sunt foarte gustoase dar şi foarte bogate nutriţional.Tehnica de amestecare şi rasturnare rapidă a ingredientelor în foarte puţin ulei, aflate într-un recipient foarte încins poartă numele de “stir-frying” sau metoda „chao” ori „chow” după cum o numesc chinezii. Aceasta este folosită la prepararea legumelor, a cărnii de pasăre ori peşte.Tigaia wok este relativ subţire, cu o formă semi-circulară de 25-40 cm în diametru, fiind folosită în majoritatea ţărilor orientale. Mai poartă denumiri ca Wayan, Karachi ori Kuali. De obicei este făcută din oţel, fontă, aluminiu (cu sau fără strat antiadeziv) ori inox. Toate aceste materiale produc rezultate mai mult sau mai puţin bune şi în totdeauna au unul sau mai multe dezavantaje.Tigăile wok moderne Demeyere au fost proiectate pentru a atenua toate aceste dezavantaje ale altor materiale satisfăcând cele mai înalte aşteptări.Tigaile wok Demeyere folosesc tehnologia 7ply: format dintr-o baza groasa de 2.3 mm cu miez de aluminiu. Tehnologia speciala de realizare a acestor tigai permite obtinerea unei temperaturi mari la baza tigaii dar ceva mai reduse pe marginile ei, perfect pentru metoda  de gatit  „stir-fry”.Stratul antiadeziv nu este necesarFolosirea tehnologiei 7ply şi a unei grosimi corecte a materialului conduc la o distribuire optimă a căldurii reducând astfel şansele ca vasul dumneavoastră să se ardă. Un strat antiadeziv nu este necesar. Puteţi folosi obiecte ascuţite la tăierea şi amestecarea ingredientelor.Durabile şi igieniceToate tigăile wok de la Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafaţa este finisată folosind tehnologia SILVINOX® minimalizând astfel riscul de decolorare sau coroziune. Mânerele sudate din inox previn acumularea de mizerie sau resturi garantând un proces de gătit igienic.Eficienţă maximă pe toate tipurile de pliteTigăile wok pot fi folosite pe toate tipurile de plită, inclusiv cea cu inducţie. Folosind tehnologia unică Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de căldură fără a compromite eficienţa.Tigăi wok cu bază plată.Pe lângă tigăile wok cu o bază rotundă, Demeyere a mai dezvoltat şi tigăi wok cu bază plată ce sunt uşor de folosit pe orice tip de plită chiar fără un inel wok separat. Acest design este foarte practic în cazul unei plite cu inducţie. 

Stoc: 2

Puncte: 7105.89

Tigaie saute 7-Ply 14 cm - Demeyere
Pret: 508.00 Lei


Tigaie saute marca Demeyere, 14 cm diametru, 0,6 l capacita…

Tigaie saute 7-Ply 14 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie saute marca Demeyere, 14 cm diametru, 0,6 l capacitate, din material 7-PLY de 3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, sudat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tigaile saute (sote) sunt special create pentru prepararea celor mai fine sosuri, tocanitelor ori a legumelor, a carnii, a bundincii de orez si pentru topirea ciocolatei. Multi bucatari profesionisti adora sa lucreze cu ele din motive intemeiate. Fierberea inabusita si gatitul la foc mic sunt doua metode de a prepara mancarea foarte potrivit.Aveti nevoie de un capac din pyrex sau de unul din inox. Ambele tipuri de capac sunt folosite la gatitul la foc mic si la cel cu aburi. fiind recomandate pentru aceste metode de gatit sanatoase si economice.Mai jos aveti o serie de avantaje a acestor tigai saute:Material multistratificat de ultima generatieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime intre 3 si 3,3 mm distribuind caldura uniform de jos in sus pe intreaga suprafata a vasului.Prima tigaie saute igienica si durabilaDemeyere este singurul producator din lume care produce astfel de tigai. Acestea au aceleasi proprietati ca vechile vase din cupru mult mai grele si care necesita mai multa ingrijire, nemaifiind astfel potrivite pentru bucatariile noastre moderne. Pe langa acest aspect, toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (in functie de gama). Manerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantand un proces de gatire igienic.Forma conica ideala pentru sosuri delicateTigaile saute conice sunt perfect rotunjite la interior, ideale pentru amestecare si agitare.Nu doar functionale dar si esteticeDemeyere gaseste important a vinde oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect estetic deosebit, in procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national si international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalarea in masina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire.Tigaile saute Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba in orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta.  

Stoc: 2

Puncte: 5588

Tigaie saute 7-Ply 16 cm - Demeyere
Pret: 498.00 Lei


Tigaie saute marca Demeyere, 16 cm diametru, 1 l capacitate…

Tigaie saute 7-Ply 16 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie saute marca Demeyere, 16 cm diametru, 1 l capacitate, din material 7-PLY de 3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, sudat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tigaile saute (sote) sunt special create pentru prepararea celor mai fine sosuri, tocanitelor ori a legumelor, a carnii, a bundincii de orez si pentru topirea ciocolatei. Multi bucatari profesionisti adora sa lucreze cu ele din motive intemeiate. Fierberea inabusita si gatitul la foc mic sunt doua metode de a prepara mancarea foarte potrivit.Aveti nevoie de un capac din pyrex sau de unul din inox. Ambele tipuri de capac sunt folosite la gatitul la foc mic si la cel cu aburi. fiind recomandate pentru aceste metode de gatit sanatoase si economice.Mai jos aveti o serie de avantaje a acestor tigai saute:Material multistratificat de ultima generatieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime intre 3 si 3,3 mm distribuind caldura uniform de jos in sus pe intreaga suprafata a vasului.Prima tigaie saute igienica si durabilaDemeyere este singurul producator din lume care produce astfel de tigai. Acestea au aceleasi proprietati ca vechile vase din cupru mult mai grele si care necesita mai multa ingrijire, nemaifiind astfel potrivite pentru bucatariile noastre moderne. Pe langa acest aspect, toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (in functie de gama). Manerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantand un proces de gatire igienic.Forma conica ideala pentru sosuri delicateTigaile saute conice sunt perfect rotunjite la interior, ideale pentru amestecare si agitare.Nu doar functionale dar si esteticeDemeyere gaseste important a vinde oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect estetic deosebit, in procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national si international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalarea in masina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire.Tigaile saute Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba in orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta.  

Stoc: 1

Puncte: 5478

Tigaie saute 18 cm - Demeyere
Pret: 560.00 Lei


Tigaie saute marca Demeyere, 18 cm diametru, 1,4 l capacita…

Tigaie saute 18 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie saute marca Demeyere, 18 cm diametru, 1,4 l capacitate, din material 7-PLY de 3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, sudat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tigaile saute (sote) sunt special create pentru prepararea celor mai fine sosuri, tocanitelor ori a legumelor, a carnii, a bundincii de orez si pentru topirea ciocolatei. Multi bucatari profesionisti adora sa lucreze cu ele din motive intemeiate. Fierberea inabusita si gatitul la foc mic sunt doua metode de a prepara mancarea foarte potrivit.Aveti nevoie de un capac din pyrex sau de unul din inox. Ambele tipuri de capac sunt folosite la gatitul la foc mic si la cel cu aburi. fiind recomandate pentru aceste metode de gatit sanatoase si economice.Mai jos aveti o serie de avantaje a acestor tigai saute:Material multistratificat de ultima generatieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime intre 3 si 3,3 mm distribuind caldura uniform de jos in sus pe intreaga suprafata a vasului.Prima tigaie saute igienica si durabilaDemeyere este singurul producator din lume care produce astfel de tigai. Acestea au aceleasi proprietati ca vechile vase din cupru mult mai grele si care necesita mai multa ingrijire, nemaifiind astfel potrivite pentru bucatariile noastre moderne. Pe langa acest aspect, toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (in functie de gama). Manerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantand un proces de gatire igienic.Forma conica ideala pentru sosuri delicateTigaile saute conice sunt perfect rotunjite la interior, ideale pentru amestecare si agitare.Nu doar functionale dar si esteticeDemeyere gaseste important a vinde oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect estetic deosebit, in procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national si international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalarea in masina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire.Tigaile saute Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba in orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta.  

Stoc: 1

Puncte: 6160

Tigaie saute 20 cm - Demeyere
Pret: 638.01 Lei


Tigaie saute marca Demeyere, 20 cm diametru, 2 l capacitate…

Tigaie saute 20 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie saute marca Demeyere, 20 cm diametru, 2 l capacitate, din material 7-PLY de 3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, sudat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tigaile saute (sote) sunt special create pentru prepararea celor mai fine sosuri, tocanitelor ori a legumelor, a carnii, a bundincii de orez si pentru topirea ciocolatei. Multi bucatari profesionisti adora sa lucreze cu ele din motive intemeiate. Fierberea inabusita si gatitul la foc mic sunt doua metode de a prepara mancarea foarte potrivit.Aveti nevoie de un capac din pyrex sau de unul din inox. Ambele tipuri de capac sunt folosite la gatitul la foc mic si la cel cu aburi. fiind recomandate pentru aceste metode de gatit sanatoase si economice.Mai jos aveti o serie de avantaje a acestor tigai saute:Material multistratificat de ultima generatieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime intre 3 si 3,3 mm distribuind caldura uniform de jos in sus pe intreaga suprafata a vasului.Prima tigaie saute igienica si durabilaDemeyere este singurul producator din lume care produce astfel de tigai. Acestea au aceleasi proprietati ca vechile vase din cupru mult mai grele si care necesita mai multa ingrijire, nemaifiind astfel potrivite pentru bucatariile noastre moderne. Pe langa acest aspect, toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (in functie de gama). Manerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantand un proces de gatire igienic.Forma conica ideala pentru sosuri delicateTigaile saute conice sunt perfect rotunjite la interior, ideale pentru amestecare si agitare.Nu doar functionale dar si esteticeDemeyere gaseste important a vinde oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect estetic deosebit, in procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national si international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalarea in masina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire.Tigaile saute Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba in orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta.  

Stoc: 1

Puncte: 7018.11

Tigaie saute 7-Ply 24 cm - Demeyere
Pret: 712.00 Lei


Tigaie saute marca Demeyere, 24 cm diametru, 3,3 l capacita…

Tigaie saute 7-Ply 24 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie saute marca Demeyere, 24 cm diametru, 3,3 l capacitate, din material 7-PLY de 3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, sudat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Apollo pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tigaile saute (sote) sunt special create pentru prepararea celor mai fine sosuri, tocanitelor ori a legumelor, a carnii, a bundincii de orez si pentru topirea ciocolatei. Multi bucatari profesionisti adora sa lucreze cu ele din motive intemeiate. Fierberea inabusita si gatitul la foc mic sunt doua metode de a prepara mancarea foarte potrivit.Aveti nevoie de un capac din pyrex sau de unul din inox. Ambele tipuri de capac sunt folosite la gatitul la foc mic si la cel cu aburi. fiind recomandate pentru aceste metode de gatit sanatoase si economice.Mai jos aveti o serie de avantaje a acestor tigai saute:Material multistratificat de ultima generatieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime intre 3 si 3,3 mm distribuind caldura uniform de jos in sus pe intreaga suprafata a vasului.Prima tigaie saute igienica si durabilaDemeyere este singurul producator din lume care produce astfel de tigai. Acestea au aceleasi proprietati ca vechile vase din cupru mult mai grele si care necesita mai multa ingrijire, nemaifiind astfel potrivite pentru bucatariile noastre moderne. Pe langa acest aspect, toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (in functie de gama). Manerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantand un proces de gatire igienic.Forma conica ideala pentru sosuri delicateTigaile saute conice sunt perfect rotunjite la interior, ideale pentru amestecare si agitare.Nu doar functionale dar si esteticeDemeyere gaseste important a vinde oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect estetic deosebit, in procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national si international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalarea in masina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire.Tigaile saute Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba in orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta.  

Stoc: 1

Puncte: 7832

Tigaie wok 7-Ply 36 cm - Demeyere
Pret: 975.00 Lei


Tigaie wok cu baza plata marca Demeyere, 36 cm diametru, 8.…

Tigaie wok 7-Ply 36 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie wok cu baza plata marca Demeyere, 36 cm diametru, 8.5 l capacitate, din material 7-PLY de 2,3 mm grosime, cu exterior finisat mat si 2 manere sudate din inox 18/10.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Se poate folosi la toate tipurile de plita. Nu se foloseste la microunde.Face parte din gama Demeyere Specialties pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Mul?…Β?i consider?„?’ buc?„?’t?„?’ria chinezeasc?„?’ ca fiind cea mai bun?„?’ din lume. Este cu siguran?…Β??„?’ cea mai veche, cea mai complet?„?’ ?…?Έi cea mai sofisticat?„?’ cu o tradi?…Β?ie ce ne poart?„?’ cu mai bine de 3000 de ani în urm?„?’. Preg?„?’tirea ingredientelor este o etap?„?’ foarte important?„?’, g?„?’tirea se face rapid ?…?Έi cu foarte pu?…Β?ine fluide. Rezultatele sunt foarte gustoase dar ?…?Έi foarte bogate nutri?…Β?ional. Tehnica de amestecare ?…?Έi rasturnare rapid?„?’ a ingredientelor în foarte pu?…Β?in ulei, aflate într-un recipient foarte încins poart?„?’ numele de “stir-frying” sau metoda „chao” ori „chow” dup?„?’ cum o numesc chinezii. Aceasta este folosit?„?’ la prepararea legumelor, a c?„?’rnii de pas?„?’re ori pe?…?Έte.Tigaia wok este relativ sub?…Β?ire, cu o form?„?’ semi-circular?„?’ de 25-40 cm în diametru, fiind folosit?„?’ în majoritatea ?…Β??„?’rilor orientale. Mai poart?„?’ denumiri ca Wayan, Karachi ori Kuali. De obicei este f?„?’cut?„?’ din o?…Β?el, font?„?’, aluminiu (cu sau f?„?’r?„?’ strat antiadeziv) ori inox. Toate aceste materiale produc rezultate mai mult sau mai pu?…Β?in bune ?…?Έi în totdeauna au unul sau mai multe dezavantaje.Tig?„?’ile wok moderne Demeyere au fost proiectate pentru a atenua toate aceste dezavantaje ale altor materiale satisf?„?’când cele mai înalte a?…?Έtept?„?’ri. Tigaile wok Demeyere folosesc tehnologia 7ply: format dintr-o baza groasa de 2.3 mm cu miez de aluminiu. Tehnologia speciala de realizare a acestor tigai permite obtinerea unei temperaturi mari la baza tigaii dar ceva mai reduse pe marginile ei, perfect pentru metoda  de gatit  „stir-fry”.Stratul antiadeziv nu este necesar Folosirea tehnologiei 7ply ?…?Έi a unei grosimi corecte a materialului conduc la o distribuire optim?„?’ a c?„?’ldurii reducând astfel ?…?Έansele ca vasul dumneavoastr?„?’ s?„?’ se ard?„?’. Un strat antiadeziv nu este necesar. Pute?…Β?i folosi obiecte ascu?…Β?ite la t?„?’ierea ?…?Έi amestecarea ingredientelor.Durabile ?…?Έi igienice Toate tig?„?’ile wok de la Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafa?…Β?a este finisat?„?’ folosind tehnologia SILVINOX® minimalizând astfel riscul de decolorare sau coroziune. Mânerele sudate din inox previn acumularea de mizerie sau resturi garantând un proces de g?„?’tit igienic.Eficien?…Β??„?’ maxim?„?’ pe toate tipurile de plite Tig?„?’ile wok pot fi folosite pe toate tipurile de plit?„?’, inclusiv cea cu induc?…Β?ie. Folosind tehnologia unic?„?’ Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de c?„?’ldur?„?’ f?„?’r?„?’ a compromite eficien?…Β?a.Tig?„?’i wok cu baz?„?’ plat?„?’. Pe lâng?„?’ tig?„?’ile wok cu o baz?„?’ rotund?„?’, Demeyere a mai dezvoltat ?…?Έi tig?„?’i wok cu baz?„?’ plat?„?’ ce sunt u?…?Έor de folosit pe orice tip de plit?„?’ chiar f?„?’r?„?’ un inel wok separat. Acest design este foarte practic în cazul unei plite cu induc?…Β?ie. 

Stoc: 3

Puncte: 10725

Tigaie 7-Ply 32 cm - Demeyere
Pret: 1044.00 Lei


Tigaie marca Demeyere, 32 cm diametru, din material 7-PLY d…

Tigaie 7-Ply 32 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie marca Demeyere, 32 cm diametru, din material 7-PLY de 4,8 mm grosime, cu exterior finisat mat si maner sudat din inox 18/10.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaj special Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Se poate folosi la toate tipurile de plita. Nu se foloseste la microunde.Face parte din gama Demeyere-Skillets pe care o puteti vizualiza AICI. Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tehnica de prăjire se defineşte ca fiind procesul de încălzire a preparatului la temperaturi de peste 180°C. Suprafaţa alimentului se usucă iar conţinutul de apă al acestuia scade treptat de la exterior catre interior oferind aromă şi culoare.Demeyere este convins că prăjirea în cele mai bune condiţii se face în tigăi fără strat antiadeziv. Folosind tigaia corectă, împreună cu sfaturile noastre de mai jos veţi obţine rezultate optime din punct de vedere calitativ: setaţi temperatura la maxim şi topiti un pic de unt in tigaie când untul a prins o culoare galbui-maroniu, reduceţi temperatura cu 50%. asteptaţi circa 10 secunde puneţi preparatul în tigaie atunci când porii s-au uscat (după aprox. 1,5min) preparatul dumneavoastră se va desprinde cu usurinţă şi astfel va putea fi întors.Toate tigăile Demeyere sunt foarte uşor de utilizat şi de curăţat. Fiecare dintre acestea are un capac ce i se potriveşte iar prin tehnologia folosită, mânerele rămân suficient de reci pentru a fi manevrate în siguranţă. 

Stoc: 3

Puncte: 11484

Tigaie saute 20 cm - Demeyere
Pret: 720.00 Lei


Tigaie saute marca Demeyere, 20 cm diametru, 2 l capacitate…

Tigaie saute 20 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie saute marca Demeyere, 20 cm diametru, 2 l capacitate, din material 7-PLY de 3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, turnat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Atlantis pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI. Sfaturi:Tehnica de prăjire se defineşte ca fiind procesul de încălzire a preparatului la temperaturi de peste 180°C. Suprafaţa alimentului se usucă iar conţinutul de apă al acestuia scade treptat de la exterior catre interior oferind aromă şi culoare.Demeyere este convins că prăjirea în cele mai bune condiţii se face în tigăi fără strat antiadeziv. Folosind tigaia corectă, împreună cu sfaturile noastre de mai jos veţi obţine rezultate optime din punct de vedere calitativ: setaţi temperatura la maxim şi topiti un pic de unt in tigaie când untul a prins o culoare galbui-maroniu, reduceţi temperatura cu 50%. asteptaţi circa 10 secunde puneţi preparatul în tigaie atunci când porii s-au uscat (după aprox. 1,5min) preparatul dumneavoastră se va desprinde cu usurinţă şi astfel va putea fi întors.Toate tigăile Demeyere sunt foarte uşor de utilizat şi de curăţat. Fiecare dintre acestea are un capac ce i se potriveşte iar prin tehnologia folosită, mânerele rămân suficient de reci pentru a fi manevrate în siguranţă.

Stoc: 1

Puncte: 7920

Tigaie saute 22 cm - Demeyere
Pret: 798.00 Lei


Tigaie saute marca Demeyere, 22 cm diametru, 2,5 l capacita…

Tigaie saute 22 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie saute marca Demeyere, 22 cm diametru, 2,5 l capacitate, din material 7-PLY de 3,3 mm grosime, cu aspect mat, cu maner lung din inox, turnat.Peretii vasului sunt formati, incepand de la interior, dintr-un strat extern din inox 18/10, 2 straturi interne mai groase din aluminiu, care cuprind un strat median intern gros din aliaj de aluminiu, si 3 straturi din aliaje speciale Triplinduc®. Suprafata este finisata cu ajutorul tehnologiei SILVINOX®.Termen de garantie 30 ani pentru uz casnic, 10 ani pentru uz profesional.Face parte din gama Demeyere-Atlantis pe care o puteti vizualiza AICI.Pentru mai multe detalii privind tehnologia Ply click AICI.Tigaile saute (sote) sunt special create pentru prepararea celor mai fine sosuri, tocanitelor ori a legumelor, a carnii, a bundincii de orez si pentru topirea ciocolatei. Multi bucatari profesionisti adora sa lucreze cu ele din motive intemeiate. Fierberea inabusita si gatitul la foc mic sunt doua metode de a prepara mancarea foarte potrivit. Mai jos aveti o serie de avantaje a acestor tigai saute:Material multistratificat de ultima generatieMaterialul multistratificat 7-Ply are o grosime între 3 şi 3,3 mm distribuind caldura uniform de jos în sus pe întreaga suprafata a vasului.Prima tigaie saute igienica şi durabilaDemeyere este singurul producator din lume care produce astfel de tigai. Acestea au aceleaşi proprietati ca vechile vase din cupru mult mai grele şi care necesita mai multa îngrijire, nemaifiind astfel potrivite pentru bucatariile noastre moderne. Pe langa acest aspect, toate produsele Demeyere sunt fabricate din inox 18/10 iar suprafetele sunt  finisate folosind tehnologiile BRINOX® sau SILVINOX® (în functie de gama). Mânerele sudate din inox previn acumularea de resturi garantând un proces de gatire igienic.Forma conica ideala pentru sosuri delicateTigaile saute conice sunt perfect rotunjite la interior, ideale pentru amestecare şi agitare.Nu doar functionale dar şi esteticeDemeyere gaseşte important a vinde oale, cratite sau tigai ce beneficiaza de un aspect estetic deosebit, în procesul de design fiind implicati designeri renumiti la nivel national şi international. Toate produsele Demeyere sunt rezistente la spalarea în maşina de spalat vase, uzura profesionala ori semi-profesionala. Mai mult, Demeyere ofera produselor sale o garantie de 30 de ani.Eficienta maxima pe toate suprafetele de gatire.Tigaile saute Demeyere sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inductie. Datorita folosirii tehnologiei Triplinduc® se poate schimba în orice moment sursa de caldura fara a compromite eficienta.

Stoc: 1

Puncte: 8778

Tigaie 32 cm - Demeyere
Pret: 289.00 Lei


Tigaie marca Demeyere, 32 cm diametru, din inox finisat mat…

Tigaie 32 cm - Demeyere

Descriere:  Tigaie marca Demeyere, 32 cm diametru, din inox finisat mat, cu maner sudat din inox 18/10.Baza vasului are 4 mm grosime si este aplicata tehnologia Triplinduc®.Se poate spala la masina de spalat vase.Termen de garantie 2 ani.Acest produs face parte din gama Demeyere Resto pe care o puteti vizualiza AICI.Tehnica de prăjire se defineşte ca fiind procesul de încălzire a preparatului la temperaturi de peste 180°C. Suprafaţa alimentului se usucă iar conţinutul de apă al acestuia scade treptat de la exterior catre interior oferind aromă şi culoare.Demeyere este convins că prăjirea în cele mai bune condiţii se face în tigăi fără strat antiadeziv. Folosind tigaia corectă, împreună cu sfaturile noastre de mai jos veţi obţine rezultate optime din punct de vedere calitativ: setaţi temperatura la maxim şi topiti un pic de unt in tigaie; când untul a prins o culoare galbui-maroniu, reduceţi temperatura cu 50%; asteptaţi circa 10 secunde; puneţi preparatul în tigaie; atunci când porii s-au uscat (după aprox. 1,5min) preparatul dumneavoastră se va desprinde cu usurinţă şi astfel va putea fi întors;Toate tigăile Demeyere sunt foarte uşor de utilizat şi de curăţat. Fiecare dintre acestea are un capac ce i se potriveşte iar prin tehnologia folosită, mânerele rămân suficient de reci pentru a fi manevrate în siguranţă.

Stoc: 9

Puncte: 3179


Continut cos Contul meu

utilizator

parola


Am uitat datele de intrare

Nu esti membru? Pentru a salva, nota si distribui retete


SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...