Catalogul de produse la-baguette.roProducator Glasslock


Total produse marca "Glasslock": 7

Produsele sunt afisate dupa pret in ordine crescatoare

Set caserole 5 piese - Glasslock
Pret: 120.00 Lei


Set caserole 5 piese, format din 4 caserole cu capac marca G…

Set caserole 5 piese - Glasslock

Descriere: Set caserole 5 piese, format din 4 caserole cu capac marca Glasslock, din sticla speciala, rezistenta la temperaturi intre -20 si +120 °C, avand capacitatea de 150 ml, si o lingura de silicon.Produsele Glasslock sunt dintr-o sticla speciala, de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Nu contin BPA (Bisfenol A, substanta organica foarte daunatoare pentru corpul uman ce intra in componenta unor materiale plastice) fiind 100% sigure pentru sanatate.Se pot folosi atat in frigider cat si la microunde (fara capac). Nu se folosesc in cuptor.

Stoc: 25

Puncte: 1320

Caserola 150 ml din sticla - Glasslock
Pret: 21.00 Lei


Caserola rectangulara cu capac marca Glasslock, 150ml capaci…

Caserola 150 ml din sticla - Glasslock

Descriere: Caserola rectangulara cu capac marca Glasslock, 150ml capacitate, dimensiuni 10 x 6,5 x 4,5 cm, din sticla speciala, rezistenta la temperaturi intre -20 si +120°C.Produsele Glasslock sunt dintr-o sticla speciala, de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Nu contin BFA (Biosfenol A, substanta organica foarte daunatoare pentru corpul uman ce intra in componenta unor materiale plastice) fiind 100% sigure pentru sanatate.Capacul din plastic prevazut cu o garnitura din silicon, permite obtinerea unei inchideri etanse, impiedicand varsarea lichidelor si pastrand valorile nutritive si prospetimea alimentelor un timp mai indelungat.Se poate folosi atat in frigider cat si la microunde (fara capac). Nu se foloseste in cuptor.Se poate spala la masina de spalat vase.

Stoc: 20

Puncte: 231

Caserola 400 ml din sticla - Glasslock
Pret: 26.00 Lei


Caserola rectangulara cu capac marca Glasslock, 400ml capaci…

Caserola 400 ml din sticla - Glasslock

Descriere: Caserola rectangulara cu capac marca Glasslock, 400ml capacitate, dimensiuni 14,5 x 10 x 4,5 cm, din sticla speciala, rezistenta la temperaturi intre -20 si +120°C.Produsele Glasslock sunt dintr-o sticla speciala, de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Nu contin BFA (Biosfenol A, substanta organica foarte daunatoare pentru corpul uman ce intra in componenta unor materiale plastice) fiind 100% sigure pentru sanatate.Capacul din plastic prevazut cu o garnitura din silicon, permite obtinerea unei inchideri etanse, impiedicand varsarea lichidelor si pastrand valorile nutritive si prospetimea alimentelor un timp mai indelungat.Se poate folosi atat in frigider cat si la microunde (fara capac). Nu se foloseste in cuptor.Se poate spala la masina de spalat vase.

Stoc: 5

Puncte: 286

Caserola 715 ml din sticla - Glasslock
Pret: 36.00 Lei


Caserola dreptunghiulara cu capac, marca Glasslock, 715 ml c…

Caserola 715 ml din sticla - Glasslock

Descriere: Caserola dreptunghiulara cu capac, marca Glasslock, 715 ml capacitate, dimensiuni 16,4 x 11,5 x 5,7 cm, din sticla speciala, rezistenta la temperaturi intre -20 si +120°C.Produsele Glasslock sunt dintr-o sticla speciala, de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Nu contin BPA (Bisfenol A, substanta organica foarte daunatoare pentru corpul uman ce intra in componenta unor materiale plastice), fiind 100% sigure pentru sanatate.Se poate folosi atat in frigider cat si la microunde (fara capac). Nu se foloseste in cuptor.Se poate spala la masina de spalat vase.

Stoc: 10

Puncte: 396

Caserola 1100 ml din sticla - Glasslock
Pret: 40.00 Lei


Caserola rectangulara cu capac marca Glasslock, 1100ml capac…

Caserola 1100 ml din sticla - Glasslock

Descriere: Caserola rectangulara cu capac marca Glasslock, 1100ml capacitate, dimensiuni 17,5 x 13 x 6,5 cm, din sticla speciala, rezistenta la temperaturi intre -20 si +120°C.Produsele Glasslock sunt dintr-o sticla speciala, de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Nu contin BFA (Biosfenol A, substanta organica foarte daunatoare pentru corpul uman ce intra in componenta unor materiale plastice) fiind 100% sigure pentru sanatate.Capacul din plastic prevazut cu o garnitura din silicon, permite obtinerea unei inchideri etanse, impiedicand varsarea lichidelor si pastrand valorile nutritive si prospetimea alimentelor un timp mai indelungat.Se poate folosi atat in frigider cat si la microunde (fara capac). Nu se foloseste in cuptor.Se poate spala la masina de spalat vase.

Stoc: 7

Puncte: 440

Caserola 2200 ml din sticla - Glasslock
Pret: 91.00 Lei


Caserola dreptunghiulara cu capac, marca Glasslock, 2200 ml…

Caserola 2200 ml din sticla - Glasslock

Descriere: Caserola dreptunghiulara cu capac, marca Glasslock, 2200 ml capacitate, dimensiuni 30,8 x 18,5 x 6,2 cm, din sticla speciala, rezistenta la temperaturi intre -20 si +120°C.Produsele Glasslock sunt dintr-o sticla speciala, de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Nu contin BPA (Bisfenol A, substanta organica foarte daunatoare pentru corpul uman ce intra in componenta unor materiale plastice), fiind 100% sigure pentru sanatate.Capacul din plastic, prevazut cu o garnitura din silicon, permite obtinerea unei inchideri etanse, impiedicand varsarea lichidelor si pastrand valorile nutritive si prospetimea alimentelor un timp mai indelungat.Se poate folosi in frigider, la microunde (fara capac) si, de asemenea, in cuptor.Se poate spala la masina de spalat vase.

Stoc: 12

Puncte: 1001

Caserola 970 ml din sticla - Glasslock
Pret: 51.00 Lei


Caserola dreptunghiulara cu capac, marca Glasslock, 970 ml c…

Caserola 970 ml din sticla - Glasslock

Descriere: Caserola dreptunghiulara cu capac, marca Glasslock, 970 ml capacitate, dimensiuni 17,7 x 13,1 x 6,8 cm, din sticla speciala, rezistenta la temperaturi intre -20 si +120°C.Produsele Glasslock sunt dintr-o sticla speciala, de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Nu contin BPA (Bisfenol A, substanta organica foarte daunatoare pentru corpul uman ce intra in componenta unor materiale plastice), fiind 100% sigure pentru sanatate.Capacul din plastic, prevazut cu o garnitura din silicon, permite obtinerea unei inchideri etanse, impiedicand varsarea lichidelor si pastrand valorile nutritive si prospetimea alimentelor un timp mai indelungat.Se poate folosi in frigider, la microunde (fara capac) si, de asemenea, in cuptor.Se poate spala la masina de spalat vase.

Stoc: 11

Puncte: 561


Continut cos Contul meu

utilizator

parola


Am uitat datele de intrare

Nu esti membru? Pentru a salva, nota si distribui retete


SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...