Catalogul de produse la-baguette.ro



Producator Miyabi


Total produse marca "Miyabi": 4

Produsele sunt afisate dupa pret in ordine crescatoare

Cutit Shotoh 13 cm 7000D - Miyabi
Pret: 722.01 Lei


Cutit Shotoh pentru decojit si curatat, marca Miyabi, cu lam…

Cutit Shotoh 13 cm 7000D - Miyabi

Descriere: Cutit Shotoh pentru decojit si curatat, marca Miyabi, cu lama de 13 cm rezistenta la coroziune si socuri.Caracteristici:-  Lama simetrica din otel special CMV60 rezistent la coroziune si socuri (are in compozitia sa Cobalt pentru un plus de rezistenta la coroziune, Molibden pentru duritate sporita si Vanadiu pentru pastrarea ascutimii taisului timp indelungat) imbracata in 32 straturi de inox special cu un design similar lamelor de Damasc.- Lama Honbazuke ultra-ascutita pe ambele fete (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze);- Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica;- Maner Micarta solid si usor de curatat din material sintetic multistratificat impregnat in rasini, in combinatie cu inox.Face parte din gama Miyabi 7000 D (pentru vizualizare click AICI).Pentru rezultate optime privind ascutirea si finisarea cutitelor din gama Miyabi 7000 D se recomanda folosirea pietrelor de aici.Pentru mai multe detalii privind cutitele japoneze Miyabi ZWILLING JA HENCKELS click AICI.

Stoc: 2

Puncte: 7942.11

Cutit Chutoh 16 cm 7000D - Miyabi
Pret: 825.00 Lei


Cutit Chutoh pentru carne, marca Miyabi, cu lama de 16 cm re…

Cutit Chutoh 16 cm 7000D - Miyabi

Descriere: Cutit Chutoh pentru carne, marca Miyabi, cu lama de 16 cm rezistenta la coroziune si socuri.Caracteristici:-  Lama simetrica din otel special CMV60 rezistent la coroziune si socuri (are in compozitia sa Cobalt pentru un plus de rezistenta la coroziune, Molibden pentru duritate sporita si Vanadiu pentru pastrarea ascutimii taisului timp indelungat) imbracata in 32 straturi de inox special cu un design similar lamelor de Damasc.- Lama Honbazuke ultra-ascutita pe ambele fete (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze);- Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica;- Maner Micarta solid si usor de curatat din material sintetic multistratificat impregnat in rasini, in combinatie cu inox.Face parte din gama Miyabi 7000 D (pentru vizualizare click AICI).Pentru rezultate optime privind ascutirea si finisarea cutitelor din gama Miyabi 7000 D se recomanda folosirea pietrelor de aici.Pentru mai multe detalii privind cutitele japoneze Miyabi ZWILLING JA HENCKELS click AICI.

Stoc: 2

Puncte: 9075

Cutit Gyutoh 20 cm 7000D - Miyabi
Pret: 1034.00 Lei


Gyutoh, cutitul bucatarului japonez, marca Miyabi, cu lama d…

Cutit Gyutoh 20 cm 7000D - Miyabi

Descriere: Gyutoh, cutitul bucatarului japonez, marca Miyabi, cu lama de 20 cm rezistenta la coroziune si socuri.Caracteristici:-  Lama simetrica din otel special CMV60 rezistent la coroziune si socuri (are in compozitia sa Cobalt pentru un plus de rezistenta la coroziune, Molibden pentru duritate sporita si Vanadiu pentru pastrarea ascutimii taisului timp indelungat) imbracata in 32 straturi de inox special cu un design similar lamelor de Damasc.- Lama Honbazuke ultra-ascutita pe ambele fete (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze);- Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica;- Maner Micarta solid si usor de curatat din material sintetic multistratificat impregnat in rasini, in combinatie cu inox.Face parte din gama Miyabi 7000 D (pentru vizualizare click AICI).Pentru rezultate optime privind ascutirea si finisarea cutitelor din gama Miyabi 7000 D se recomanda folosirea pietrelor de aici.Pentru mai multe detalii privind cutitele japoneze Miyabi ZWILLING JA HENCKELS click AICI.

Stoc: 3

Puncte: 11374

Cutit Santoku 18 cm 7000D - Miyabi
Pret: 1150.00 Lei


Santoku, cutitul bucatarului japonez, marca Miyabi, cu lama…

Cutit Santoku 18 cm 7000D - Miyabi

Descriere: Santoku, cutitul bucatarului japonez, marca Miyabi, cu lama de 18 cm rezistenta la coroziune si socuri.Caracteristici:-  Lama simetrica din otel special CMV60 rezistent la coroziune si socuri (are in compozitia sa Cobalt pentru un plus de rezistenta la coroziune, Molibden pentru duritate sporita si Vanadiu pentru pastrarea ascutimii taisului timp indelungat) imbracata in 32 straturi de inox special cu un design similar lamelor de Damasc.- Lama Honbazuke ultra-ascutita pe ambele fete (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze);- Lama cutitului prelungita in maner in mod traditional "D-handle", pentru balans perfect si utilizare ergonomica;- Maner Micarta solid si usor de curatat din material sintetic multistratificat impregnat in rasini, in combinatie cu inox.Face parte din gama Miyabi 7000 D (pentru vizualizare click AICI).Pentru rezultate optime privind ascutirea si finisarea cutitelor din gama Miyabi 7000 D se recomanda folosirea pietrelor de aici.Pentru mai multe detalii privind cutitele japoneze Miyabi ZWILLING JA HENCKELS click AICI.

Stoc: 4

Puncte: 12650


Continut cos Contul meu

utilizator

parola


Am uitat datele de intrare

Nu esti membru? Pentru a salva, nota si distribui retete


SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...