Promotia www.la-baguette.ro



Promotia La-Baguette

Pasiunea pentru gatit se masoara de acum in Puncte Baguette Cadou! Trimite-ne cele mai gustoase si apetisante retete culinare, iar noi iti oferim in schimb Puncte Baguette Cadou (PBC) cu ajutorul carora poti achizitiona vase si ustensile de bucatarie din magazinul nostru.

Este foarte simplu sa acumulezi Puncte Baguette Cadou, trebuie doar sa ai chef de gatit si sa "imparti" cu noi fiecare fel de mancare pe care il pregatesti! Mai jos afli cele mai importante informatii despre Punctele Baguette Cadou.



Inregistreaza-te acum

Primesti automat 100 PBC la inregistrare!



Arata mai multe detalii despre promotia La-Baguette

Ce sunt Punctele Baguette Cadou?

Punctele Baguette Cadou, denumite pe scrut PBC, sunt recompense virtuale pe care le acordam utilizatorilor inregistrati care posteaza retete culinare sau intreprind anumite actiuni, precizate in Acordul de Termeni si Conditii.

Cum acumulez Punctele Baguette Cadou?

Puteti acumula PBC in urmatoarele situatii: 1. pentru inregistrare: in urma acestei actiuni primiti 100 PBC. 2. pentru incarcarea retetelor culinare cu poza: in urma acestei actiuni primiti PBC in functie de Statutul VIP in care va incadrati.

Doar retetele culinare care vor fi aprobate de catre echipa La Baguette vor fi rasplatite cu PBC.

Ce este Statutul VIP si cum il dobandesc?

Statutul VIP reprezinta o treapta pe care o puteti atinge in functie de numarul de retete culinare postate sau incarcate pe site. Puteti atinge, pe rand, 4 stadii, dupa cum urmeaza:

1. Bucatar amator: utilizatorii pot dobandi acest statut prin incarcarea unui numar de 1-200 de retete culinare.
2. Ajutor de Bucatar: utilizatorii pot dobandi acest statut prin incarcarea unui numar de 201-500 de retete culinare.
3. Bucatar: utilizatorii pot dobandi acest statut prin incarcarea unui numar de 501-1000 de retete culinare.
4. Sef Bucatar: utilizatorii pot dobandi acest statut prin incarcarea unui numar de 1001-2000 de retete culinare.

Modul de acordare al PBC pentru incarcarea retetelor culinare cu poza difera in functie de statutul VIP in care va incadrati si se face astfel:

1. Bucatar amator: utilizatorii care beneficiaza de acest statut primesc 11 PBC pentru incarcarea unei retete culinare cu poza.
2. Ajutor de bucatar: utilizatorii care beneficiaza de acest statut primesc 12 PBC pentru incarcarea unei retete culinare cu poza.
3. Bucatar: utilizatorii care beneficiaza de acest statut primesc 14 PBC pentru incarcarea unei retete culinare cu poza.
4. Sef Bucatar: utilizatorii care beneficiaza de acest statut primesc 16 PBC pentru incarcarea unei retete culinare cu poza.

Cand pot face prima comanda din magazinul La Baguette?

Poti face prima comanda de produse din magazinul La Baguette dupa ce acumulezi in contul tau un minim de 300 PBC. Punctele Baguette Cadou nu pot fi vandute sau transmise unui alt utilizator. Ele pot fi folosite doar in corelatie cu profilul/contul pe care au fost acumulate.

Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu branza si mere

Aluatul-untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul dupa care adaugam galbenusurile...

Gogosi cu struguri

Intr-un bol amestecam branza ,zaharul,cu ouale,adaugam faina,praful de...

Prajitura in dungi

Foile-intr-un vasa adaugam faina, sarea, zaharul, amoniacul, coaja de portocala, amestecam si...

Mere flambate cu nuca

Merele se curata si se taie bucati potrivite. Le adaugam intr-o cratita,adaugam stafidele...

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...