Ciocolata calda de casa


Home » Retete-bauturi » Bauturi-fara-alcool » Ciocolata calda de casa


Ciocolata calda de casa

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta bautura  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 690 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1116)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

50 g ciocolata, 2 cani de lapte, 2-3 picaturi esenta de vanilie, 1 praf de scortisoara, 4 linguri de frisca, 1 lingurita bomboane decorative, 4 biscuiti de casa cu cacao.


Mod de preparare:

Topesti ciocolata maruntita, adaugi laptele si vanilia si lasi la foc mic pana se omogenizeaza, fara sa fiarba. Iei vasul de pe foc si continui sa amesteci pana ce amestecul devine spumos. Torni compozitia in cani, pui deasupra putina frisca, presari scortisoara si bomboane decorative si servesti cu biscuiti.



0
Comentarii si intrebari la: Ciocolata calda de casa

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

Clafoutis cu visine 2

Intr-un vas se amesteca faina cu zaharul si apoi se adauga ouale, unul cate unul si se...

Nutella de casa

Alunele de padure si curmalele se lasa la hidratat peste noapte sau macar cateva ore. Toate...

Sorbet de pepene rosu

Pulpa de pepene curatata bine de seminte si coaja si se mixeaza cu zaharul, sucul de lamaie...

Cartofi noi cu ciuperci

Cartofii noi bine spalati si se pun la fiert in coaja. Intre timp, intr-o lingura de unt se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...