Ciocolata calda de casa


Home » Retete-bauturi » Bauturi-fara-alcool » Ciocolata calda de casa


Ciocolata calda de casa

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta bautura  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 674 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1078)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

50 g ciocolata, 2 cani de lapte, 2-3 picaturi esenta de vanilie, 1 praf de scortisoara, 4 linguri de frisca, 1 lingurita bomboane decorative, 4 biscuiti de casa cu cacao.


Mod de preparare:

Topesti ciocolata maruntita, adaugi laptele si vanilia si lasi la foc mic pana se omogenizeaza, fara sa fiarba. Iei vasul de pe foc si continui sa amesteci pana ce amestecul devine spumos. Torni compozitia in cani, pui deasupra putina frisca, presari scortisoara si bomboane decorative si servesti cu biscuiti.



0
Comentarii si intrebari la: Ciocolata calda de casa

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Placinta cu carne

Foile de placinta se decongeleaza din timp, lent, in ritmul lor. Ceapa si usturoiul le tai...

Prajiturici de fasole

Cu o seara inainte de preparare se pune fasolea la inmuiat, a doua zi apa se arunca si se...

Rulouri cu crema de vanilie

Se intinde aluatul de foietaj. Se pune putina faina peste aluat si se intinde usor. Dupa ce...

Ciuperci cu patrunjel

Ciupercile se curata si se spala rapid, se taie daca sunt prea mari si se lasa la scurs. In...

Cartofi cu rosii la cuptor

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in coaja. Se lasa numai 20 minute si apoi se...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...