Home » Retete-culinare » Aluaturi-si-paine » Aluat de pizza
Aluat de pizza
Rating ( 2 voturi)
click pentru marirea imaginii.
Reteta trimisa de: admin
Reteta vizualizata de: 2212 ori
Vezi toate retetele bucatarului (526)Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu
Reteta testata
Ingrediente:
480 gr de faina alba
240 ml apa
1 lingura de ulei de masline
1 lingurita de sare
1 pliculet de drojdie uscata
Mod de preparare:
Daca detineti un aparat de facut paine, se pun toate ingredientele in aparat in urmatoarea ordine si se porneste aparatul la programul pentru facut aluat de pizza: apa, ulei de masline, sare, faina, drojdie. Daca faceti aluatul manual, se pune faina intr-un castron, se adauga treptat apa, uleiul de masline si sarea. Se amesteca putin ingredientele si apoi se adauga si drojdia. Se framanta 10 minute. Trebuie sa rezulte un aluat mai tare. Daca este nevoie, se mai poate adauga putina faina. Se acopera castronul cu un servet de bucatarie si se pune la cald pentru 30 de minute ca sa creasca.
Nu exista comentarii la acest articol!
Adaugati un comentariu!ALTE RETETE CULINARE DIN CATEGORIA: Aluaturi si paine
Alte retete culinare din categoria Aluaturi si paine

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.
trimite o reteta
Follow @La_Baguette
Ne gasesti si pe