Aluat fraged


Home » Retete-culinare » Aluaturi-si-paine » Aluat fraged


Aluat fraged

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: eminul


Reteta vizualizata de: 1643 ori

Vezi toate retetele bucatarului (459)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

500g faina
1 pahar apa calda
25g drojdie
1 lingura zahar
2 linguri ulei
1 lingurita sare


Mod de preparare:

Faina, apa, drojdia, sarea si uleiul se framanta pana se obtine un aluat mai tare. Dupa care se lasa la cald la dospit 30 mnin. Se incalzeste bine cuptorul dupa care se intinde coca ca o placinta, intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se acopera cu ingredinete dupa gust dupa care se lasa la cuptor 30 min. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Aluat fraged

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Turte

Faina cernuta am amestecat-o cu sarea si bicarbonatul. Am adaugat treptat laptele batut,...

Paine de casa fara e-uri

Puneți făina și sarea într-vas mare, cu capac. Dizolvați drojdia în 25 ml de...

Melci cu nuca si cacao

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat oul cu laptele caldut, zaharul si esenta de...

Cornuri de bratislava (pozsonyi kifli)

Mai intai am pregatit aluatul: laptele l-am incalzit usor, apoi am pus drojdia in el, lasand...

Cozonac fara framantare

Faina, ouale si drojdia le-am lasat sa ajunga la temperatura camerei. Faina am cernut-o de...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...