Aperitive si gustari


Aperitive si gustari


Afine
Alune
Ananas
Andive
Anghinare
Ardei
Avocado
Bacon
Banane
Branza
Branza Cedar
Branza Ricotta
Broccoli
Busuioc
Cacao
Cafea
Caise
Capere
Capsuni
Carnati
Cartofi
Cartofi dulci
Cas
Cascaval
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Cirese
Ciuperci
Conopida
Creier de porc
Creveti
Curcan
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Faina
Fasole
Fasole verde
Ficat de curcan
Ficat de gasca
Ficat de porc
Ficat de pui
Ficat de rata
Ficat de vita
Frisca
Ghimbir
Gogosar
Gris
Gulie
Hrean
Iaurt
Icre
Kiwi
Lamaie
Lapte
Linte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miel
Miere
Migdale
Morcovi
Mozzarella
Naut
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Pepene rosu
Pere
Peste
Peste afumat
Piersici
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Prune
Pui
Raci
Rata
Ridichi
Rosii
Rozmarin
Rucola
Salata
Salvie
Scoici
Sfecla
Smantana
Soia
Spanac
Sparanghel
Stafide
Stevie
Struguri
Surimi
Telina
Tofu
Unt
Urda
Urzici
Usturoi
Vanat
Varza
Vinete
Visine
Vita
Zmeura
mandarine

Au fost gasite: 839 inregistrari



Sunca fiarta in zeama de varza

Zeama de varza se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, cimbru si fulgii de ardei. Cand a...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Sandvis motan

Se unge felia de paine cu unt si se pune felia de salam. Din cascaval taiem urechile si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mitinita

Chifle umplute cu legume si oua de prepelita

Din faina, drojdie, lapte caldut, sare si ulei facem un aluat pe care il lasam la crescut timp...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Briose cu cascaval si masline

Intr-un castron amestecam bine laptele, ouale si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina cu...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de LALY

Ciuperci umplute

Se iau ciupercile si se curata, dupa care se spala bine cu apa rece. Li se vor taia coditele,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Alice_ciobanu

Salata de conopida

Puneti florile de conopida in apa clocotita cu sare si fierbeti-le 5 minute. Amestecati iaurtul...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Fasole batuta

Am pus fasolea in apa rece si am lasat-o o zi (de seara, pana a doua zi seara), schimband apa de...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Rulada tricolora

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile. Mixam albusurile cu un praf de sare,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de daniela-86

Covrigei pentru bere

Se sfarama drojdia intr-o cana si se amesteca cu un varf de zahar si putin lapte. Se lasa la...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Chifle cu orez si linte

Se pun orezul, lintea si supa la fiert. Cand dau in clocot, se micsoreaza flacara se acopera si...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de paulamadalina

Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan

Carne de iepure se dezoseza, se spala si se macina in robotul de bucatarie. Legumele se curata...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Papara cu somon

Punem tigaia la incins cu ulei sau unt. Ouale le punem in castronel, adaugam sare si piper,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Gheme cu ciuperci si carne

Ciupercile se curata, se spala si apoi se calesc in putin unt, apoi le scoatem pe un platou....

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Simona_22

Shakshuka

Incingem chimenul intr-o tigaie. Daca nu va place puteti sari peste etapa asta, totusi v-as...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii

Oua cu marar

Prajeste ouale ochi sau amesteca-le, tip jumari. Presara marar dupa cum iti place. Adauga sare...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de mitinita

Chifle cu telemea

Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se pun toate ingredientele pentru aluat in...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Georgiana

Mancare de urzici

Urzicile le-am ales de eventualele crengute sau frunzulite, apoi le-am spalat in mai multe ape,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Lecso, tocana ungureasca

Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt. Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de Sim0na

Oua gainuse

Ouale se fierb aproximativ 5 minute. Se lasa sa se raceasca. Se decojesc. Prentru a face unele...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie

Paine cu malai

Cerni faina intr-un castron. Separat amesteci drojdia cu zaharul, o lingurita rasa de faina,...

Retete-culinare » Aperitive si gustari

0 comentarii
trimisa de anaantonie



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Blinii cu ciuperci

Pentru clatite se amesteca toate ingredientele si se lasa aluatul sa se aseze timp de o ora....

Tzatziki grecesc

Amesteci uleiul cu usturoiul si condimentele, dupa care adaugi iaurtul. Cureti un castravete...

Soare crocant

Se pune oul la fiert in apa. Se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scoate cu grija...

Floare rosie

Se unge felia de paine cu un strat generos de branza topita. Iarba se face dintr/un fir de...

Buburuze vesele

Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu telemeaua bine zdrobita. Se taie rosia pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...