Briose cu branza si spanac


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Briose cu branza si spanac


Briose cu branza si spanac

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Sim0na


Reteta vizualizata de: 668 ori

Vezi toate retetele bucatarului (370)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta dietetica

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

250 g spanac congelat
3 oua
3 linguri pline branza dulce vaci
1 lingura plina urda sarata oi
3 linguri ardei gras congelat
3 fire ceapa verde
½ lingurita ardei iute tocat


Mod de preparare:

Spanacul l-am decongelat si l-am lasat la scurs. Intr-o tigaie am calit usor ceapa verde tocata marunt, apoi am adaugat ardeiul congelat si l-am calit si pe el, iar la final am pus spanacul scurs. Am lasat pe foc cateva minute pana s-au calit toate legumele si s-a evaporat tot lichidul. Intr-un bol am amestecat cele 3 oua cu cele doua tipuri de branzeturi. Am adaugat si spanacul calit, iar la final ardeiul macinat. Intr-o forma de briose am pus hartiute, am pulverizat cu ulei, apoi am pus amestecul. In fiecare forma am pus cate o rondea de cremwusti si am dat tava la cuptor pentru 30 minute. Pofta buna va doresc.



0
Comentarii si intrebari la: Briose cu branza si spanac

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...