Cartofi umpluti cu branza


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Cartofi umpluti cu branza


Cartofi umpluti cu branza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1112 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de luni
Meniul de luni
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

1, 2 kg de cartofi
150 gr de branza de vaci
2 oua
3 felii de paine
50 gr de unt
1 legatura de marar verde
sare
piper
100 ml de smantana
50 ml de lapte
50 gr branza de oi sau telemea de vaca
50 gr de cascaval


Mod de preparare:

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi si cu coaja. Se lasa pana cand sunt fierti pe jumatate. Se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie jumatati. Cu grija, cu o lingurita sau un cutit se scobeste miezul fiecarul cartof si se pun intr-o tava unsa cu unt, unul langa altul. Se face apoi umplutura dintr-un ou, branza de vaci, branza de oi, feliile de paine inmuiate in lapte, sare, piper, mararul tocat marunt, jumatate din cantitatea de smantana si miezul de la cartofi. Se omogenizeaza si cu o lingura se umplu cartofii. Oul ramas se bate cu o furculita si se amesteca cu cascavalul ras. Amestecul se toarna peste cartofii din tava cu o lingura. Se baga tava in cuptorul incins in prealabil si se lasa 15-20 de minute. Cartofii se servesc calzi si stropiti cu smantana.



0
Comentarii si intrebari la: Cartofi umpluti cu branza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...