Chifle cu branza la cuptor


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Chifle cu branza la cuptor


Chifle cu branza la cuptor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2634 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de vineri
Meniul de sambata
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

6 chifle
200 gr de branza telemea
150 gr de smantana
200 ml de lapte
75 gr unt
piper
unt pentru uns tava


Mod de preparare:

Se taie chiflele jumatati, ca pentru hamburgher. Se scoate din fiecare jumatate putin miez. Intr-o farfurie adanca se pune laptele si se inmoaie miezul de chifla si fiecare jumatate. Din miezul de paine se face umplutura, impreuna cu jumatate din cantitatea de branza rasa si piper. Untul se taie in 12 bucatele. In fiecare jumatate de chifla, in scobitura facuta mai devreme, se pune cate o lingura din compozitia de branza. Se aseaza una langa alta bucatile de chifla intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor cateva minute, pana cand untul se topeste, apoi se toarna deasupra smantana batuta cu o furculita si se presara uniform cealalta jumatate din branza rasa. Se lasa la cuptor pana cand se rumenesc usor deasupra. Se servesc fierbinti.



0
Comentarii si intrebari la: Chifle cu branza la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...