Ciuperci umplute


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Ciuperci umplute


Ciuperci umplute

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Alice_ciobanu


Reteta vizualizata de: 1509 ori

Vezi toate retetele bucatarului (6)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

20 de ciuperci, 1 ceapa mica, 1 ou, sare, piper, delikat, ulei de masline.  


Mod de preparare:

Se iau ciupercile si se curata, dupa care se spala bine cu apa rece. Li se vor taia coditele, care se vor toca marunt. La fel se va proceda si cu ceapa, adica se va toca si aceasta maruntel. Intr-o tigaie, incinsa in prealabil cu ulei de floarea soarelui, se va cali mai intai ceapa, cam vreo 5 minute, la foc domol. Se vor adauga coditele, gata tocate. Se va mai lasa totul la foc inca vreo 10-15 minute. Aproape de final se va turna oul batut spuma, lasandu-se inca vreo 2-3 minute, sa se lege toata aceasta gustoasa compozitie. Se vor umple cu lingurita, pe rand, palarioarele de ciupercute si se vor aseza, una cate una, intr-o tava. Vor fi stopite cu putin ulei de masline. Se va introduce tava in cuptorul incins in prealabil si se vor lasa la foc domol, aproximativ 30-35 min.



0
Comentarii si intrebari la: Ciuperci umplute

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...