Ciupercute din rosii


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Ciupercute din rosii


Ciupercute din rosii

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 897 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

4 oua de gaina
4 rosii potrivite
100 g branza dulce
50 g telemea de vaca
1-2 linguri smantana
1 frunza de salata


Mod de preparare:

Se fierb ouale in apa cu sare. Se tin 1 minut in apa rece si se curata de coaja. Se taie din fiecare ou cate un capacel pentru a obtine o suprafata dreapata, astfel incat sa se poata aseza vertical in farfurie. Rosiile se spala si se lasa sa se usuce. Din fiecare rosie se taie un capacel, apoi se scobeste miezul cu o lingurita si se lasa la scurs. Se paseaza branza dulce, se amesteca cu telemeaua rasa si putin asmantana, pana se obtine o crem consistenta. Se adauga sare si patrunjelul verde. In fiecare rosie se pune cate o lingurita de branza si cate un ou fiert. Se aseaza pe o farfurie pe o frunza de salata. Se poate orna si cu patrunjel, daca aveti pentru a crea iarba. Deasemenea pentru a obtine si niste ciupercute puteti folosi oua de prepelita si rosii cherry. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Ciupercute din rosii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...