Covrigei pentru bere


Home » Retete-culinare » Aperitive-si-gustari » Covrigei pentru bere


Covrigei pentru bere

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: paulamadalina


Reteta vizualizata de: 1786 ori

Vezi toate retetele bucatarului (42)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1/2 pachet margarina, 1/2 pahar de vin cu ulei, 1 cana lapte, drojdie cat o nuca mare, 2 oua, sare, 150 g branza sarata de oi, mac, faina cat cuprinde.


Mod de preparare:

Se sfarama drojdia intr-o cana si se amesteca cu un varf de zahar si putin lapte. Se lasa la cald pana se umfla un pic. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele mai putin faina si un ou pana se omogenizeaza. Se adauga maiaua, apoi faina treptat pana se formeaza un aluat nu foarte tare care se intinde pe masa de lucru. Se decupeaza cu forma covrigeii. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu oul ramas, batut, si se presara cu mac. Se introduc la cuptor la cca 160 grade celsius pana se rumenesc.



0
Comentarii si intrebari la: Covrigei pentru bere

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Oua de prepelita pe smantana

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, niveland usor cu o lingura. Deasupra am spart ouale...

Vin de casa

Cand strugurii sunt copti si incep sa se sparga boabele sub greutatea continutului de suc, se...

Tartine cu ceapa si peste

Intr-un vas se pun fileurile de ansoa la desarat in apa rece. Intre timp ceapa se taie...

Afinata

Spalam afinele si le punem intr-o sticla. Adaugam zaharul, incidem sticla si lasam cateva...

Cornata - lichior de fructe

1. Fructele se curăţă bine, se spală sub jet de apă rece şi se pun la scurs. 2....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...